Skip to content

Rotation: Ένα οπτικοακουστικό event στον νέο πολυχώρο Space Lab!

DATE

SHARE THIS ARTICLE

 

10345813_342371615961633_3095700168164653425_n

Το Σάββατο 28 Ιανουαρίου, η σειρά των οπτικο-ακουστικών events με την ονομασία ‘Rotation‘ συνεχίζεται. Για την 2η έκδοσή της, φιλοξενούμε τους Mosaik Kollektif και Nteko Atao στον πολυχώρο Space Lab.

Art installations, vinyl Djing και live visuals αλληλεπιδρούν και περιστρέφονται στον ίδιο χώρο, με επίκεντρο την έκφραση της τέχνης στην πιο σύγχρονη και καινοτόμο της μορφή.

Mosaik Kollektif
Καλεσμένοι στο μουσικό κομμάτι για τη δεύτερη έκδοση του Rotation, είναι οι Mosaik Kollektif. Oι Denny Trajkov και Ivan Saramandov τρέχουν αυτό το πολύπλευρο project, με έδρα τη Γευγελή των Σκοπίων. Δραστηριοποιούνται ως μουσικοί παραγωγοί, DJs αλλά και ως διοργανωτές. Μετρούν ήδη 4 κυκλοφορίες σε βινύλιο και εταιρείες όπως η Ιταλική Sabotage, η Αμερικάνικη Roundabout Sounds, την ανερχόμενη Wall of Fame αλλά και τη δισκογραφική του Kenny Dope Gonzales (Masters At Work) με το όνομα Funky Town. Άξιο αναφοράς είναι και το remix του Ιταλού θρύλου της Italo disco Alexander Robotnick, στο κομμάτι τους με τίτλο ‘we found’. Λάτρεις του βινυλίου οι ίδιοι, έχουν πρόσφατες εμφανίσεις στo ξακουστό Tresor του Βερολίνου, gigs στο πλευρό των XDB, Johannes Volk αλλά και το residency τους στο τοπικό club ‘Mono’. Προσφάτως ξεκίνησαν τη βραδιά τους στην πρωτεύουσα των Σκοπίων, με πρώτο καλεσμένο τον Dan Shake της Mahogani Music (Moodymann).

https://www.facebook.com/official.mosaik.kollektif
https://soundcloud.com/mosaik_kollektif
https://www.discogs.com/artist/3672237-Mosaik-7
https://www.discogs.com/artist/5408524-Mosaik-Kollektif

13557658_1699408383653636_925126019407353415_nNteko Atao
Με έδρα τον Βόλο ο Nteko Atao σχεδιάζει ακατάπαυστα. Καμβάς του έχουν υπάρξει τοίχοι και κάθε λογής επιφάνεια, ακόμα και το ανθρώπινο δέρμα. Τη δουλειά του χαρακτηρίζουν τα έντονα χρώματα και ένα πολύ προσωπικό στυλ το οποίο ο ίδιος αποκαλεί σουρεαλισμό του δρόμου. Στο rotation έρχεται με τα χρώματα του, για να δώσει την δική του πινελιά στο χώρο.

http://nteko.deviantart.com/
https://www.facebook.com/ntekoatao

14876613_10157617084325524_5395026557171686169_o

Thomas Numan (Synthetic)
Ο Thomas Numan είναι ο εμπνευστής και resident disc jockey του Synthetic. Εδώ και χρόνια προσπαθεί να διαδώσει την ‘καλή πλευρά’ του ηλεκτρονικού ήχου στη Θεσσαλονίκη, μεταφέροντας τα βιώματα που απέκτησε κατά την πολυετή διαμονή του στο Λονδίνο. Εκεί ξεκίνησε και η ενασχόλησή του με το DJing αλλά και τη διοργάνωση events. Χτίζει τη δισκοθήκη του για περίπου 15 έτη και επιμένει να χρησιμοποιεί αποκλειστικά βινύλιο. Τα sets του δεν έχουν ταμπέλες, αλλά χαρακτηριστική αισθητική και feeling. Τα τελευταία χρόνια έχει παρουσιάσει είτε πλαισιώσει καλλιτέχνες όπως οι Juan Atkins, Robert Hood, DVS1, Surgeon, The Black Madonna, Objekt, Helena Hauff, Gerd Janson και Palms Trax μεταξύ άλλων.

https://www.facebook.com/SyntheticEvents

Georgios (Synthetic)
Φτιάχνει μουσική. Γεννήθηκε στην Κοζάνη. Στην ηλικία των 18 επέλεξε την Θεσσαλονίκη για τις σπουδές του. Η πρώτες του επαφές με την ηλεκτρονική μουσική είναι περίπου στην ηλικία των 16. Ασχολείται με την παραγωγή από τα 18. Ένας από τους σημαντικότερους στόχους του είναι να παρουσιάζει με live set up τις συνθέσεις του. Και τέλος, του αρέσει να τον φωνάζουν Γεώργιο.

https://soundcloud.com/georgios-c

Live painting performance: Nteko Atao (22:00 – 00:00)
Vinyl only DJ sets: Mosaik Kollektif// Thomas Numan// Georgios

Ώρα έναρξης 20:00
Eίσοδος ελεύθερη έως τις 23:00, 5 ευρώ μετά.
Space Lab, Μοναστηρίου 18 (δίπλα στο ξενοδοχείο Capsis)

Space Lab
Το Space Lab αποτελεί ένα καινοτόμο χώρο, σχεδιασμένο αποκλειστικά για κάθε τύπου ιδιωτικές και εταιρικές εκδηλώσεις, εκθέσεις, και παρουσιάσεις-εργαστήρια.

Είναι ένας μεταβλητός πολυχώρος στον οποίο οι πιο δημιουργικοί άνθρωποι μπορούν να υλοποιήσουν τις ιδέες τους.

Διαβάστε ακόμα: Ανακάλυψε τον νέο πολυχώρο Space Lab!

Νέα προσθήκη στον χάρτη της πόλης! Εκεί θα δείτε εναλλακτικές εκδηλώσεις που προωθούν μία διαφορετική προσέγγιση στην επαφή του κόσμου με την τέχνη, τον πολιτισμό, την τεχνολογία, και την διασκέδαση.

Στόχος είναι οι συνεργασίες με ομάδες και ανθρώπους διαφορετικών ειδικοτήτων, οι οποίοι μέσα από την ανταλλαγή πληροφοριών, ιδεών, και τεχνογνωσίας θα μπορούν να παράξουν νέα και πρωτότυπα έργα και εμπειρίες για τους ίδιους αλλά και για το ευρύ κοινό.

http://www.facebook.com/spacelabskg
http://www.space-lab.gr/

Πολυχώρος Space Lab
Μοναστηρίου 18 (δίπλα στο ξενοδοχείο Capsis)
Θεσσαλονίκη
Τ: 2310 541040
www.space-lab.gr | [email protected]

rotation No2 poster_intrnet

Loading...
Τι μπορεί να συμβεί όταν τριάντα ζευγάρια μάτια παίρνουν τους δρόμους με μία φωτογραφική στο χέρι;
Η Μαρίζα Ρίζου στο Μύλος Club | Κερδίστε Προσκλήσεις