Skip to content

Δραστηριότητες που μπορείς να κάνεις με την παρέα σου!

AUTHOR

DATE

SHARE THIS ARTICLE

Αν σου αρέσει η περιπέτεια και ψάχνεις τρόπους να περάσεις δημιουργικά με την παρέα σου αυτό το άρθρο είναι για σένα! Παρακάτω θα βρεις μερικές πρωτότυπες ιδέες για να κάνεις τα απογεύματα και τα Σαββατοκύριακα μοναδικά. Από δραστηριότητες στη φύση μέχρι και βόλτες στην πόλη σίγουρα θα βρεις αυτό που θα ενθουσιάσει τους φίλους σου! Συνέχισε να διαβάζεις λοιπόν!

Θερινό cinema

Το καλοκαίρι έφτασε και η καλύτερη πρόταση για να περάσεις ένα φανταστικό βράδυ με την παρέα σου είναι να παρακολουθήσεις μια ταινία σε ένα θερινό cinema. Κάνε μια online αναζήτηση στο διαδίκτυο, βρες που παίζουν την αγαπημένη σου ταινία και πρότεινε στην παρέα το cinema που θα σας χαρίσει μια μοναδική εμπειρία. Και μην ξεχνάς πως στο θερινό cinema μπορείς να απολαύσεις το αγαπημένο σου κρύο ρόφημα και πολλά snacks ή παγωτό που θα απογειώσουν την έξοδο σας!

Ενοικίαση ηλεκτρικών πατινιών

Σε κάθε γωνιά της πόλης θα βρεις ηλεκτρικά πατίνια για να νοικιάσεις με τους φίλους σου! Και αυτά μπορούν να σε μεταφέρουν σε όλη την πόλη και να σας χαρίσουν στιγμές γέλιου με την παρέα σου. Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε είναι να κατεβάσετε την εφαρμογή της εταιρείας που νοικιάζει τα σκούτερ ηλεκτρικά, να κάνετε εγγραφή, να συμπληρώσετε κάποια στοιχεία όπως την κάρτα πληρωμής και έπειτα να ξεκλειδώσετε το πατίνι που βρίσκεται μπροστά σας. Ωστόσο θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να χρησιμοποιείτε τον ποδηλατόδρομο στα σημεία στην πόλης.

Βόλτα με ποδήλατα

Σε συνέχεια της πρότασής μας που περιλαμβάνει βόλτα με ηλεκτρικά πατίνια, η επόμενη έξοδος που σου προτείνουμε είναι η βόλτα με τα ποδήλατα. Αν κάποιος από την παρέα σου δεν έχει ποδήλατο μπορείτε να απευθυνθείτε σε ένα κατάστημα ενοικίασης και να επιλέξετε ποδήλατα πόλης, mountain bike, ποδήλατα ηλεκτρικά ανάλογα με τον τύπο της βόλτας που θέλετε να κάνετε. Νοικιάστε ποδήλατα είτε για να εξερευνήσετε την πόλης σας είτε για μια βόλτα δίπλα στη φύση.

Game night

Επόμενη πρόταση που θα ενθουσιάσει όλη την παρέα είναι μια βραδιά με επιτραπέζια παιχνίδια. Και για να το κάνεις ακόμη πιο ενδιαφέρον αναζήτησε στο internet αυτοσχέδια παιχνίδια που μπορείτε να κάνεις με απλά υλικά όπως χαρτιά, μπαλάκια του ping pong και μαρκαδόρους. Συνδύασε το game night με αναψυκτικά και διάφορα snacks και σίγουρα αυτή η βραδιά θα έχει επιτυχία.

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις για να προτείνεις στην παρέα σου μια δημιουργική έξοδο που θα περιλαμβάνει διασκέδαση και δράση. Εσύ ποια θα επιλέξεις;

AUTHOR

Beater.gr

Loading...
Anilio Park Festival: Το πιο “προσιτό” μουσικό φεστιβάλ στην καρδιά της Ελλάδας!
Καινοτόμες Λύσεις που Απλοποιούν τη Καθημερινότητά σας