Skip to content

Reworks Festival: Ο Ελληνικός φεστιβαλικός θεσμός ήρθε και εδώ θα βρείτε όλες τις πληροφορίες!

DATE

SHARE THIS ARTICLE

 

001-51

To φεστιβάλ που κάθε Σεπτέμβρη μεταμορφώνει τη Θεσσαλονίκη, επιστρέφει για να της δώσει μια νέα πνοή από την συνήθη καθημερινότητα της. Σταθερά στο επίκεντρο κάθε χρόνο, μια μοναδική μουσική γιορτή για την Ελλάδα και όχι μόνο, γίνεται αφορμή για επισκέπτες από όλη την χώρα και τον κόσμο, να ταξιδεύουν προς την Θεσσαλονίκη και να γίνουν ένα μαζί με το κοινό της. Όλοι μαζί παρακολουθούν από κοντά το έργο καταξιωμένων καλλιτεχνών από όλο τον κόσμο, νέες μουσικές τάσεις, ανερχόμενα ονόματα, αλλά και την εξέλιξη της Ελληνικής μουσικής σκηνής μέσα από τη παρουσίαση καλλιτεχνών της χώρας. Όλα αυτά με μια λέξη; Reworks!

Το Reworks από την πρώτη του κιόλας έκδοση ταυτίστηκε με την πρωτοπορία και καθιερώθηκε ως ένα φεστιβάλ που δημιουργεί τάσεις. Μέχρι σήμερα φιλοξένησε και παρουσίασε το έργο περισσότερων από 900 καλλιτεχνών. Σταθερά στα 10 καλύτερα φεστιβάλ του κόσμου για τον μήνα Σεπτέμβρη τα τελευταία 10 συνεχόμενα χρόνια στο Resident Advisor, το Reworks σταθερά τοποθετεί την Ελλάδα και την Θεσσαλονίκη στον φεστιβαλικό χάρτη παγκοσμίως. 12 χρόνια γεμάτα από μοναδικές στιγμές, χαμόγελα, χέρια στον αέρα, χορός… η απλά Reworks.

Φέτος το φεστιβάλ προσδοκά σε αυτή του την έκδοση να καταστήσει την Θεσσαλονίκη για μια ακόμη χρονιά σημείο συνάντησης των φίλων της μουσικής από όλη την χώρα και το εξωτερικό. Για δεύτερη συνεχή χρονιά το Reworks θα διαρκέσει 5 ημέρες. Με αφετηρία την Θεσσαλονίκη τον Απρίλιο και με φετινές παρουσιάσεις σε Λυών, Όσλο, Χάγη και Σκόπια η 13η έκδοση του Διεθνούς Μουσικού φεστιβάλ Reworks θα πραγματοποιηθεί από τις 13-17 Σεπτεμβρίου 2017.

Reworks Agora | Η αρχή έγινε την πρώτη μέρα του Reworks 2016 όπου η Θεσσαλονίκη αγκάλιασε θερμά το Reworks Agora. Kαι φέτος το Reworks Agora είναι εδώ ανοίγοντας το φεστιβάλ για το 2017. Το πιο πρόσφατο πρότζεκτ του φεστιβαλ είναι ένα πολυδύναμο και διαθεματικό forum με διεθνή απήχηση, το οποίο έχει στόχο να παρουσιάσει στο κοινό της Θεσσαλονίκης ομιλητές, πρωτοβουλίες, ειδικούς και εμπειρογνώμονες του ευρύτερου χώρου της μουσικής, της τεχνολογίας, της δημιουργικής οικονομίας και του πολιτισμού. Eργαστήρια, συζητήσεις, παρουσιάσεις, προβολές ταινιών και ντοκιμαντέρ, συναυλίες θα λάβουν χώρα και φέτος με στόχο να εμπνεύσουν ένα κοινό μελλοντικό όραμα για τη μουσική, την ψηφιακή κουλτούρα, την τεχνολογία και την πολιτιστική επιχειρηματικότητα, συμβάλλοντας ταυτόχρονα την εξέλιξη τους στην Ελλάδα.

Το 2017 το Reworks Agora με χαρά υποδέχεται το European Lab και το Movements + New Ideas τα δύο διεθνή φορουμ του Nuits Sonores και του Insomnia αντίστοιχα, τα οποία θα επιμεληθούν σε συνεργασία με το Reworks μέρος των πάνελ.

