Skip to content

Antigone, Keith Carnal και Senka μας ξεναγούν στα αρχαϊκά μονοπάτια της Techno!

AUTHOR

DATE

SHARE THIS ARTICLE

Στην αρχή γνωρίσαμε τον εαυτό μας, και τον αρνηθήκαμε, η αλήθεια του όμως βρίσκεται ακόμα μέσα μας, ζητάει να βρεθεί. 

To Archaic Ways μας επιστρέφει στα μονοπάτια που αρμόζουν στο βάδισμά μας. Αυτά που χάσαμε μετά τη σύγχυση της αυτογνωσίας. Μας θυμίζει την πρώτη μας μέθη, το αρχαϊκό ύφος που ενυπάρχει στην Techno μουσική και που είναι ένας απόηχος των πρώτων κρουστών ή χορών. Πρεσβεύοντας τις αρχαϊκές ορμές γινόμαστε αυτό που πραγματικά είμαστε, πάθος, ελευθερία, ηδονή, αφύπνιση, εμπάθεια. Έτσι οδηγούμαστε στην υπέρβαση των δεσμών, του εαυτού μας.

Κινούμαστε σε οδούς αρχικές, αρχαϊκές – Archaic Ways.

Για το πρώτο κεφάλαιο το Archaic Ways προσκαλεί δύο καλλιτέχνες που δεν συμβιβάζονται, τόσο από άποψη των μουσικών παραγωγών τους, όσο και από την ικανότητά τους να δημιουργούν set που ξεχωρίζουν και συζητιούνται για καιρό.

Antigone | Στο προσκήνιο της γαλλικής techno σκηνής, o Resident της Concrete, Antigone είναι ένας καλλιτέχνης που πραγματικά ξέρει πώς να γοητεύσει το πλήθος. Όντας συλλέκτης βινυλίου για περισσότερα από 10 χρόνια, καταδύεται βαθιά στη συλλογή δίσκων του προσφέροντας μαγευτικά dj σετ με σκοτεινή αισθητική και δυναμικές μπασογραμμές. Η είσοδός του στον κόσμο της ηλεκτρονικής μουσικής ξεκίνησε με το αρχικό του EP Forbidden Works που δημοσίευσε η Construct Re-form, ακολουθούμενη από το ντεμπούτο του στη Concrete Music με τo release του Menace of Species.

Με κυκλοφορίες στις δισκογραφικές Concrete, PoleGroup, Dement3d και τη μητρική του Token καθώς και την ικανότητά του να προσφέρει dj set που μαγνητίζουν, o Antigone θεωρείται ένας εμβληματικός καλλιτέχνης στη σύγχρονη techno σκηνή και διαβαίνει πλέον τις πόρτες των καλύτερων club στον κόσμο.

inres-concrete-dj-antigone

Keith Carnal | Ο ήχος του είναι βαθύς , συνδυάζει άψογα σκληρεs μπασσογραμμές με κομψές μελωδίες που αγγαλιάζουν υπέροχα το σκοτάδι. Οι υψηλού επιπέδου παραγωγές του τον τοποθέτησαν γρήγορα μεταξύ των πιο σημαντικών ταλέντων στη σύγχρονη techno βιομηχανία. Κομμάτια όπως το ”Analysis”, ”Prospect” και η μεγαλύτερη επιτυχία του “Untold” βρήκαν μαζική υποστήριξη από κορυφαίους καλλιτέχνες σε όλο τον κόσμο. Σήμερα, αυτός ο πρωτοπόρος καλλιτέχνης που εδρεύει στο Άμστερνταμ παρουσιάζει τη δική του ερμηνεία του techno ήχου, στα μεγαλύτερα κλαμπ και φεστιβάλ του κόσμου.

SENKA | Ως βασική φιγούρα και εμπνευστής του Archaic Ways, ο SENKA, ένα γνωστό όνομα στην underground techno σκηνή της πόλης, θα παρουσιάσει τους σκοτεινούς, τελετουργικούς του ήχους συμπληρώνοντας το line-up.
Tο όνομα tou σημαίνει σκιά. Από το Μεσαίωνα, οι σκιές συμβολίζουν τη σκοτεινή πλευρά των ανθρώπων. Την πλευρά εκείνη, στην οποία μπορούν να ξεφύγουν και να βρουν την απόλυτη ελευθερία δράσης και δημιουργίας. Το μέρος εκείνο όπου γίνονται ο πραγματικός τους εαυτός και αποκαλύπτουν την πιο ξεκάθαρη εκδοχή της φύσης τους.
Βρες τον εαυτό σου κάτω από αυτή τη σκιά, νιώσε την έλξη της και άφησε ελεύθερα τα αρχαϊκά σου ένστικτα.

Symmetric | O resident του Archaic Ways, Symmetric παραδίδει κομψά dj set που κινούνται στο φάσμα της σκοτεινής, μελωδικής techno.

Chris Low | Το line up θα ολοκληρώσει ο resident dj της CHICness Chris Low, ο οποίος θα χτίσει την απαραίτητη ατμόσφαιρα για να λάβει χώρα το τελετουργικό.


Τιμές Εισιτηρίων:

Early bird (100 limited, Διαθέσιμα μόνο στα φυσικά σημεία): 8€
Pressale: 10€
On door: 13€

Προπώληση Εισιτηρίων:
Online: https://www.residentadvisor.net/events/1025711

Και στα παρακάτω σημεία:
Θεσσαλονίκη
Underground, Δ.Γούναρη Δημητρίου 20, Πλατεία Ναυαρίνου
Underground, Αγ.Σοφίας 24
Stereodisc , Αριστοτέλους 4
Λωτός , Σκρα 7-9
Armadillo , Αγίας Σοφίας 4

Γιαννιτσά 
4 Εποχές, Δ & Μ Παπαδοπούλου 3

Έδεσσα
Threesixty Street Wear, Δημοκρατίας 37

22540040_887034451446935_2191333378701690654_n

AUTHOR

Beater.gr

Loading...
Ο Beater.gr και η Fischer σας πάνε στο 58ο ΦΚΘ!
Οι Not Now υποδέχονται τον Om Unit στη Θεσσαλονίκη!