Skip to content

Ο Beater.gr και η SOL σας πάνε στο In Edit Festival Thessaloniki Edition!

DATE

SHARE THIS ARTICLE

 

IMG_1036

Η SOL, η πρώτη μεξικάνικη μπύρα από το 1899, και ο Beater.gr σας δίνουν τη δυνατότητα να διεκδικήσετε 6 διπλές προσκλήσεις για το In-Edit Festival Thessaloniki Edition, που πραγματοποιείται στην κινηματογραφική αίθουσα του Ολύμπιον, από τις 7 μέχρι τις 13 Απριλίου, στέλνοντας με e-mail το ονοματεπώνυμό σας στο [email protected], με θέμα “In-Edit SOL 2016″. Οι νικητές θα ενημερωθούν με e-mail

Διαβάστε περισσότερα: Το In Edit Festival φέρνει την πιο όμορφη εβδομάδα της άνοιξης!

Η SOL γεννήθηκε στα τέλη του 19ου αιώνα, σε μια χώρα που ακόμη γιόρταζε την πρόσφατη ανεξαρτησία της. Μια ανεξαρτησία για την οποία αγωνίστηκαν εικονικοί στρατηγοί. Οι Father Hudalgo, Allende, Guerrero και Morelos.

Ακριβώς όπως λαός του Μεξικού, η SOL ανέκαθεν έκανε πράγματα με λίγο διαφορετικό τρόπο. Δεν την ενδιέφερε ποτέ να ακολουθήσει το μονοπάτι που άλλοι έχουν δημιουργήσει – για τη SOL ήταν πολύ πιο ενδιαφέρον να δημιουργήσει το δικό της.Η SOL πιστεύει ότι αν κάτι δεν είναι χαλασμένο, δεν υπάρχει καμία ανάγκη να το διορθώσεις – γι ‘αυτό και η συνταγή της μπύρας αυτής παραμένει ακριβώς η ίδια σήμερα και είναι αυτή που ήταν για το μαχητή της ελευθερίας πίσω στο 1899. Στο πέρασμα του χρόνου η SOL έπρεπε να δώσει τη δική της μάχη για να κρατήσει την ανεξαρτησία της, εξακολουθώντας να υπερασπίζεται την ελευθερία της κάθε μα κάθε μέρα. Όπως και το Μεξικό, η SOL δεν είναι τέλεια, αλλά μαζί είναι περήφανοι για αυτές τους τις ατέλειες. Ποιος θέλει την πολλή γυαλάδα ούτως ή άλλως; H SOL προτιμά το τρίξιμο. Είναι σημαντικό να μην παίρνουμε τον εαυτό μας πολύ στα σοβαρά. Η SOL πιστεύει ότι υπάρχει πάντα ελευθερία στον ορίζοντα – τα πράγματα μπορεί να μην είναι τέλεια, αλλά μπορούν να πάνε καλύτερα. Είναι αυτή η αισιοδοξία που διαπερνά τη ζωή μας με ένα ειρωνικό χαμόγελο.

unnamed

Πληροφορίες
IN-EDIT GREECE 2016 THESSALONIKI EDITION
7-13 Απριλίου
Kινηματογράφος ΟΛΥΜΠΙΟΝ (πλατεία Αριστοτέλους)

Παρακολουθήστε όλα τα νέα του In-Edit Greece στην επίσημη ιστοσελίδα και:
Facebook page
Facebook Event:
Instagram
Twitter


Η μπίρα SOL, ή πρώτη μεξικάνική μπύρα από το 1899, φροντίζει να κάνει αυτή την εβδομάδα όσο πιο ευχάριστη γίνεται! Έτσι, παραγγέλνοντας μια μπίρα SOL σε ένα από τα παρακάτω μαγαζιά κερδίζετε μία πρόσκληση για το φεστιβάλ, παρακολουθείτε μία προβολή και έπειτα, παραγγέλνοντας μία SOL και δείχνοντας ξανά το απόκομά, παίρνετε δώρο άλλη μία μπίρα!

Rover Bar, Σαλαμίνος 6, Λαδάδικα
Cocktail Bar, Πολυτεχνέιου 17α
Muzik,  Π. Π. Γερμανού 21
L’Autre Cafe, Γρηγορίου Παλαμά 8
Hemingway, Αλεξάνδρου Σβώλου 19
Μυστιλλη, Φράγκων 2-4
Art House, Βεροίας 3

Find SOL Beer on Facebook!
http://www.sol.com/gr

IMG_0159

Loading...
Η Μαρίζα Ρίζου στο Mylos Club | Κερδίστε Προσκλήσεις
In Edit Festival: Ημέρα 2η | Μια μέρα γεμάτη ζωντανούς θρύλους | #inedit2016