Skip to content

Το φεστιβάλ-θεσμός ηλεκτρονικής μουσικής επιστρέφει και φέτος στη Λήμνο!

AUTHOR

DATE

SHARE THIS ARTICLE

 

13330512_10208061063183064_323594852_nTo Reborn Festival, η διοργάνωση-θεσμός για το νησί της Λήμνου και όχι μόνο, επιστρέφει και φέτος και διεξάγεται για τέταρτη συνεχή χρονιά στην παραλία Ακρωτήρι, στην περιοχή Φαναράκι στο Μούδρο στις 12 & 13 Αυγούστου.

To νησί του Ηφαίστου, γνωστό για τους δυνατούς ανέμους του, την μοναδική έρημο της Ευρώπης ‘’Αμμοθίνες’’ και τις εξαιρετικές παραλίες, παρουσιάζει την τέταρτη σε σειρά έκδοση του Reborn Festival στις 12 & 13 Αυγούστου.

Το Reborn είναι ένα φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής που λαμβάνει χώρα στο νησί της Λήμνου από το 2013. Είναι μια αυθόρμητη κίνηση που αποσκοπεί στο να γίνει ένας θεσμός ανανέωσης και να καθιερωθεί σαν μία εναλλακτική πρόταση έκφρασης, διασκέδασης και ψυχαγωγίας μέσω μουσικών και άλλως καλλιτεχνικών δράσεων. Εξάλλου ‘’reborn’’ σημαίνει αναγέννηση, και η αναγέννηση προϋποθέτει αλλαγή.

13342059_10208061063143063_1905342326_nΣτα 3 χρόνια της μέχρι τώρα δράσης του, το festival έχει παρουσιάσει καλλιτέχνες όπως οι CJ Jeff, G.Pal, Echonomist,

Adrianos Papadeas, Navid Mehr (Καναδάς), Tash, Alex Dimou, Paul Anthonee, Jorgio Kioris κλπ, καταφέρνοντας να μπεί στον χάρτη των καλοκαιρινών dance festivals της χώρας προσελκύοντας πληθώρα επισκεπτών από ολόκληρη την Ελλάδα.

Φέτος, το festival λαμβάνει χώρα σε μία από τις πιο όμορφες open-air τοποθεσίες του νησιού, την παραλία Ακρωτήρι συνδυάζοντας θάλασσα, πέτρα και πράσινο, συνθέτοντας μία άριστη ατμόσφαιρα για beats δίπλα στο κύμα, ακριβώς στην καρδιά του καλοκαιριού. Παραμένοντας πιστό στην ηλεκτρονική μουσική, το Reborn παρουσιάζει και φέτος κάποιους από τους πιο αναγνωρισμένους καλλιτέχνες της Ελληνικής – και όχι μόνο – dance σκηνής, δίνοντας παράλληλα το πολυπόθητο βήμα σε ντόπιους djs προκειμένου να παρουσιάσουν την δουλειά τους στο κοινό. Αυτόν τον Αύγουστο, το festival εγκαινιάζει το δεύτερο μουσικό stage του οποίο θα παρουσιαστούν εναλλακτικά είδη μουσικής χωρίς να αλλοιώνεται η κυρίαρχη φιλοσοφία της διοργάνωσης και το όραμα της για την μουσική κουλτούρα. Στα δύο αυτά stages, το Reborn θα παρουσιάσει πάνω από 25 καλλιτέχνες και djs της Διεθνούς, της Ελληνικής και τοπικής σκηνής ισορροπώντας μεταξύ House, Progressive House, Techno, 

Dub, Breaks & Chillout. Παράλληλα θα παρουσιαστεί μια σειρά από παράλληλες δράσεις όπως έκθεση φωτογραφίας, yoga, slackline, graffiti, bodypaint κ.α., δημιουργώντας ένα πολυμορφικό και διαδραστικόevent.

O Μέγας χορηγός του Reborn Festival 2016 είναι η Heineken & η Αθηναϊκή Ζυθοποιεία.

13336223_10208061057622925_465506606_nΜΟΥΣΙΚΗ & LINEUP(περισσότερα: www.rebornfestival.com/line-up)

Το lineup του festival αποτελείταιαπόκαλλιτέχνεςμεπαρουσίασε labels όπως Bedrock, Material, Sudbeat, Get Physical,

Movement, ενώ περιλαμβάνει 2 διεθνείς συμμετοχές από Μεξικό και Τουρκία, 2 showcases από την Μοvement recordings και την c.Quence και κάποιες από τις σημαντικότερες μορφές της εγχώριας dance σκηνής. Αναλυτικότερα..

