Skip to content

To Taratsa International Film Festival επιστρέφει και ανεβάζει το σινεμά ψηλά!

AUTHOR

DATE

SHARE THIS ARTICLE

 

Screenings 4 - Taratsa IFF

Λίγο πριν ανεβεί και πάλι στις ταράτσες όμως -και την τελευταία ημέρα της προθεσμίας υποβολής συμμετοχών για το φετινό φεστιβάλ- περνάει μια βόλτα από το Uberντουζ και στήνει ένα μεγάλο party. Ναι, μεγάλο. Άλλωστε, σίγουρα θα είχες περάσει μια βόλτα από το περσινό, οπότε ξέρεις πως θα είναι η ιδανική στιγμή για πολύ χορό και περισσότερα γευστικά cocktail!

Το βράδυ της τελευταίας Τετάρτης του Μαΐου λοιπόν -και αφού απολαύσεις την πρώτη γουλιά απ’ το κοκτέιλ σου- θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις όλους τους ανθρώπους, τους φίλους και τις φίλες του Taratsa, αλλά και να κάνεις τη αίτησή σου για το Open Call εθελοντών, συμπληρώνοντας τη φόρμα που θα βρεις στην είσοδο. Γιατί το Taratsa δεν είναι μόνο οι προβολές, αλλά και οι άνθρωποί του.

[youtube id=”zuvDNo1wN_s”]

Τη μουσική θα αναλάβει o Σπύρος Παναγόπουλος, ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από το μουσικό project Kissing Strangers, το οποίο είναι εμπνευσμένο από μια σειρά ακουσμάτων και μουσικών ειδών από τα οποία επηρεάστηκε σε όλη την πορεία του (Pop, Electronica, House, Disco, Folk, Soul, Funk). Mια συνταγή την οποία χρησιμοποιεί τόσο στις παραγωγές τις οποίες δημιουργεί, όσο και στα DJ sets του.

Είσοδος ελεύθερη

Τετάρτη 31 Μαϊου
Uberντουζ
Δαναΐδων και Σφέτσιου
Θεσσαλονίκη, 546 26

http://www.taratsaiff.com/
FB: Taratsa International Film Festival
FB: Uberdooze
Twitter: @Taratsaiff
Instagram: taratsaiff
[email protected]
#taratsaiff

Party - Taratsa IFF

Περισσότερα για το Kissing Strangers

Κύριο χαρακτηριστικό του project είναι (όπως άλλωστε υπονοεί και το όνομά του) ο ερωτισμός αλλά και το αυθόρμητο μιας γνωριμίας, μιας άμεσης ερωτικής χημείας. Αυτά τα στοιχεία και η ατμόσφαιρα προσπαθεί να περάσει στα events τα οποία διοργανώνει με κύριο σημείο αναφοράς το μπαρ Cantina Social στο οποίο είναι resident από το 2013, αλλά και ως guest σε διάφορες αθηναϊκές ομάδες/πάρτι (Yes it does, Amateurboyz, Flippin’ Radio, Κοrmoranos). Περαιτέρω εμφανίσεις του περιλαμβάνουν το μεγαλύτερο φάσμα κέντρων της αθηναϊκής νύχτας, όπως το El Rey Alobar στο Χαλάνδρι (στο οποίο είναι resident κάθε Σάββατο από το 2014), το Mosaiko στην Γλυφάδα, το Κey Bar στην Πραξιτέλους, το 48 Urban Garden στους Αμπελόκηπους, το Some Bizarre στην Σοφοκλέους, το Spinster Bar στην Ικτίνου, το Owl Athens στην Λέκκα, το Tasaki Bar στην Μιλτιάδου, άλλα και σε πολυχώρους όπως το Bar του Six D.o.g.s στην Αβραμιώτου, το Ρομάντσο στην Αναξαγόρα, το Bios στην Πειραιώς, κ.ά.Τέλος, άλλες εμφανίσεις εκτός Αθηνών έχει πραγματοποιήσει σε νησιά των Κυκλάδων όπως η Πάρος (Αgosta Νάουσσα) η Αντίπαρος (Boogaloo,Sunset Deseo) και η Φολέγανδρος (Patitiri, Μπαρακί).

Τον Σεπτέμβρη του 2012 κάνει το παραγωγικό ντεμπούτο του με ένα edit πάνω στο Soldier Οf Love της Sade, και αργότερα μέσα στο 2012-13 με άλλες 3 παραγωγές δικής του σύλληψης (Midnight Caravan, Love Inside, Using You). Τον Απρίλη του 2013 ο χορογράφος Trajal Harell από την Νέα Υόρκη επιλέγει και περικλείει κάποιες απο τις παραγωγές του σε μια performance την όποια παρουσιάζει στο Museum Of Modern Art της Νέας Υόρκης με τίτλο Used, Abused And Left Out To Dry. Το 2014 κυκλοφορεί στην Αθηναική Just Gazing Records τα κομάτια Midnight Caravan και Bedroom Window σε συνεργασία με καλλιτέχνες όπως ο Sillyboy και ο Niadoka.

Print

AUTHOR

Beater.gr

Loading...
Το κιμονό θα σου προσφέρει τη χαλαρή κομψότητα που θέλεις!
O Kenny Dope έρχεται στο επόμενο NON Rooftop Party!