Skip to content

Πήγαμε στο πάρτι για τον ένα χρόνο των Archaic Ways!

DATE

SHARE THIS ARTICLE

Έναν χρόνο πριν, μια ιδέα πήρε σάρκα και οστά για να προσφέρει στο κοινό της Θεσσαλονίκης μοναδικές techno βραδιές. Το Σάββατο 3 Νοεμβρίου έγινε το πρώτο επετειακό Archaic Ways πάρτι στον πολυχώρο του WE, με εκλεκτούς καλεσμένους και τους residents να έχουν σαφώς την τιμητική τους. Κανένα άλλο event δεν θα μπορούσε να παρουσιάσει μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για τον χαρακτήρα της ομάδας, καθώς ο καθένας χωριστά κι όλοι μαζί στο σύνολο, συνέθεσαν την ουσία του ονόματος και της ιδέας πίσω από τα συγκεκριμένα events.

Χορταστική και άκρως απολαυστική η παρουσία των μελών, με τον προσωπικό μουσικό τους χαρακτήρα να αναδεικνύεται πάνω στα decks. Solo ή b2b, έβρισκαν τον τρόπο να δώσουν ό,τι καλύτερο διαθέτουν, προσφέροντας και μια ιδιαίτερη ηχητική ομοιομορφία. Το ατμοσφαιρικά μυστήριο ύφος των Orphne και Sard έδωσε το απαραίτητο βήμα για το b2b set των Bipolar και Celestia, των οποίων η συνεργασία παρήγαγε ένα «ζεστό» αποτέλεσμα, ενισχύοντας όλο και πιο πολύ την όρεξη για χορό. Οι ενδιαφέρουσες επιλογές των κομματιών τους, κάρφωσαν ολονών τα βλέμματα στην σκηνή, κορυφώνοντας παράλληλα την ανυπομονησία για τους μεγάλους προσκεκλημένους.

Ο δρόμος για τον Tensal ήταν ανοιχτός και ο ίδιος εκμεταλλεύτηκε πλήρως την ενέργεια που επικρατούσε. Μια απερίγραπτα δυνατή εμφάνιση έδωσε στον κόσμο αυτό που χρειαζόταν και ξεπερνώντας τις οποιεσδήποτε προσδοκίες, έδειξε απόλυτη κυριαρχία στα decks με φανερά άγρια μουσική διάθεση. Ρυθμός που βγήκε -εντελώς- φυσικά, αποδεικνύοντας αναμφίβολα την δεξιότητα του συγκεκριμένου καλλιτέχνη. Ο χρόνος του πάνω στην σκηνή ήταν όσο χρειαζόταν για να δημιουργηθεί μια απόλυτα θετική εντύπωση και ο δικός του ξεχωριστός χώρος στις προτιμήσεις του κοινού.

Με όλο αυτό το κλίμα, πλησίαζε σιγά-σιγά η ώρα του πολύπειρου Oscar Mulero, ο οποίος έμελλε, όπως ήταν αναμενόμενο, να τονώσει την ατμόσφαιρα. Με μαεστρία και αφοσίωση για την -όσο το δυνατό- πιο τέλεια μίξη, επιβεβαίωσε την άποψη που επικρατεί γι’ αυτήν την ταλαντούχα και επαγγελματική προσωπικότητα. Επιστρατεύοντας διακριτικούς ηχητικούς χρωματισμούς, κατάφερε να «γεμίσει» και να δώσει μια ξεχωριστή νότα στα κομμάτια, ενώ το τέμπο αυξομειωνόταν περίτεχνα. Η ωριμότητά του από άποψη τεχνικής δημιούργησε μια ασύγκριτη techno εμπειρία.

Παραδοσιακά, εκεί που η νύχτα τελειώνει, τα decks αναλαμβάνει ο SENKA που όμως είχε παρέα αυτή την φορά την Volkova. Σταθερά ψηλά σε ρυθμό κι ενώ βρίσκονταν σε πλήρη αρμονία, έδωσαν έναν αέρα ανανέωσης στον χώρο. Κι αυτό γιατί η άμεση ανταπόκριση από τον κόσμο ήταν σαν αυτοί οι δύο να έκαναν, μόλις, την έναρξη του πάρτι! Η ποιότητα και ο δυναμισμός διέκρινε ξεκάθαρα το set τους και δεν άφηνε κανένα περιθώριο για ξεκούραση.

Έτσι, η σεζόν γνωριμίας έλαβε τέλος και το φαινόμενο Archaic Ways έχει αποκτήσει πλέον τους δικούς του θερμούς υποστηρικτές. Με την σταθερότητα στο ύφος και την αντιμετώπιση του κάθε event ως κάτι το ξεχωριστό, προσφέρουν ένα εξαιρετικό οπτικοακουστικό θέαμα, το οποίο όλο και περισσότεροι έρχονται να βιώσουν.

AUTHOR

Σταύρος Περιβολάρης

Ψάχνοντας συνεχώς για κάτι καινούριο - διαφορετικό βρίσκει τα πατήματα για μια πιο δραστήρια ζωή και όταν δεν απασχολείται με κάτι ταξιδεύει νοερά. Τον δυσκολεύουν οι πόζες, οι ώρες προετοιμασίας του φαγητού και η τεμπελιά.

Loading...
Γιώργος Κρασσακόπουλος: «Καλωσήρθατε σε μια ακόμη προβολή του 59ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου»
Τι συμβαίνει όταν μια οικογένεια σπαράσσεται από την εγκατάλειψη;