Skip to content

Οι Nomade et Sauvage στήνουν νταβάδες στο Hyatt Regency Thessaloniki.

AUTHOR

DATE

SHARE THIS ARTICLE

Ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι για το κοινό της Θεσσαλονίκης και τους επισκέπτες του Hyatt Regency Thessaloniki ξεκινάει.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για μια ξεχωριστή συνεργασία του ξενοδοχείου με το εστιατόριο Estrella -πρωτοπόρο εστιατόριο στο κομμάτι του brunch- που συνεργάζεται με το κορυφαίο ελληνικό city resort κι ένα πολυτελές συγκρότημα φιλοξενίας που καθιέρωσε το brunch σε χώρους ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη. 

Σε μηνιαία βάση, εμπνευσμένοι guest chefs θα σας υποδέχονται στον χώρο του ξενοδοχείου με live μαγειρική και άλλες δραστηριότητες, μέσα στους θεματικούς χώρους του Hyatt Regency Thessaloniki.

Η πρεμιέρα αυτών των γαστρονομικών ταξιδιών είναι την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου. Εκεί θα επισκεφθούμε ξεχωριστές ψηφίδες γεύσης της Μακεδονίας με την υπογραφή της ομάδας των Nomade et Savage και του executive chef του ξενοδοχείου, Απόστολου Αλτάνη.

Μια εμπειρία γεμάτη μνήμες και παραδοσιακές γεύσεις. Πρώτες ύλες που έρχονται απευθείας από τη γη, σιγομαγειρεμένα κρέατα και λαχανικά, σεσυνδυασμό με βότανα και χόρτα της φύσης. Όλα μαγειρεμένα σε ανοιχτές κουζίνες με νταβάδες και τσουκάλια, πάνω σε χειροποίητους φούρνους.

Τη γαστρονομική εμπειρία θα συνοδεύσει η Banda Entopica, μια παραδοσιακή μπάντα δρόμου που ξεκίνησε από την Θεσσαλονίκη! Συνδυάζει μουσικά όργανα όπως κλαρίνο, σαξόφωνο, ακορντεόν και νταούλι σε ένα σύμπλεγμα παραδοσιακών ήχων της Μακεδονίας, της Θράκης, της Ηπείρου αλλά και της μοντέρνας βαλκανικής μουσικής.

Για μια ακόμη φορά το Hyatt Regency Thessaloniki ενσωματώνει με μοναδικό τρόπο στο ξενοδοχειακό περιβάλλον την ελληνική γαστρονομία και μας προσκαλεί να το απολαύσουμε!

______________________

Hyatt Regency Thessaloniki & Estrella will GO BRUNCH with Nomade et Sauvage

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου
13:00 – 17:00

Hyatt Regency Thessaloniki
13ο χλμ. Θεσσαλονίκης – Περαίας
Περισσότερες πληροφορίες: 2310 401 411

AUTHOR

Beater.gr

Loading...
Isabelle Legeron: Ο άνθρωπος πίσω από την έκθεση RAW WINE.
Κρασί με μόλις 15€; Η απόλυτη value-for-money δεκάδα του ελληνικού αμπελώνα!