THODORIS TRIANTAFILLOU (Bedrock, Glory Hill Studio, Rhythmetic)
KOSMAS EPSILON (Get Physical Music, SUDBEAT, Akbal Music)
TASH (Movement, Assymetric)
OZGUR OZKAN [Turkey] (Baroqe, System Recordings)
EVVA S [Mexico] (The Lasti Night)
JORGIO KIORIS (Bloque, Replug, Balkan Connection)
RONI IRON (Movement, Planetworks)
DINO GRAND (Down 2 Earth, Sleazy Deep)
GEORGE FIL (Movmenet, Just Movement)
UNDERTONE (c.Quence, Tokyo bar)
BASS.MENT (c.Quence, Tokyo bar, Active Soul)
CAYO LARGO (Kick and Beat, Stellar Fountain)
KASSETTE (Comport, Three Hands)
ARTINSKY (c.Quence, Tokyo bar)
FUTUR-E (Tulipa, Suffused)
KOSTA KRITIKOS (Cavos Backroom, Body music)
MIKE TSIKOVAS (Reborn, Movement)
STERGIOS SIGMA (Reborn, Movement, Eyes Of The Owl)
RON vs POJON (Insonitus, Occulta Records, www.facebook.com/pojon.otebe)
LUNAR TONE
GEORGE FERGAS
GIORGOS DOMANOLDOS
KOSTAS TRAIKOS (Feelings X-perience)
VASILIS TSIOULKANAKIS
SAVVAS STEFANIDES
DON ALTURA
RAGECHAK


ΤΙΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ: (περισσότερα: www.rebornfestival.com/tickets)

Σε ότι αφορά τα εισιτήρια, το Reborn συνεχίζει την low-cost τιμολογιακή πολιτική του αφού όπως πιστεύουν οι διοργανωτές του ‘’η μουσική πρέπει να είναι προσιτή προς όλους’’. Η προπώληση των ‘earlybird’ 2ήμερων εισιτηρίων έχει ξεκινήσει ήδη διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας του eventbrite και το κόστους τους ανέρχεται σε μόλις 10 ευρώ. Τα εν λόγω εισιτήρια μπορείτε να τα προμηθευτείτε επισκεπτόμενοι τον ακόλουθο σύνδεσμο: rebornfest_earlybird.eventbrite.com, ενώ σύντομα θα ξεκινήσει προπώληση στην ίδια τιμή και φυσικά σημεία τα οποία είναι προς ανακοίνωση.

ΑΓΟΡΑΣΤΕΤΟΕΙΣΙΤΗΡΙΟΣΑΣΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ:rebornfest_earlybird.eventbrite.com

13342297_10208061057782929_1143126393_n


ΜΕΤΑΦΟΡΑ & ΔΙΑΜΟΝΗ: (περισσότερα: www.rebornfestival.com/informations)

Για το κοινό που βρίσκεται εκτός Λήμνου και θέλει να παρακολουθήσει την εμπειρία του RebornFestival, οι διοργανωτές παρέχουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για έναν ταξιδιώτη στο επίσημο site του festival (www.rebornfestival.com) . Στην σχετική καρτέλα παρέχονται πληροφορίες για ακτοπλοϊκά και αεροπορικά δρομολόγια από και προς το νησί, προτάσεις διαμονής και κάμπινγκ καθώς και πληροφορίες που αφορούν το νησί γενικότερα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν τις κρατήσεις των εισιτηρίων τους στα συνεργαζόμενα με το φεστιβάλ πρακτορεία.

1 νησί / 1 dance festival / 1 spirit
2 μέρες & νύχτες // 2 stages // 28 artist/djs
παράλληλες δράσεις // χώρος για ελεύθερο camping

Pravlis travel: 22540 24 446 / [email protected]
Travel Lemnos: 22540 71 042 / [email protected]


ΠΑΡΟΧΕΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ
✔Χώρος για ελεύθερο camping (www.rebornfestival.com/camping)
✔ Φιλική και αξιόπιστη ομάδα security
✔ Γιατρός & πρώτες βοήθειες
✔ Οργανωμένο μπαρ με αλκοόλ, μπύρα, αναψυκτικά, χυμούς, νερό)
✔Parking& παρκαδόρος
✔ Τουαλέτες
✔Restarea
✔ Καφετέρια

O Beater.gr σε συνεργασία με το Reborn Festival παρουσιάζει μια σειρά από mixtapes, φτιαγμένα από djs και παραγωγούς που θα παρεβρεθούν φέτος στο φεστιβάλ, τα οποία μπορείτε να απολαύσετε τίς εξής Πέμπτες του Ιουνίου στις 21:00:
2/6 Kassete
9/6 Rahala
16/6 Mike Tsikovas
23/6 Cayo Largo

12417534_1054397944621588_6565161089198814050_n

AUTHOR

Beater.gr

Loading...
3 πειράματα στην πόλη από την Candy Chang!
To Street Art Festival Thessaloniki έχει να σου πει “Βρώμικες Ιστορίες”!