Skip to content

3 χρόνια Heretic Productions!

AUTHOR

DATE

SHARE THIS ARTICLE

 

Erol-Alkan-2012H Heretic Productions συμπληρώνει τρία χρόνια δημιουργίας και γιορτάζει με ένα μεγάλο The Kids Are Alright πάρτι με κύριο προσκεκλημένο τον άνθρωπο που εγκαινίασε τη συγκεκριμένη σειρά events πριν από δυόμιση χρόνια, τον θρυλικό Erol Alkan. Ένα μαραθώνιο, επετειακό DJ set τεσσάρων ωρών στο Ρομάντσο!

Μαζί του στην κεντρική σκηνή οι DJs Chevy και Phon σε ένα αποκλειστικό back 2 back και ο δικός μας Blue Lagoon.
To υπόγειο αναλαμβάνει το υπερδραστήριο clubnight It’s Raw από την Λάρισα, που επισκέπτεται για πρώτη φορά την Αθήνα, με special guest τον Λονδρέζο Heretic των Eskimo Twins. O Bad Spencer του Yes it does!! Sure it does!! θα επιμεληθεί το υπόλοιπο της βραδιάς μαζί με τους τους residents Scot Dech και Unickue.

Are the kids still alright?

EROL-ALKAN-PRESSEROL ALKAN
Διαχρονικά πρωτοπόρος DJ από το ξεκίνημά του στα τέλη της δεκαετίας του ’90 (με το θρυλικό εβδομαδιαίο TRASH residency του στο Λονδίνο) μέχρι σήμερα, ιδρυτής της ανεξάρτητης δισκογραφικής Phantasy (Daniel Avery, Ghost Culture, Cowboy Rhythmbox, Connan Mockassin κλπ), βασικό μέλος των Beyond the Wizard Sleeve, αυτές τις μέρες κυκλοφορούν και καινούριο δίσκο, ασταμάτητος μουσικός παραγωγός και remixer (για Hot Chip, Justice, Metronomy, New Order, Tame Impala και άπειρους άλλους) και επιδραστικός taste-maker, με μεγάλη εμπειρία στο ραδιόφωνο αλλά και πολύ την τακτή συνεργασία με το boiler room. Ο Erol Alkan επιστρέφει για τρίτη φορά στην Αθήνα, με ένα ειδικά προετοιμασμένο, τετράωρο σετ!

CHEVY & PHON
Δύο εξαιρετικοί DJs με κοινή φιλοσοφία και προσέγγιση στην τέχνη του DJing, θα ανοίξουν την κεντρική σκηνή του Ρομάντσο στις 23:00 ακριβώς με balearic, electronic funk, slo-mo house, disco και ό,τι άλλο προκύψει μέσα από ένα αυτοσχεδιαστικό back 2 back.

BLUE LAGOON
Ιδρυτικό μέλος και resident DJ του Κορμοράνου από το 2002, ο Blue Lagoon έχει παίξει σε αμέτρητα πάρτι, μπαρ, κλαμπ και φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα, συχνά φιλοξενώντας, ανοίγοντας ή κλείνοντας ένα ετερόκλητο φάσμα διεθνών καλλιτεχνών, από τους Erol Alkan, Busy P, Diplo, Skream, Breakbot, Nancy Whang και Maurice Fulton μέχρι τους Mykki Blanco, Alexis Taylor, Nosaj Thing, Max Tundra, Kindness και The Fiery Furnaces.

http://www.kormoranos.gr/

IT’S RAW PRESENTS
HERETIC / BAD SPENCER / SCOT DECH / UNICKUE

Δραστήρια σειρά πάρτι από την Λάρισα και όχημα των DJs Scot Dech και Unickue, η It’s Raw κατεβαίνει για πρώτη φορά στην Αθήνα και αναλαμβάνει την επιμέλεια του υπογείου του Ρομάντσο, με καλεσμένους τον Λονδρέζο Heretic των Eskimo Twins και τον Κομοτηναίο Bad Spencer του Yes it Does!! Sure It Does!!.
Στα τέσσερα χρόνια ύπαρξής της έχει καθιερώσει το προσωπικό της μουσικό future-techno, acid, house στίγμα κάνοντας πολύ συχνά και άκρως ενδιαφέρουσες μετακλήσεις από το εξωτερικό (Matt Walsh, Morgan Hammer κ.ά.) ενώ ο resident Scot Dech που θα κλείσει τη βραδιά μετρά ήδη στο ενεργητικό του αμέτρητες συμμετοχές σε dance βραδιές και φεστιβάλ στην υπόλοιπη Ελλάδα καθώς και μία δική του κυκλοφορία στην Clouded Vision του Matt Walsh.

11154804_10153163209717348_1514788148726020440_oHERETIC
Είναι το solo project του Timothy Clerkin οποίος αποτελεί μέλος του techno, house, disco ντουέτου Eskimo Twins από το Λονδίνο. Ο headliner του δεύτερου stage είναι καλεσμένος των It’s Raw clubnights από τη Λάρισα.
Με κυκλοφορίες σε εταιρείες όπως Days of Being Wild, Relish Recordings, Nein, Tusk Wax και Abode, και επιρροές από My Bloody Valentine, Aphex Twin όπως και οτιδήποτε σκοτεινό και χορευτικό, ο Heretic εμφανίζεται σε όλη την Ευρώπη ξεδιπλώνοντας το ταλέντο του στο djing.

11402620_10155615693575551_4292699690257741949_oBAD SPENCER
O Bad Spencer, ιδρυτής του Yes it Does!! Sure it Does!!, συνεργάζεται σε τακτική βάση με το The Kids are Alright. Έχει επιμεληθεί ένα back 2 back set με τον Shit Robot και τον Marcus Marr στο κλείσιμο της κεντρικής σκηνής του Ρομάντσο πριν από ενάμιση χρόνο, έχει επιμεληθεί το line up του προηγούμενου The Kids are Alright με καλεσμένους τους Red Axes, Morgan Hammer κ.α ενώ αυτή τη φορά θα παρουσιάσει ένα DJ set ακριβώς πριν από τον Heretic.

THE KIDS ARE ALRIGHT VOL.5
HERETIC THREE YEARS ANNIVERSARY

Παρασκευή 20 Μαΐου 2016
Ρομάντσο – Αναξαγόρα 3-5
Ώρα προσέλευσης: 22.00
Είσοδος: 10 ευρώ ταμείο, 8 ευρώ προπώληση*

Let’s celebrate!

*Προπώληση: ηλεκτρονικά από το viva.gr, τηλεφωνικά στο11876 και σε όλα τα καταστήματα Public, Παπασωτηρίου, Seven spot και Reload.

13151674_10156856565835551_638822912976740120_n

AUTHOR

Beater.gr

Loading...
Μια ηλεκτρονική βιβλιοθήκη για Ντοκιμαντέρ!
Το ΦΚΘ υποστηρίζει την Εβδομάδα του Ρώσικου Κινηματογράφου στην Ελλάδα!