Skip to content

5 πράγματα για το σπίτι που δεν θα βαρεθούμε ποτέ να αγοράζουμε.

AUTHOR

DATE

SHARE THIS ARTICLE

Το σπίτι είναι το παλάτι του κάθε ανθρώπου, που ποτέ δεν βαριέται να το ανανεώνει και να το εμπλουτίζει, με πρακτικά προϊόντα αλλά και με στοιχεία διακόσμησης. Και είναι λογικό να συμβαίνει αυτό, καθώς όταν ζεις μέσα σε ένα σπίτι, επιθυμείς πάντα να προσθέτεις κι άλλη μία πινελιά με κάτι καινούριο που έλειπε.

Αν ανήκεις κι εσύ σε αυτή την κατηγορία, τότε παρακάτω θα βρεις τα 5 πράγματα για το σπίτι που -πραγματικά- δεν θα βαρεθούμε ποτέ να αγοράζουμε!

Διακοσμητικά

Θα λέγαμε πως αυτή είναι η Νο 1 κατηγορία προϊόντων που πάντα θα επιθυμείς να εμπλουτίζεις με καινούρια στοιχεία. Κι αυτό γιατί οι αλλαγές στους χώρους ενός σπιτιού μπορεί να είναι συχνές, από εποχή σε εποχή, αλλά και από mood σε άλλο mood. Τα διακοσμητικά αυτά μπορεί να είναι στοιχειώδη, όπως ένα επιδαπέδιο βάζο ή μπορεί να είναι και πιο μεγάλα, όπως ένας καλός πίνακας, που θα απογειώσει την αισθητική του χώρου.

Για να μην ξεφεύγεις από τον στόχο και υπερβάλλεις στις αγορές σου, θα προτείναμε να δημιουργήσεις μια λίστα, με καταγραφή όλων αυτών που χρειάζεται ο κάθε χώρος, αλλά σε συγκεκριμένα διαστήματα.

Τα απαραίτητα της κουζίνας

Όλοι ξέρουμε ότι δεν θα σταματήσουμε ποτέ να αγοράζουμε προϊόντα που αφορούν στα είδη κουζίνας και συνήθως δεν είναι μόνο τα απαραίτητα. Η κουζίνα είναι ένας χώρος που οι περισσότεροι τον χρησιμοποιούν συχνά και περνούν αρκετό χρόνο σε αυτόν. Γι’ αυτό άλλωστε κάποιες αλλαγές π.χ. σε εργαλεία κουζίνας, βάσεις κοπής, δοχεία αποθήκευσης κ.ά., είναι πολύ πιο συχνές.

Λευκά είδη

Εξίσου δημοφιλής κατηγορία προϊόντων που δεν θα σταματήσουμε ποτέ να αγοράζουμε για το σπίτι, είναι τα λευκά είδη αλλά και παρεμφερή items. Είναι γεγονός ότι τα σεντόνια, αλλά και οι μαξιλαροθήκες φθείρονται αρκετά συχνά και πάντα θα υπάρχει ευκαιρία για αλλαγή με νέα, μοντέρνα, αλλά και ποιοτικά κομμάτια.

Έπιπλα

Τα έπιπλα είναι μια κατηγορία που δεν αλλάζουμε συχνά στο σπίτι, κυρίως λόγω του κόστους. Ωστόσο, αν βρεθεί έστω και μια μικρή ευκαιρία, πάντα λέμε «ναι» στις νέες προσθήκες. Σε αυτή την κατηγορία, οι πιο δημοφιλείς επιλογές είναι κυρίως τα βοηθητικά έπιπλα, δηλαδή κομμάτια όπως υποστηρικτικά επιπλάκια για το λάπτοπ ή καρέκλες που ποτέ δεν είναι αρκετές σε ένα σπίτι. Εκτός του ότι δίνουν έναν αέρα ανανέωσης στον χώρο, παράλληλα είναι και πρακτικά, καλύπτοντας κάποια ανάγκη ή λύνοντας ένα πρόβλημα.

Τώρα που ο χειμώνας πλησιάζει για τα καλά, μήπως είναι ευκαιρία να απογειώσεις τις επιλογές σου με μια βελούδινη πολυθρόνα σε ένα… passepartout χρώμα, όπως για παράδειγμα το κυπαρισσί;

Gadgets για σπίτι… smart!

Ίσως να πρόκειται για την πιο σύγχρονη κατηγορία με προϊόντα, που δεν μπορούμε με τίποτα να σταματήσουμε να προμηθευόμαστε. Πόσο μάλλον όταν έχουμε μια ιδιαίτερη αγάπη προς την τεχνολογία! Τα gadgets που σχετίζονται με τεχνολογία αλλά και smart home είναι αυτά των οποίων οι επιλογές δεν τελειώνουν…ποτέ! Πλέον μπορείς να κάνεις το σπίτι σου «έξυπνο» με προϊόντα όπως smart λάμπες, θερμοστάτες, ανεμιστήρες, smart ηχεία και πολλά ακόμη.

Εσύ ποια πράγματα δεν μπορείς να σταματήσεις να αγοράζεις για το smart σπίτι σου;

Το σπίτι θα είναι πάντα ο χώρος που αγαπάμε και δεν «χορταίνουμε» να περιποιούμαστε. Είναι πολύ λογικό να υπάρχουν πράγματα που δεν μπορείς να σταματήσεις να αγοράζεις, αλλά είναι επίσης καλό να επιλέγεις όλα αυτά που ξέρεις ότι θα χρειαστείς πραγματικά. Αυτό που θα μπορούσες να κάνεις, είναι να θέσεις ποιες είναι οι προτεραιότητες, και ποιες οι δευτερεύουσες ανάγκες σου, ώστε να μπορείς τελικά να αγοράσεις αυτά που ναι μεν λαχταράς, αλλά κυρίως αυτά που έχεις πραγματικά ανάγκη.

Διάβασε προσεκτικά τις κατηγορίες, και βρες αυτά που λείπουν πραγματικά από τον χώρο σου! Εμείς θα σου ευχηθούμε…καλό shopping!

AUTHOR

Beater.gr

Loading...
ΑctionAid: Έρχεται το SKG in Action για την Κλιματική Δικαιοσύνη.
Deluxe: Τα πιο διάσημα μουστάκια της Γαλλίας έρχονται στο Block33!