Ένα απολαυστικό ταξίδι ψαροφαγίας από τις 5 Ηπείρους στο Hyatt!
Το FineBeing διοργανώνει το επόμενο γαστρονομικό του event την Παρασκευή 12 Μαΐου στο Hyatt Regency Thessaloniki, σε ένα απολαυστικό ταξίδι στις 5 ηπείρους.
Στο 7 course menu της Ψαροφαγίας 5 Ηπείρων διεθνείς, διάσημες συνταγές υψηλής γαστρονομίας με βάση ψάρι και θαλασσινά εξαιρετικής ποιότητας, εκτελεσμένες από τον Executive Chef Απόστολο Αλτάνη θα ευχαριστήσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους!
Φίνες πρώτες ύλες, επιλογή από εξαιρετικά ροζέ, λευκά και κόκκινα κρασιά, ένας μονοποικιλιακός οργανικός καφές και το πολυβραβευμένο ελληνικό νερό εγγυώνται μια υψηλή γαστρονομική εμπειρία.
Οι φίλοι του καπνού θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν πούρα Quorum Classic Robusto και Quorum Shade Corona της παλαιότερης premium cigars making company στην Αμερική.
Την υπέροχη βραδιά του gala dinner στον μοναδικό χώρο της πισίνας του Hyatt Regency Thessaloniki θα πλαισιώσει live μουσική με Bossa Nova & Caribbean ρυθμούς.
Μέρος των εσόδων του event θα προσφερθούν στην Πανελλαδική Παναθηναϊκή Οργάνωση Γυναικών Θερμαΐδες που με τη φιλανθρωπική τους δράση εδώ και είκοσι χρόνια ενισχύουν παιδιατρικές κλινικές και νοσοκομεία.
Gala Dinner Menu
WELCOME
Μικρό Κτήμα Τίτου Negoska Ροζέ 2022
EUROPE
Bouillabaisse Soup | Cod | Rouge | Crostini
Μικρό Κτήμα Τίτου Negoska Ροζέ 2022
LATIN AMERICA
Sea Bass Ceviche | Mango | Avocado | Coriander Oil
Κτήμα Βιβλία Χώρα Sole Βιδιανό 2022
NORTH AMERICA
Lobster Corn | Smoked Mayonnaise
Κτήμα Γεροβασιλείου Chardonnay 2022
ASIA
Tuna Tataki | Wasabi | Soy Sauce
Κτήμα Γεροβασιλείου Chardonnay 2022
AFRICA
Butterfly Shrimps | Flavored Butter | Piri – Piri Sauce
Κτήμα Δύο Ύψη Dialogos ερυθρός 2020
OCEANIA
Balinese Sea Bream | Sambal Matah | Lemongrass | Ginger | Chili
Κτήμα Δύο Ύψη Dialogos ερυθρός 2020
DESSERT
Yogurt Bavarois | Passion Fruit | Honey
Κτήμα Βιβλία Χώρα Sole Semillon 2018
COFFEE
Nespresso Congo Organic
WATER
Theoni Mineral Water
______________________
FineBeing goes to Hyatt Regency Thessaloniki
Ψαροφαγεία 5 Ηπείρων
Παρασκευή 12 Μαΐου
Executive Chef: Απόστολος Αλτάνης
Hyatt Regency Thessaloniki – Pool Area
Ώρα προσέλευσης: 21:00
Κάντε την κράτησή σας ηλεκτρονικά εδώ.