Skip to content

Theodore & Transparent Man μαζί στη σκηνή του Block 33 Garden!

AUTHOR

DATE

SHARE THIS ARTICLE

Theodore επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη έπειτα από την πολύ επιτυχημένη συναυλία του με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης που παρουσιάστηκε τον Ιούνιο στο Θέατρο Κήπου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ημέρας Μουσικής. Αυτή τη φορά θα τον απολαύσουμε στις 25 Σεπτεμβρίου στο Block 33 Garden, μαζί με την τετραμελή μπάντα του, σε μία εντελώς διαφορετική παράσταση, πιο προσωπική, με ηλεκτρονική ατμόσφαιρα και γεμάτη από δυναμικούς μουσικούς πειραματισμούς.

Ο Theodore θα ερμηνεύσει, ζωντανά, κομμάτια από τα δύο πρώτα προσωπικά του άλμπουμ – “It is but it’s not”, &”Inner Dynamics”, με τα πιο αγαπημένα τραγούδια των δίσκων αυτών να πρωτοστατούν, ανάμεσά τους τα Towards, Are we there yet?, Floating, το τελευταίο σε νέα εκδοχή. Στο live αυτό θα ακούσουμε και μουσικά στιγμιότυπα από τη νέα του δουλειά η οποία θα μας αποκαλύπτεται σιγά-σιγά μέσα από θεματικά διαδοχικά singles τα οποία θα κυκλοφορούν σταδιακά μέσα στο 2021, για να καταλήξουν στην κυκλοφορία του τέταρτου ολοκληρωμένου album στις αρχές του 2022. Οι μουσικές θα συνοδεύονται από ένα light show που θα συμπληρώνει την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι cinematic μελωδίες του Theodore.

Την ίδια βραδιά μοιράζεται τη σκηνή με τον Transparent Man, τον μουσικό που έχει τη βάση του στην πόλη. O Transparent Man είναι το solo project του Σταύρου Παπαδόπουλου που  χαρακτηρίζεται από τον συνδυασμό ατμοσφαιρικών και ηλεκτρονικών ηχοτοπίων, κιθαριστικών μελωδιών και ευρηματικών ρυθμικών. O ίδιος βρίσκεται σε διαρκή αναζήτηση εκείνων των ήχων που θα τον βοηθήσουν να δημιουργήσει ένα μουσικό πλέγμα για να ντύσει και να αγκαλιάσει κάθε μορφής συναίσθημα.  Αναμνήσεις, εμπειρίες πόνου, μοναξιάς, χαράς και συντροφικότητας, παράγουν ένα  σύνολο μουσικών αντιθέσεων που αποτυπώνεται στην δουλειά του. Από τις αρχές του 2021 ανήκει στο δυναμικό του επιτυχημένου αυστριακού label Pueblo Vista // π ṽ ş ενώ στο ίδιο διάστημα ανακοινώθηκε ως ένας από τους 3 υποψήφιους εγχώριους καλλιτέχνες για τα ευρωπαϊκά βραβεία HEMI Music Awards 2021!
______________________

Theodore live & Transparent Man Live στο Block 33 Garden 

25 Σεπτεμβρίου
Block 33 Garden
26ης Οκτωβριου 33, Θεσσαλονίκη
Ώρα προσέλευσης: 20.00
Ώρα Έναρξης: 21:00

Τηλέφωνο πληροφοριων: 6949950530
Προπωληση; Viva.gr https://bit.ly/3hE6gwc, Wind, τηλεφωνικα στο 11876

*Ακολουθώντας τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, η διοργάνωση προτρέπει τους θεατές να αγοράσουν ηλεκτρονικά το εισιτήριό τους και να προσέλθουν νωρίτερα στο χώρο.

Κατά τη διάρκεια της παράστασης η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική και η απόσταση ασφαλείας ορίζεται στα 1,5 μέτρα.

Σημείωση: δεν απαιτείται self test, rapid test ή πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Ηχοληψία: Bαγγέλης Μόσχος, Ευάγγελος Χασιώτης
Σχεδιασμός Φώτων: Μελίνα Ζερβάκη

Τύμπανα, Synths: Κωνσταντίνος Ζάμπος
Ηλεκτρική Κιθάρα: Διονύσης Μόρφης
Τύμπανα: Διονύσης Παναγιωτίδης
Ηλεκτρικό Μπάσο: Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος

AUTHOR

Beater.gr

Loading...
«Αργοπεθαίνει», το ποίημα της Παρασκευής.
5η Μπιενάλε Υδατογραφίας Θεσσαλονίκη: Ο εικαστικός Γιώργος Πολίτης εξηγεί τα βασικά της σημεία!