*Δείτε παρακάτω το ημερήσιο πρόγραμμα.

001-329

We Are Europe | Το Reworks, είναι ένα από τα 8 ευρωπαϊκά φεστιβάλ που συμμετέχουν στο διεθνές πρόγραμμα We are Europe, εκπροσωπώντας και προβάλλοντας την εγχώρια ηλεκτρονική μουσική σκηνή σε ένα κύκλο ανταλλαγών και δημιουργικού διαλόγου στην Ευρώπη. Kαι φέτος το Reworks συνεχίζει να υποστηρίζει τη συνδημιουργία και την προώθηση καινοτόμων πολιτισμικών – πολιτιστικών πρακτικών, επανασχεδιάζοντας ένα νέο πολιτιστικό χάρτη για την Ευρώπη.

Για το 2017, το Reworks ταξιδεύει το Μάιο στο Nuits sonores στη Λυών και τον Σεπτέμβριο στο Todays Art στην Χάγη όπου θα επιμεληθεί μέρος του καλλιτεχνικού και συνεδριακού προγράμματος των δύο φεστιβάλ. Τον Σεπτέμβριο το Reworks με την σειρά του στα πλαίσια του We Are Europe θα υποδεχθεί στη Θεσσαλονίκη το Nuits Sonores από την Γαλλία και το Insomnia από την Νορβηγία τα οποία θα επιμεληθούν μέρος του καλλιτεχνικού και συνεδριακού προγράμματος.

Σήμερα το φεστιβάλ με ενθουσιασμό ανακοινώνει το πρώτο κύμα καλλιτέχνών και σχήματων που θα παρουσιαστούν στην 3η εβδομάδα του Σεπτέμβρη.

Line up και ειδικά προτζεκτ / Τα πρώτα ονόματα | Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το Reworks θα προβάλλει πρωτοποριακές μουσικές τάσεις, νέες πολιτιστικές ιδέες μέσα από το αστικό περιβάλλον παρουσιάζοντας καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο. O Dixon, νούμερο ένα DJ στον κόσμο για τέσσερις συνεχόμενες χρονιές, θα είναι φέτος μαζί μας, 10 χρόνια μετά από την τελευταία φορά που έπαιξε στο Reworks. Ο Ben Klock, για πολλούς o πιο πολυζητημένος techno DJ αυτή τη στιγμή στον κόσμο, επιστρέφει ξανά μετά τις μοναδικές του εμφανίσεις στο Reworks 2016 και 2014, όπως και ο Solomun, o άνθρωπος πίσω από ένα από τα πιο σημαντικά labels στην ηλεκτρονική μουσική και με καριέρα που πλησιάζει τις δύο δεκαετίες. Φέτος και για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη το Reworks παρουσιάζει τoν Recondite, νούμερο ένα live act για το 2014 και νούμερο δύο για το 2015 και 2016, τον ρετρό και ταυτόχρονα φουτουριστικό πρωτοπόρο της γερμανικής House σκηνής, τον Μotor City Drum Ensemble και τους Andriatique, ένα από τα πιο πολυσυζητημένα δίδυμα στην ηλεκτρονική μουσική σκηνή σήμερα. Έχοντας μια τεράστια βάση πιστών φίλων στην Θεσσαλονίκη, ο Paul Kalkbrenner επιστρέφει στο Reworks για να γιορτάσει μαζί μας την 13η έκδοση του. Μετρώντας επτά επιτυχημένα στούντιο άλμπουμ κι εκατομμύρια οπαδούς σε όλο τον κόσμο, o Paul Kalkbrenner είναι σίγουρα ένας από τους σούπερ σταρ της εποχής μας.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει και φέτος η εναλλακτική πρόταση του Reworks για τη συναυλία του Reworks Agora, ο πρωτοποριακός Hauschka. Παράλληλα, για μια ακόμη χρονιά, το φεστιβάλ θα αποτελέσει μια σημαντική πλατφόρμα παρουσίασης νέων και πρωτοπόρων Ελλήνων καλλιτεχνών. 

