LATEST STORIES
ΦΑΓΗΤΟ
Από τη φάβα και τον μπακαλιάρο μέχρι το κοντοσούβλι και τα ιταλικά ζυμαρικά, τρία μέρη που δίνουν νέα γεύση στα προάστια της πόλης. Η Θέρμη μπορεί να είναι λίγα…
Τα τελευταία χρόνια ακούμε και μαθαίνουμε ότι η plant-based κουζίνα έχει κάνει δυναμική εμφάνιση στην ζωή μας. Από τα ράφια των σούπερ μάρκετ μέχρι τα μενού γνωστών εστιατορίων, τα φυτικά…
Το 2ο Φεστιβάλ Ρυζιού έρχεται για δεύτερη συνεχή χρονιά στις 20 και 21 Σεπτεμβρίου, στην Παραλία Θεσσαλονίκης. Η πετυχημένη περσινή διοργάνωση, εμπλουτισμένη με ακόμη περισσότερες δράσεις και εκπλήξεις έρχεται για να…
Η Θεσσαλονίκη λατρεύει το brunch, και τα τελευταία χρόνια έχει αναδείξει μοναδικά spots που συνδυάζουν γεύση, αισθητική και εμπειρία. Από υγιεινές επιλογές μέχρι διεθνείς γεύσεις και εκλεπτυσμένα πιάτα, αυτά…









