Skip to content

Ο Beater.gr και η μπίρα Fischer σας πηγαίνουν στο 59ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης!

AUTHOR

DATE

SHARE THIS ARTICLE

Για ακόμα μια χρονιά, η μπίρα Fischer, σε συνεργασία με τον Beater.gr, δίνει τη δυνατότητα σε αυτούς που αγαπούν το σινεμά, να απολαύσουν την ταινία που έχουν επιλέξει στο 59ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, αλλά και να την στηρίξουν με την ψήφο τους για το Βραβείο Κοινού Fischer. Για να διεκδικήσετε μία από τις 10 διπλές προσκλήσεις για τις ενδιάμεσες προβολές του Φεστιβάλ, στείλτε με e-mail με θέμα “Fischer – 59 Tiff″ και το ονοματεπώνυμό σας στο [email protected], έως και την Δευτέρα 05 Νοεμβρίου στις 17:00.

Οι νικητές θα ενημερωθούν με e-mail.


Η Fischer, δηλώνει παρούσα και φέτος στο κορυφαίο πολιτιστικό γεγονός και γιορτάζει μαζί με το κοινό το μεγαλείο της δημιουργίας, απονέμοντας τα Βραβεία Κοινού Fischer. Η πιο σινεφίλ μπίρα, που στηρίζει ενεργά εδώ και 12 χρόνια το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, θα βρεθεί για άλλη μία φορά στην Θεσσαλονίκη για να συνοδεύσει μοναδικές κινηματογραφικές στιγμές.

Στην τελετή έναρξης που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 1η Νοεμβρίου στον κινηματογράφο Ολύμπιον, το κοινό είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει μία εισαγωγή στον μαγικό κόσμο του Φεστιβάλ με διαφορετική προσέγγιση από τις προηγούμενες φορές. Οι συστάσεις έγιναν με ένα ευρηματικό και ευχάριστο σύντομο video μέσα από το οποίο παρέλασαν οι βασικοί συντελεστές και καλεσμένοι της φετινής διοργάνωσης.

Η Fischer, η μπίρα που λατρεύει την τέχνη και τη δημιουργία, είναι εκεί για άλλη μία χρονιά πιστή στο ραντεβού της, δίνοντας «φωνή» στο «ανήσυχο» κοινό του θεσμού, το οποίο και καλεί να αναδείξει τις ταινίες που αγάπησε τιμώντας τες με τη ψήφο του. Δεκάδες προβολές από όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου, χιλιάδες ψήφοι, επίτιμοι προσκεκλημένοι, masterclasses, parties, αφιερώματα, ένα μοναδικό κοινό και φυσικά η υψηλή ποιότητα και αισθητική της μπίρας Fischer, είναι τα στοιχεία εκείνα που απαρτίζουν την μοναδική εμπειρία που μπορεί κάποιος να βιώσει στο πλαίσιο του μεγαλύτερου κινηματογραφικού θεσμού της χώρας.

Λίγο πριν την τελετή έναρξης, ο Παναγιώτης Μένεγος ως ambassador της ενέργειας “Starring Fischer έστησε φέτος για δεύτερη φορά το «πράσινο χαλί» της Fischer όπου υποδέχθηκε μία σειρά από εκλεκτούς καλεσμένους για σύντομα live interviews. Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, Ορέστης Ανδρεαδάκης, η δημοσιογράφος, Μαρία Μαρκουλή, οι συντάκτες του Flix.gr, Πόλυ Λυκούργου και Μανώλης Κρανάκης, όπως επίσης η ραδιοφωνική παραγωγός, Μαίρη Ρετσίνα και ο ηθοποιός, Νικόλας Αγγελής, «πάτησαν» το πράσινο χαλί και μίλησαν με τον Παναγιώτη Μένεγο για το σινεμά και όχι μόνο.

Μετά την προβολή της ταινίας, ακολούθησε το καθιερωμένο πάρτι της Fischer στην Αποθήκη Γ΄, όπου όλοι οι σινεφίλ και φίλοι του φεστιβάλ απόλαυσαν παγωμένη Fischer.

Μέχρι τις 11 Νοεμβρίου, οι σινεφίλ έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την ταινία της επιλογής τους και να την στηρίξουν με την ψήφο τους στις ειδικά διαμορφωμένες κάλπες που υπάρχουν έξω από τις αίθουσες. Επιπλέον, σε 33 επιλεγμένα μαγαζιά του κέντρου, καταναλώνοντας μία Fischer και με την επίδειξη του εισιτήριου της προβολής, θα μπορούν να απολαύσουν μία ακόμη μπίρα δωρεάν.

Καλή απόλαυση & καλή προβολή! 

Όλες οι κινηματογραφικές στιγμές ξεκινούν και τελειώνουν με μία Fischer!
Fischer, Its About Taste.

#StarringFischer / #FischerBeer / #ItsAboutTaste / #GreenCarpet / #tiff2018  

Περισσότερες πληροφορίες: www.fischerbeer.gr , www.facebook.com/FischerBeerGreece

AUTHOR

Beater.gr

Loading...
33 Festival Spots για να βλέπεις ταινίες και να πίνεις μπίρες όλο το 10ήμερο!
Ο Morrissey διασκευάζει The Pretenders!