001-257

Τo line up για το Reworks 2017 είναι:
Paul Kalkbrenner (Sony Music, GER)
Solomun (Diynamic, HR)
Dixon (Innervisions, GER)
Ben Klock (Klockworks / Ostgut Ton, GER)
Recondite (Ghostly / Plangent, GER)
Hauschka (City Slang, GER)
Motor City Drum Ensemble (MCDE Recordings, GER)
Adriatique (Diynamic, CH)
Matt Black (Ninja Tune, UK)
Raj Panu (Ninja Tune, UK)
Steve Hauschildt (Kranky, USA)
Tijana T (Dystopian / Abe Duque Recs, SB)
Pablo Valentino (MCDE, FR)
G-Ha (Sunkissed, NOR)
Ison (NON,GR)
Cayetano (Klik Recs, GR)
Tendts (Lower Parts, GR)
TRIKK (Innervisions, PT)
Flooder (Pollux, FYROM)
Nino Santos & Lightem (Genial, GR)
Senka (NON/Labrynth, GR)
Polux Rose (Claap/Numb Capsule, GR)
Bazel (Pollux, FYROM)
ArKI (NON, GR)
George Adi (NON, GR)
Rhyw (Avian, GR)

Επίσης, δίνοντας βήμα σε φιλόδοξους κι ανερχόμενους παραγωγούς και DJs από τη χώρα μας, το Reworks παρουσιάζει τους Future of Matter, Symmetric, Eddoh, George Plakidis, Paul Anthonee, Sera J, Bobby Obsy και UnknownArtist.

To Reworks Festival με μεγάλη χαρά παρουσιάζει μετά απο πάρα πολλά χρόνια στην Θεσσαλονίκη τον επι 4 συνεχόμενα χρόνια νούμερο ένα Dj στον κόσμο σύμφωνα με το Resident Advisor, τον Dixon. Remixer, DJ, ιδιοκτήτης ενός από τα πιο γνωστά labels κόσμο, την Innervisions αλλά και παραγωγός ο Dixon είναι αυτή τη στιγμή ένας από τους σημαντικότερους πρεσβευτές της ηλεκρτονικής μουσικής στην εποχή μας.

O Solomun επιστρέφει στο Reworks Festival για δεύτερη συνεχόμενη χρονία. Νούμερο πέντε DJ για το 2016 στην λίστα του Resident Advisor o Solomun είναι ένας καλλιτέχνης που έπαιξε βασικότατο ρόλο στην Ευρωπαική House σκηνή. Με πολλές προσωπικές παραγωγές, remixes αλλά και τα χαρακτηριστικά του set έχει καταφέρει να βρίσκεται εδώ και χρόνια στην κορυφή της ηλεκτρονικής μουσικής.

Αναμφίβολα μια από τις ξεχωριστές παρουσίες για το Reworks είναι και αυτή του Ben Klock, o οποίος αποτελεί το κυρίαρχο όνομα στον χώρο της techno μουσικής. Το 2014 και το 2016 παρουσίασε κορυφαία σετς στο Reworks και τις δύο χρονιές και η επιστροφή του στην Θεσσαλονίκη σίγουρα θα αποτελέσει μια από τις κορυφαίες στιγμές και για το φετινό Reworks.

18268414_1671717852842344_63245194980761309_n

O Recondite έχει μια ισχυρή ευαισθησία για τη βαθύτερη και μελαγχολική πλευρά της ηλεκτρονικης μουσικής, τα κομμάτια του είναι σκοτεινά, τα οποία παρουσιάζει μέσα σε μια ήσυχη και οικεία ατμόσφαιρα. Δημιουργώντας ένα υπέροχο οπτικοακουστικό σύνολο μπορεί να κάνει και τον πιο απαιτητικό ακροατή να χορέψει.

Έχοντας μια τεράστια βάση πιστών φίλων στην Θεσσαλονίκη, ο Paul Kalkbrenner επιστρέφει στο Reworks για να γιορτάσει μαζί μας την 13η έκδοση του. Μετρώντας επτά επιτυχημένα στούντιο άλμπουμ κι εκατομμύρια οπαδούς σε όλο τον κόσμο, o Paul Kalkbrenner είναι σίγουρα ένας από τους σούπερ σταρ της εποχής μας.

