Skip to content

Thessaloniki’s Wines & Mezedes: To Blé Vin συνδυάζει το κρασί με τα τοπικά προϊόντα!

DATE

SHARE THIS ARTICLE

Το Blé Vin, το εξειδικευμένο wine bar και prosciutteria δίπλα από το Blé, εγκαινιάζει τη σειρά των οινογαστρονομικών εκδηλώσεων Wine & Food Maps συνδέοντας το κρασί σπουδαίων οινοπαραγωγικών περιοχών με τα τοπικά προϊόντα και τις ιδιαίτερες γεύσεις τους. Πρώτος σταθμός η Θεσσαλονίκη κι η ανερχόμενη οινοπαραγωγική της αξία. 

Επιλεγμένες ετικέτες από 14 οινοποιούς και 2 αποσταγματοποιούς “παντρεύονται” με θεσσαλονικιώτικες γεύσεις σε μορφή street food, που σερβίρονται πάνω σε ζύμες με νότες από τον ξυλόφουρνο και για τις οποίες φροντίζει η ομάδα του Blé Taste Gallery και με την επίβλεψη του Executive chef του Makedonia Palace, Σωτήρη Ευαγγέλου. Να σημειωθεί επίσης, ότι, όπως έχει συμβεί και στα προηγούμενα events του Blé Vin, το κρασιά που σας άρεσαν είναι στη διάθεσή σας για να τα προμηθευτείτε επί τόπου και μάλιστα με έκπτωση.

______________________

Thessaloniki’s Wines & Mezedes:

Blé Vin, Πεζόδρομος Αγίας Σοφίας & Γεωργίου Σταύρου 14
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου
More info: εδώ

AUTHOR

Μιχάλης Φραντζής

-Δεν υπάρχει πόνος όταν είσαι γεωπόνος, θα τον ακούσεις να λέει συχνά. Τα καλοκαίρια και το φθινόπωρο θα τον βρεις στο Αμύνταιο να μαζεύει ροδάκινα και σταφύλια. Του αρέσει το καλό φαγητό και κρασί. Πιστεύει επόμενη γενιά του ελληνικού αμπελώνα, θα δώσει στο εγχώριο κρασί τη θέση που του αξίζει!

Loading...
Η ταλαντούχα Alexandra Sieti  σε νέο «χειμωνιάτικο» τραγούδι & music video! 
Cinematic Odyssey #15: Οι ταινίες της εβδομάδας!