Skip to content

Το Archaic Ways σας προσκαλεί στο τελευταίο τελετουργικό της χειμερινής σεζόν!

AUTHOR

DATE

SHARE THIS ARTICLE

Το Archaic Ways σας προσκαλεί στο τελευταίο τελετουργικό της χειμερινής σεζόν, με καλεσμένους δύο από τους σημαντικότερους ανερχόμενους καλλιτέχνες της σύγχρονης techno.

Μια μάχη μεταξύ σκοταδιού και φωτός, μεταξύ του παλιού και του καινούργιου, ο SNTS με τον I Hate Models καταλαμβάνουν το ναό μας στις 19 Μαΐου, φέρνοντας τον γεμάτο δυναμισμό ήχο τους, προδιαγράφοντας ένα αξέχαστο Closing.

SNTS | Ένας ανώνυμος καλλιτέχνης με μυστηριώδες προφίλ και επίκεντρο το βινύλιο, ο SNTS πρωτοεμφανίστηκε στη σκηνή, στα τέλη του 2012.

Βρίσκεται πίσω από δύο τριλογίες Chapters and Scenes οι οποίες κυκλοφόρησαν στο ομώνυμο label του, καθώς το δισκογραφικό του έργο περιλαμβάνει δουλειές σε labels όπως Horizontal Ground και Edit Select Records.

Η μυστικότητα και το μυστήριο πάντα περιέβαλλαν το έργο του SNTS. Η ανωνυμία του, ωστόσο, έρχεται σε αντίθεση με το πλήρως αναγνωρίσιμο στυλ του.

Βαθιές, σκοτεινές συνθέσεις και σκληρές μπασογραμμές χαρακτηρίζουν το Live Set του. Μια σχολαστική παλέτα μελαγχολικών ήχων, δυστοπικών τοπίων και άμορφων δομών. Μια εξερεύνηση τόσο της γήινης όσο και της πνευματικής σφαίρας με τελετουργική αύρα.

Ihm

I HATE MODELS | Σε λιγότερο από δύο χρόνια, ο Γάλλος μουσικός I Hate Models, εμφανίστηκε δυναμικά στον κόσμο της ηλεκτρονικής μουσικής, στα τέλη του 2016, με το εντυπωσιακό release του “Warehouse Memories” στην ARTS.

Με releases σε labels όπως ARTS, Monnom Black, Voitax, T / W / B ή Pls.uk, είναι τόσο εκλεκτικός στις παραγωγές του όσο και στα DJ-set του καθώς περιηγείται ανάμεσα σε Rave, Industrial ήχους και παραγωγές με EBM ηχόχρωμα .

Ο IHM δεν περιορίζεται σε ένα συγκεκριμένο είδος, αντιθέτως εξερευνά όλα τα σύμπαντα της ηλεκτρονικής μουσικής και δημιουργεί μια συγκεκριμένη “αίσθηση” αναγνωρίσιμη στον ήχο του, με μια συσχέτιση μεταξύ συναισθηματικών synth, σκληρών μπασογραμμων και ψυχρότερων ήχων.

Βασισμένη στην έκφραση της μελαγχολίας και των ισχυρών συναισθημάτων, η μουσική του μπορεί να χαρακτηριστεί ως μια σύγκρουση αγάπης και μίσους, σκοταδιού και φωτός.

‘’Nostalgia, passions, the suffering self, the taste for loneliness, dream…’’

SENKA | Ως βασική φιγούρα και εμπνευστής του Archaic Ways, ο SENKA, ένα γνωστό όνομα στην underground techno σκηνή της πόλης, θα παρουσιάσει τους σκοτεινούς, τελετουργικούς του ήχους συμπληρώνοντας το line-up. Tο όνομα tou σημαίνει σκιά. Από το Μεσαίωνα, οι σκιές συμβολίζουν τη σκοτεινή πλευρά των ανθρώπων. Την πλευρά εκείνη, στην οποία μπορούν να ξεφύγουν και να βρουν την απόλυτη ελευθερία δράσης και δημιουργίας. Το μέρος εκείνο όπου γίνονται ο πραγματικός τους εαυτός και αποκαλύπτουν την πιο ξεκάθαρη εκδοχή της φύσης τους.

Βρες τον εαυτό σου κάτω από αυτή τη σκιά, νιώσε την έλξη της και άφησε ελεύθερα τα αρχαϊκά σου ένστικτα.

Bipolar | Γεννημένος και μεγαλωμένος στη ελλάδα και ανερχόμενος καλλιτέχνης στην εγχώρια techno μουσική σκηνή άρχισε την ενασχόληση του με το dj-ing το 2016 ολοκλήρωσε το σεμινάριο A2 dj music workshop sto Tokyo City Bar.Από τότε πειραματίζεται και διαμορφώνει το δικό του προσωπικό ήχο. Στις 19/5 θα βρεθεί στα decks του Archaic φροντίζοντας να χτίσει την απαραίτητη ατοσφαιρα για να λάβει χώρα το τελετουργικό.

Sard Live PA | O Sard παίζει ζωτικό ρόλο στην υλοποίηση αυτού του project. Γεννήθηκε μέσα από το Archaic Ways. Συλλαμβάνοντας θραύσματα του ασυνείδητου και σμιλεύοντας τα σε ήχο. Ο ήχος του χαρακτηρίζεται από ατονικές δομές, αφηρημένες υφές και αυστηρούς ρυθμούς.

Volkova | Εμπνευσμένη από τη βιομηχανική ζώνη της Σιβηρίας ο διαστρεβλωμένος κόσμος της Volkova είναι βυθισμένος στη μουσική .

Σε μια συνεχή αναζήτηση των βαθύτερων, σκοτεινότερων πτυχών του ήχου.

Line up
SNTS
I Hate Models
SENKA
Sard Live PA
Bipolar
Volkova


[icon name=”info-circle” class=”fa-2x” unprefixed_class=””]
Τιμές εισιτηρίων
Early bird ( 100 limited): 10€
Pressale: 12€
On door: 15€

Event on Facebook: www.facebook.com/events/744238819113464

Προπώληση Εισιτηρίων
Online: https://www.viva.gr/tickets/music/polyxoros-we/archaic-ways-snts-i-hate-models-senka/

Πανελλαδικά απο το δίκτυο φυσικών σημείων της Viva: Seven Spots, Shell, Media Markt, Viva Kiosks, Βιβλιοπωλείο Ευριπίδης, Reload Stores

Θεσσαλονίκη
Underground, Δ.Γούναρη Δημητρίου 20, Πλατεία Ναυαρίνου
Underground, Αγ.Σοφίας 24
WE, Λεωφόρος 3ης Σεπτεμβρίου & Γρ. Λαμπράκη
Stereodisc , Αριστοτέλους 4
Λωτός , Σκρα 7-9
Dirty Roses Tattoo Studio , Αλ. Σβώλου 25

Χορηγοί Επικοινωνίας: Paranoise Radio , Cannibalradio.com , Beater.gr

32240259_995490037268042_7775468059485011968_n

AUTHOR

Beater.gr

Loading...
Οι Portico Quartet για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη!
Ο Skinos Mastiha Spirit γιορτάζει το καλοκαίρι του 2018 με μια συλλεκτική φιάλη.