Skip to content

Ο MR. Raoul K στα decks του Uberdooze!

DATE

SHARE THIS ARTICLE

Δεύτερη χρονιά του Madorasindahouse residency στο Uberdooze και η σεζόν ξεκινά τo Σάββατο 13 Οκτωβρίου, με έναν καλλιτέχνη που έχει επηρεάσει όσο λίγοι τη house και afro σκηνή τα τελευταία χρόνια. Ο MR. Raoul K με τις κυκλοφορίες του στην Innvervisions, Compost, Mule Musiq, αλλά και τη δική του Baobab music, μας έχει χαρίσει anthems όπως το Toukan, Sene Kela, Africa, Djougou Yah και πολλά ακόμη.

Ο Mr Raoul K, ή αλλιώς Raoul Konan, είναι DJ και παραγωγός, με καταγωγή το Agboville της Δυτικής Αφρικής. Βρίσκεται στο Αμβούργο της Γερμανίας από το 1992, ενώ το 2007 ίδρυσε τη Baobab Music Label. Ο Mr Raoul συνδυάζει παραδοσιακά αφρικανικά όργανα και ρυθμούς, με νέα μέσα παραγωγής και soundscapes, για να παράξει afro-beat house και techno μουσική. Έχει fans σε όλο τον κόσμο και κυρίως στην Ιαπωνία. Είναι αυστηρός κριτής, γι’ αυτό συνήθως, παίρνει τον χρόνο του μέχρι να συνθέσει ένα κομμάτι που ικανοποιεί τις απαιτήσεις του.

Η πρώτη κυκλοφορία του, μέσα από τη δική του εταιρεία με τίτλο “Le Cercle Peul”, δέχτηκε θερμές κριτικές από πολλούς καταξιωμένους παραγωγούς όπως ο Jerome Sydenham, ο Josh Deep και ο Tobi Neumann. Ένα από τα πρόσφατα κομμάτια του, “Wind Of Goree”, συμπεριλήφθηκε στη συλλογή “I’m Starting To Feel Ok Vol. 3” της Mule Musiq (Τόκιο), όπου είναι και η εταιρεία στην οποία κυκλοφόρησε το πρώτο του ολοκληρωμένο album “Introducing my Word” τον Μάρτιο του 2011.

Στην πρώτη του επίσκεψη στην πόλη της Θεσσαλονίκης, θα μας παρουσιάσει ενα vinyl – only set, ενώ μαζί του θα είναι οι Madorasindahouse residents atsou & Le Croque.

Ώρα Έναρξης: 22.00
Τηλ. Κρατήσεων: 6947307913 / 6979540845

Είσοδος Ελέυθερη

Uberdooze
Δαναΐδων και Σφέτσιου
546 26, Θεσσαλονίκη

Περισσότερα
Facebook: https://www.facebook.com/MrRaoulK

*Οι φωτογραφίες είναι από τη σελίδα του Clubber.gr.

Loading...
Ο ήχος του Archaic Ways επέστρεψε στην πόλη!
Η Catherine Baÿ κάνει την Χιονάτη στην Πλατεία Αριστοτέλους!