Skip to content

Οι ταινίες της εβδομάδας!

AUTHOR

DATE

SHARE THIS ARTICLE

 

Της Χρύσας Λαγού

Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι

Η πολυαναμενόμενη κινηματογραφική μεταφορά της ερωτικής τριλογίας της Ε.Λ. Τζέιμς, αναμένεται να προκαλέσει. Η ταινία περιλαμβάνει την ιστορία του πρώτου βιβλίου του διάσημου best seller, όπου βλέπουμε τον δισεκατομμυριούχο και διεστραμμένο Κρίστιαν Γκρέι να ξελογιάζει την αθώα φοιτήτρια φιλολογίας Άννα Στιλ. Ωστόσο, ο γοητευτικός επιχειρηματίας κρύβει ένα μεγάλο μυστικό όσον αφορά τα σεξουαλικά του φετίχ, που παρασέρνουν την Άννα σε έντονες και πρωτόγνωρες ερωτικές περιπέτειες. Οι πικάντικες ερωτικές σκηνές της ταινίας συζητήθηκαν ιδιαίτερα, με την πρωταγωνίστρια να δηλώνει ότι γυμναζόταν κάθε μέρα για να δείχνει το σώμα της ωραίο.

Σκηνοθέτης: Sam Taylor-Johnson,
Παίζουν: Jamie Dornan, Dakota Johnson, Luke Grimes, Rita Ora’

Kingsman: Η Μυστική Υπηρεσία

Κινηματογραφική μεταφορά της διάσημης σειράς «The Secret Service», που περιλαμβάνει στοιχεία από τις ταινίες του James Bond και από τα παλιά κατασκοπικά θρίλερ. Ο βετεράνος κατάσκοπος Χάρι Χαρτ αναλαμβάνει να εκπαιδεύσει τον νεαρό Γκάρι, μέχρι που μία απειλή τους αναγκάζει να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να δράσουν. Αγγλική περιπέτεια, με μπόλικες δόσεις χιούμορ και με τον Κόλιν Φερθ να είναι υπέρκομψος, σε έναν ρόλο που του ταιριάζει γάντι.

Σκηνοθέτης: Matthew Vaughn
Παίζουν: Colin Firth, Samuel L.Jackson, Taron Egerton 

Λεβιάθαν

Το αριστούργημα του σκηνοθέτη της Επιστροφής, πρόσφατα, απέκτησε υποψηφιότητα στα Όσκαρ, ενώ προηγουμένως ήταν προτεινόμενο για βραβείο σεναρίου στις Κάννες. Η ταινία διαπραγματεύεται τις προστριβές, τα πάθη, τα μυστικά και τις ιδιαιτερότητες μίας τριμελούς οικογένειας. Βαρύ δράμα, που καταπιάνεται με βασικές κοινωνικές έννοιες και περιέχει αρκετούς συμβολισμούς. Οι λάτρεις της κουλτούρας, σίγουρα, δε θα μείνουν απογοητευμένοι…

Σκηνοθέτης: Andrey Zvyagintsev
Παίζουν: Elena Lyadova, Aleksey Sere bryakov

Ένα Κορίτσι Γυρίζει Σπίτι Μόνο του τη Νύχτα

Ιρανικό θρίλερ με βρικόλακες, το οποίο, για άγνωστους λόγους, έχει γίνει καλτ και πρωτοπόρο στο είδος του. Σε μία περίεργη περιοχή, γνωστή και ως Κακιά Πόλη, φιλοξενούνται πόρνες, μαστροποί, έμποροι ναρκωτικών και διάφορα μυθικά πλάσματα της νύχτας. Εκεί, με τη μορφή ενός βαμπίρ, κατοικεί και ένα κορίτσι που ακολουθεί τις ψυχές και ορίζει τις πράξεις και τις ζωές των ανθρώπων της Πόλης, με ένα ιδιαίτερο χάρισμα που διαθέτει.

Σκηνοθέτης: Άνα Λίλι Αμιρπούρ
Παίζουν: Σέιλα Βαντ, Αράς Μαραντί, Μάρσαλ Μανές

 

AUTHOR

Beater.gr

Loading...
Ο χαρακτήρας και οι αποχρώσεις της μουσικής στη μεγάλη οθόνη!
New track: Florence + The Machine – How Big How Blue How Beautiful