15800052_10154841412604795_4817682305861505892_o

Ο πειραματικός πιανίστας και συνθέτης Volker Bertelmann, ή Hauschka όπως είναι ευρύτερα γνωστός, είναι ένας μουσικός που έφερε μια νέα διάσταση στην τεχνική του προετοιμασμένου πιάνου, μια τεχνική όπου βίδες, κομμάτια χαρτιού και άλλα στοιχεία είναι συνδεδεμένα με τις χορδές και αλλοιώνουν τον ήχο. Έχοντας βραβευτεί επανηλλημένα για τις συνθέσεις του, με αποκορύφωμα την υποψηφιότητά του για Οσκαρ το 2016 για την επιμέλεια της μουσικής στην ταινία Lion, αυτός ο «ηχητικός ερευνητής» όπως ο ίδιος αποκαλεί τον εαυτό του, θα μας συνεπάρει την ημέρα του Reworks Agora.

[youtube id=”zIBBEggIXBw”]

Το Motor City Drum Ensemble είναι ένα μοναδικό συνόλο το οποίο αποτελείται από έναν μόνο άνθρωπο, τον ρετρό και ταυτόχρονα φουτουριστικό πρωτοπόρο της γερμανικής House σκηνής, τον Danilo Plessow. Γνωστός με το παρατσούκλι ”MCDE” είναι λάτρης ήχων soul, jazz μέχρι Detroit techno. Με βαθιά γνώση της ηλεκτρονικής μουσικής, ανοιχτό μυαλό και μεγάλη αντίληψη στη μελωδία, ο Danilo Plessow αυτή τη στιγμή είναι ένας από τους στυλοβάτες της σύγχρονης σκηνής Deep House.

20046329_1756774171004310_208893787522616032_n

Οι Andriatique μοιράζονται αναμφίβολλα πολλά κοινά. Γεννημένοι και οι δύο στην Ζυρίχη, Dj και παραγωγοί, έχοντας το ίδιο όνομα (Andrian) δεν θα μπορούσε η μοίρα κάποια στιγμή να μην τους ενώσει μουσικά. Mε εμφανήσεις σε λίστες όπως το Τοp100 του Resident Advisor και mixes για ΒΒC Radio1 & Mixmag αλλά και residencies σε Ίμπιζα και Νέα Υορκη οι Andriatique είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένα από τα πιο ενδιαφέροντα δίδυμα στην ηλεκτρονική μουσική σκηνή σήμερα.

Το νέο μεγάλο αστέρι της Innervisions, ο Πορτογάλος Trikk έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και το Reworks, για να δώσει μια εμφάνιση που σίγουρα δεν πρέπει να χάσουμε. Είναι ο καλλιτέχνης που έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως το νέο μεγάλο αστέρι που αξίζει προσοχής.

[youtube id=”cXik8XocAPo”]

Ο Steve Hauschildt, ένας βετεράνος της ηλεκτρονικής μουσικής θα πραγματοποιήσει την πρώτη του εμφάνιση στη χώρα μας και το Reworks. Έχει στο ενεργητικό του ένα άλμπουμ που πολλοί έχουν χαρακτηρίσει ως ένα από τα καλύτερα της χρονιάς, με το έγκυρο FACT Mag να το τοποθετεί στην έβδομη θέση της σχετικής του λίστας.

Ακόμη ένας άνθρωπος που έχει προσφέρει πολλά, όχι μόνο στον χώρο της μουσικής αλλά της τεχνολογίας, του ακτιβισμού και στον τρόπο που όλα αυτά συνδέονται μεταξύ τους, ο Matt Black -το ένα μισό των θρυλικών Coldcut- έρχεται να δώσει και αυτός την πρώτη του εμφάνιση στην Θεσσαλονίκη. Μαζί του, ένας από τους πιο ανερχόμενους selector dj, ο Raj Pannu.

18403163_1604641529548673_7104059823720517932_n

Οι Nino Santos & Lightem έχουν ταυτίσει το όνομα τους με την υψηλή ποιότητα στις παραγωγές και την προσεγμένη ροή των σετ τους. Ιδρυτές της Genial Records και εξαίρετοι γνώστες της μουσικής που επικεντρώνουν τον ήχο τους σε ένα μεγάλο φάσμα της tech house και techno.

Έχοντας πλούσια παρουσία στον χώρο της techno ως το ένα μισό των Cassegrain, ο Rhyw, συνεχίζει να δημιουργεί ένα νέο σύμπαν με οικείους ήχους, να διαμορφώνει τη δική του αισθητική και να αναδυκνείει το πλούσιο ταλέντο του ως παραγωγός.

