Skip to content

Είχαμε καιρό να πάμε σε ένα πάρτι σαν το τελευταίο Non Rooftop!

DATE

SHARE THIS ARTICLE

Φωτογραφίες: Αλέξανδρος Οικονομίδης

Η αναμονή σταμάτησε, η ανυπομονησία μεγάλωνε και όλο και περισσότεροι εισέρχονταν στο χώρο του Skybar, στην ταράτσα του The Met Hotel. Τετάρτη, 4 Ιουλίου και η ομάδα Non Aesthetics διοργάνωνε το τρίτο -κατά σειρά- πάρτι της φετινής σεζόν, με καλεσμένη την Miss Kittin. Μια μέρα που επεφύλασσε ένα ευχάριστο ξεκίνημα κι ένα κλείσιμο που δεν περίμενε κανείς.

IMG_8233

Αφήνοντας πίσω ένα ατμοσφαιρικό set από τον Teo Mavropoulo, η Arki πήρε την σκυτάλη, κρατώντας ψηλά την ήδη ανεβασμένη διάθεση. Έκαναν ένα πολύ καλό «ζέσταμα», ενώ ταυτόχρονα έδειξαν πως έχουν τον τρόπο να επιλέγουν την κατάλληλη, για την περίσταση και τον χώρο, μουσική. Και οι δύο, παίζοντας νωρίς το απόγευμα, μπόρεσαν να παρουσιάσουν ένα set το οποίο πραγματικά έκανε τον κόσμο να αγνοήσει τον καυτό ήλιο και να ξεκινήσει το πάρτι.

Η προσέλευση συνεχιζόταν, όσο η ώρα για την εμφάνιση της Miss Kittin πλησίαζε. Γεμίζοντας τον χώρο με δυνατή και «γεμάτη» μουσική, έκανε αισθητή την παρουσία της στα decks, πράγμα που ξεσήκωσε αμέσως τους παρευρισκόμενους. Αφοσιωμένη απόλυτα στο έργο της, επέλεξε κομμάτια που δικαίωναν την φήμη γύρω από το όνομά της. Old school ήχοι, με rave ή ακόμα και acid στοιχεία, έως και πιο ατμοσφαιρικό ή σύγχρονο ήχο, ξεδίπλωσε το εύρος, παρουσιάζοντας την εξέλιξη της ηλεκτρονικής μουσικής με τον δικό της τρόπο. Η ενέργεια και ο ασταμάτητος χορός ήρθαν σε πλήρη συγχρονισμό με ό,τι περίμενε κανείς από ένα set της Miss Kittin. Η ίδια, δεχόμενη την ενέργεια του κόσμου, ανέβαζε τους ρυθμούς ώσπου κατέληξε να… μοιραστεί τα decks με τον Ison!

IMG_9465

Με απόλυτη μουσική χημεία, οι δυο τους δημιούργησαν ένα b2b set το οποίο σίγουρα θα θυμούνται αρκετοί. Ακούραστοι, χαμογελαστοί, σε συμφωνία ο ένας με τον άλλον, χάρισαν μοναδικές στιγμές χορού με highlight ένα remix του πασίγνωστου κομματιού “Missing” των Everything But The Girl, το οποίο δεν γινόταν να μην το τραγουδήσεις, κρατώντας μέχρι τέλους, έναν μαγικό και -μουσικά- δυναμικό χαρακτήρα.

IMG_9247

Ένα ακόμη πετυχημένο, από άποψη διοργάνωσης πάρτι, τελείωσε με τις καλύτερες εντυπώσεις, όπως συνηθίζεται για τη σειρά των Non Rooftop Events. Παραμένουμε ωστόσο σε αναμονή για το επόμενο, τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού, προτού βρεθούμε και πάλι στο μεγαλύτερο φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής στην πόλη της Θεσσαλονίκης, που δεν είναι άλλο από το Reworks Festival!


 

Non Aesthetics on Facebook | www.non-net.com

IMG_9054

AUTHOR

Σταύρος Περιβολάρης

Ψάχνοντας συνεχώς για κάτι καινούριο - διαφορετικό βρίσκει τα πατήματα για μια πιο δραστήρια ζωή και όταν δεν απασχολείται με κάτι ταξιδεύει νοερά. Τον δυσκολεύουν οι πόζες, οι ώρες προετοιμασίας του φαγητού και η τεμπελιά.

Loading...
5 σύντομες ερωτήσεις στον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο!
Οι She Pleasures Herself διασκευάζουν Joy Division!