Skip to content

Οι συνήθεις ύποπτοι τριγυρνάνε στα bar της πόλης!

DATE

SHARE THIS ARTICLE

 

Φωτογραφίες: Ιάκωβος Ιωαννίδης

Κυριακή βράδυ και η παρέα είναι όλη μαζεμένη στο σαλόνι. Η ατμόσφαιρα χαλαρή και εύθυμη. Κάποιος μοιράζει τα χαρτάκια με τους ρόλους, λέγοντας «Η νύχτα θα πέσει στο Παλέρμο…», και το παιχνίδι ξεκινά.

Με την ίδια ακριβώς διάθεση και ενθουσιασμό, η ομάδα «Usual Suspects» οργανώνει παιχνίδια μυστηρίου, για εμάς και την παρέα μας, και μας υποδέχεται σε ξεχωριστούς και φιλόξενους χώρους, σε όλη την πόλη. Έτσι, όταν η Νύχτα πέφτει στην Θεσσαλονίκη, τότε οι «Usual Suspects» ξυπνάν και οι επίδοξοι Ντεντέκτιβ καλούνται να εξιχνιάσουν ένα ακόμα μυστηριώδες έγκλημα.

Πιο αναλυτικά, οι «Usual Suspects» είναι μια ομάδα, που διοργανώνει διαδραστικά παιχνίδια μυστηρίου, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους σε όλη την Θεσσαλονίκη. Συνεργάζονται με συγκεκριμένους χώρους, όπως ο πάνω όροφος του «Basilico», οργανώνουν το σενάριο, διανέμουν τους ρόλους και καλούν το κοινό της Θεσσαλονίκης, να παρακολουθήσει την ιδιότυπη αυτή, παράσταση. Η ομάδα έγινε γνωστή, μέσα από το facebook και ο κόσμος της πόλης την αγκάλιασε με τη συμμετοχή του, ακολουθώντας την πιστά. Τόσο μεγάλη ήταν η ανταπόκριση του κοινού, που πλέον τα σενάρια ανανεώνονται κάθε μήνα. Φυσικά, η ομάδα των «Usual Suspects» αποτελεί μια πραγματική παρέα φίλων, ερασιτεχνών ηθοποιών και όχι μόνο, που αγαπούν τα παιχνίδια μυστηρίου. Αυτό που ενώνει τα μέλη της ομάδας, είναι το πάθος για εναλλακτική και διαδραστική διασκέδαση. Όλα ξεκίνησαν σε φιλική ατμόσφαιρα και σιγά σιγά, η παρέα μεγάλωσε. Έτσι, οι καλεσμένοι υποδύονται τον ρόλο των ντέντεκτιβ και με έρευνα και ανακρίσεις, πρέπει να ανακαλύψουν ποιος λέει ψέματα, ποιος την αλήθεια, και ποιος είναι ο δολοφόνος.

10926464_815246628536260_2044341141482330920_n

Κλείνοντας, την ατμόσφαιρα καλύπτει ένα πέπλο μυστηρίου, και όλο και περισσότεροι επίδοξοι Πουαρό εμφανίζονται στις γωνίες της Θεσσαλονίκης. Μυστήριο, ίντριγκα, ψυχαγωγία, τρία βασικά συστατικά μιας πετυχημένης βραδιάς. Τι περιμένετε, για να κλείσετε θέση στο επόμενο παιχνίδι;

p.s.1 Μετά από τις 50 πετυχημένες βραδιές μυστηρίου, περισσότερους από 2000 συμμετέχοντες, τα 7 δικά μας διαμορφωμένα σενάρια και το πρώτο Live Action Murder Mystery (Ζωντανό Παιχνίδι Μυστηρίου) που έγινε τα Χριστούγεννα ”Bloody Christmas Party” η Usual Suspects η Ομάδα, διοργανώνει ένα δεύτερο μεγάλο πάρτι προτού φύγετε για τις παραλίες…

Αυτή την φορά ονομάζεται Bloody Reunion Το Πάρτι των Usual Suspects

Στο Bloody Reunion για μια ακόμα φορά θα βρεθούν πάνω από 10 Usual Suspects ταυτόχρονα και θα παίξουν το δεύτερο LIVE ACTION MURDER MYSTERY (ΖΩΝΤΑΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ).

Επρόκειτο να γίνει ένας φόνος την Παρασκευή 12 Ιουνίου.. Ποιος θα είναι όμως ο δολοφόνος;;
Μήπως υπάρχει κάποια συνωμοσία; Μήπως υπάρχουν συμφέροντα; Μήπως είναι έγκλημα πάθους; Τι ισχύει;;

*Η συμμετοχή σου θα είναι καθοριστική για την εξέλιξη της βραδιάς**
**Απαιτείται κράτηση, βρείτε τη φόρμα συμμετοχής εδώ!
***ΠΡΟΣΟΧΗ Λόγω μεγάλης ζήτησης θα τηρηθεί σειρά προτεραίοτητας στις κρατήσεις*****
τηλ επ. 6996509078

p.s.2 Για να μαθαίνετε τα νέα των «Usual Suspects», μπορείτε να κάνετε like στη σελίδα τους στο Facebook!

10983400_823177564409833_7845907727263250142_n

 

AUTHOR

Ελίνα-Σοφία Χασίδου

Ανήκει στη γενιά, που γεννήθηκε σε λάθος εποχή. Ιδανικά ήθελε, όταν μεγαλώσει, να γίνει πρέσβυρα και να ταξιδέψει, μέσω της διπλωματικής οδού, σε όλον τον κόσμο.

Loading...
Αυτό είναι το νέο κομμάτι των Editors!
«Record Store Day» στα δισκάδικα της Θεσσαλονίκης!