Στα πλαίσια του πρότζεκτ Resound/Echos of Thessaloniki, υποδεχόμαστε τον Pollux Rose, την εναλλακτική περσόνα του Nicola Regulus που κινείται σε πιο ambient και πειραματικούς ήχους και θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στο Reworks.

O George Adi από τη NON Aesthetics κι ένας από τους πιο αγαπητούς DJs της techno στη Βόρεια Ελλάδα, δίνει για ακόμα μια φορά το παρών στο Reworks, επιβεβαιώνοντας την θέση του ανάμεσα στις σταθερές αξίες του χώρου.

Επίσης, δίνοντας βήμα σε φιλόδοξους κι ανερχόμενους παραγωγούς και DJs από τη χώρα μας, το Reworks παρουσιάζει τους Future of Matter, Symmetric, Eddoh, George Plakidis, Paul Anthonee, Sera J, Bobby Obsy και UnknownArtist. 

reworks3

Ημερήσιο Πρόγραμμα | Reworks Schedule 2017 

Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου

Reworks Open Lab – Aigli Open Air
20.30 – 21.30 | Pollux Rose aka Nicola Regulus (Claap/Numb Capsule, GR)
21.30 – 22.15 | Tendts (Lower Parts, GR)
22.30 – 23.30 | Steve Hauschildt (Kranky, USA)

Reworks Library – Aigli Geni Hamam
23.00 – 00.30 | Cayetano (Klik Recs, GR)
00.30 – 02.30 | Matt Black (Ninja Tune, UK)
02.30 – 04.00 | Raj Pannu (Ninja Tune, UK)


Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου

Resound/Echos Of Thessaloniki – Free Stage Zefxidos Str.
17.00 – 18.30 | UnknownArtist (GR)
18.30 – 20.00 | Bobby Obsy (GR)
20.00 – 21.30 | Paul Anthonee (Lapsus, GR) & George Plakidis (Lapsus, GR)
21.30 – 23.00 | George Adi (NON, GR)

Reworks Club – Block33
23.30 – 01.00 | Sera J (GR)
01.00 – 02.30 | Senka (NON/Labrynth, GR)
02.30 – 04.00 | Aleksi Perälä (AP Musik, FIN)
04.00 – 06.00 | Ben Klock (Klockworks / Ostgut Ton, GER)

Reworks Warehouse – Block33
23.00 – 01.00 – Bazel (Pollux, FYROM)
01.00 – 03.00 – Trikk (Innervisions, PT)
03.00 – 06.00 – Dixon (Innervisions, GER)


Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου

Reworks Warehouse – FIX Complex
20.30 – 22:00 | Nino Santos & Lightem (Genial Records, GR)
22.00 – 23.00 | G-Ha (Sunkissed, NOR)
23.00 – 00.30 | Paul Kalkbrenner (Sony Music, GER)
01.00 – 03.00 | Hammer (Aus Music, UK)
03.00 – 06.00 | Solomun (Diynamic, HR)

Reworks CU Club – FIX Complex
23.30 – 00.30 | CU OnStage Winner
00.30 – 03.30 | Adriatique (Diynamic, CH)
03.30 – 04.30 | Recondite (Ghostly / Plangent, GER)
04.30 – 06.30 | Tijana T (Dystopian / Abe Duque Recs, SB)

Reworks Factory – Red Bull Music Academy – FIX Complex
23.00 – 00.00 | Yodashe (DIY music, UK)
00.15 – 01.30 | Ata Kak (Awesome Tapes From Africa, GHA)
01.30 – 02.15 | Giganta (Werkdiscs, GR)
02.30 – 04.00 | Bicep (Aus Music, UK)
04.00 – 05.00 | AND.ID (Mobilee, GR)

05.00 – 06.00 | Rhyw (Avian, GR)

Reworks Air Stage – FIX Complex
00.00 – 01.30 | Arki (NON, GR)
01.30 – 03.00 | Resound Contest Winner
03.00 – 04.30 | Eddoh (Smile for a while, GR)
04.30 – 06.00 | Symmetric (Steyoyoke, GR) & Future of Matter (Steyoyoke, GR)
06.00 -end | Ison (NON, GR)


Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου

The Met Hote – Nuits Sonores Presents
16.00 – 17.30 | Andreas Athineos (NON, GR)
17.30 – 18.30 | Flooder (Pollux, FYROM)
18.30 – 21.00 | Pablo Valentino (MCDE Recordings, FR)
21.00 – 00.00 | Motor City Drum Ensemble (MCDE Recordings, GER)


Ειδικά Project

Resound / Echos of Thessaloniki | Το Resound / Echos of Thessaloniki είναι ένα νέο πρότζεκτ το οποίο πραγματοποιείται από το Reworks Festival σε συνεργασία με τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης. Στόχος του η δημιουργία ενός soundtrack για την πόλη βασισμένο σε φυσικούς ήχους που διέπουν τα σημεία της. Ενα ανοικτό κάλεσμα προς μουσικούς παραγωγούς και μουσικούς από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό σε ένα μουσικό διάλογο. Ο τρόπος; Το Resound Thessaloniki.

O Λευκός Πύργος, η Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, τα Κάστρα, το Καπάνι, η Στοά Μοδιάνο είναι μερικά από τα σημεία τα οποία θα προσφέρουν την πρώτη μουσική ύλη στο Resound Τhessaloniki. Φυσικοί ήχοι των σημείων θα ηχογραφηθούν μεταφέροντας την ατμόσφαιρα τους. Με την δημιουργική επιμέλεια των καλλιτεχνών Cayetano, Larry Gus, Tendts, And.id και Ison καλλιτέχνες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό θα επανα-δημιουργήσουν τον ήχο της Θεσσαλονίκης.

O δημιουργός της που θα επιλεχθεί από την κριτική επιτροπή θα βραβευτεί με την μοναδική ευκαιρία να εμφανιστεί στο Reworks 2017 και να συμμετέχει ως κριτής στην επόμενη έκδοση του πρότζεκτ.

 

We Define our Future | Το Reworks σε πείσμα των καιρών συνεχίζει με όλη του την δύναμη να προσπαθεί να δημιουργήσει μια μουσική γιορτή για όλους.

Παρά την οικονομική κρίση το Reworks ευελπιστεί οτι μέσα απο τη μουσική και τον πολιτισμό, θα μπορέσει για ακόμα μία χρονιά, να χαρίσει στιγμές χαράς αλλά παράλληλα να ενημερώσει το κοινό.

Με μήνυμα του και φέτος το «we define our future», καλεί το κοινό να αντισταθεί στις δύσκολες καταστάσεις της εποχής και προσκαλεί τους καλλιτέχνες και κοινό από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να «ορίσουν» το δικό τους μέλλον χωρίς αδράνεια και στασιμότητα. Καλεί τους ανθρώπους κάθε ηλικίας, από κάθε πόλη να γίνουν ένα.


Εισιτήρια – Προπώληση

Μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας on line από εδώ!

Τιμές εισιτηρίων:
Early Bird εισιτήριο τριημέρου (15,16 & 17.9.2017): 60.00 ευρώ – SOLD OUT

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου – 15:00 | Reworks Agora | Μέγαρο μουσικής
17,00 € Reworks Agora+ (Συζητήσεις / Προβολές / Συναυλία Hauschka)
10,00 € Reworks Agora (Συζητήσεις / Προβολές)
5,00 € Reworks Agora Μειωμένο -φοιτητές, μαθητές, κάρτα ανέργων- (Συζητήσεις / Προβολές)
40,00 € Reworks Agora+ και re:publica Thessaloniki (Συζητήσεις / Προβολές / Συναυλία Hauschka & re:publica Thessaloniki 11-13 Σεπτ.)

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου – 23:00
One Day Pass – Block33 – 20.00 € Γενικής εισόδου

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου – 22:00
One Day Pass – FIX – 27.00 € Γενικής εισόδου

2ήμερο | 15 & 16 Σεπτεμβρίου | Παρασκευή & Σάββατο
2Day Pass | Block33 & FIX –
 45,00 €

Περισσότερες πληροφορίες στο www.reworks.gr

21231750_1430233197071377_773385214692459544_n

Loading...
Αργυρώ Μπαράτα & Αναστάσιος Διόλατζης: Το Reworks Agora δίνει φωνή σε όλους μας!
Το 9ο και μεγαλύτερο Street Mode Festival ολοκληρώθηκε!