Skip to content

To 7ply Project επιστρέφει και κλείνει τα 10 του χρόνια!

DATE

SHARE THIS ARTICLE

 

Φωτογραφίες: Κατερίνα Μποτζώρη

Το 7Ply project γιορτάζει τα 10 του χρόνια και σας προσκαλεί στην Αποθήκη Β1 στο Λιμάνι της πόλης και στον πολυχώρο WE! Aπό τις 9 έως και τις 17 Οκτωβρίου το 7Ply project θα πραγματοποιηθεί για δέκατη συνεχή χρονιά από την Propaganda Rollin co., με την υποστήριξη φέτος του Monster Energy, του Τομέα Νεολαίας του Δήμου Θεσσαλoνίκης και τη συνεργασία του Κέντρου Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης του Κρατικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης.

Περισσότεροι από 120 καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο θα παρουσιάσουν τις εικαστικές τους δημιουργίες πάνω στα επτά φύλλα ξύλου που σχηματίζουν τις σανίδες του skateboard, από όπου προκύπτει και η ονομασία του “7Ply project”! Μοναδικός περιορισμός η απαραίτητη χρήση της σανίδας στο έργο τους…!

Διαβάστε ακόμα:
Συνέντευξη: Propaganda Rollin co. | Beater TV

Το φεστιβάλ αποτελεί πλατφόρμα συνεύρεσης καλλιτεχνών από όλη την χώρα, αλλά και το εξωτερικό, που μετατρέπουν σανίδες του skateboard σε πηγή καινοτόμου δημιουργίας! Αναπόσπαστο κομμάτι του αποτελεί η έκθεση φωτογραφίας που θα φιλοξενήσει τη δουλειά Ελλήνων και ξένων φωτογράφων και θα παρουσιάσει την δική τους οπτική πάνω στο skateboard, αλλά και την street κουλτούρα γενικότερα!


Την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της έκθεσης του 7Ply project 2015 στο Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης, από τις 18:00 ως τις 22:00. Από τις 10 μέχρι τις 17 Οκτωβρίου και στις ώρες λειτουργίας του Κέντρου Σύγχρονης Τέχνης θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να επισκεφθούν την έκθεση και να συμμετέχουν σε εργαστήρια που θα διεξαχθούν. Όλες οι δράσεις στο Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης θα πραγματοποιηθούν με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ για το κοινό.

171

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου στον πολυχώρο WE, θα πραγματοποιηθεί το μεγάλο event του 7Ply project 2015 με εργαστήρια skate, graffiti performance από την ομάδα του Box Gallery και άλλων καλλιτεχνών, διαγωνισμό skate με τρεις νικητές και τρία νικητήρια κόλπα στο VANS best trick contest (χρηματικό έπαθλο 300€)! Θα ακολουθήσει μια τρελή βραδιά με πολύ μπάσο και ένα lineup που αντιπροσωπεύει και εκπροσωπεί τόσο την street σκηνή όσο και την ιδέα του φεστιβάλ! Οι καλλιτέχνες που θα συμμετέχουν είναι οι DISPHONIA, KUSH ELECTRICITY, ΑΝΤΙΘΕΣΗ, MPELAFON, GRECHO, JAFAR, TSAROS, NEKKID, DJCRON, JUMATTACK και μετά το skate contest θα μας κρατήσουν μέχρι το πρωί με ρυθμούς HIP HOP, TRAP, DANCEHALL, EDM και DRUM N BASS! Παρουσιάζουν η Έλενα Καλαϊτζή μαζί με τον Ernesto Richmond! Η είσοδος στο main event θα πραγματοποιείται με εισιτήριο (Προπώληση: 6€ περιορισμένος αριθμός & 8€ | Ταμείο: 10€) Η ημέρα αυτή σηματοδοτεί τη μεγάλη γιορτή των 10 χρόνων του 7Ply project και θα είναι χαρακτηριστική της πορείας τόσο του φεστιβάλ όσο και της Propaganda Rollin co.

Δείτε φωτογραφίες από την περσινή έκθεση του 7plyProject!

Την τελευταία μέρα του φεστιβάλ, Σάββατο 17 Οκτωβρίου στον πολυχώρο WE θα πραγματοποιηθεί το μεγάλο closing party του 7Ply project 2015 παρουσιάζοντας τον σύγχρονο ήχο της ηλεκτρονικής μουσικής με δύο αναγνωρισμένους εκπροσώπους της TECHNO σκηνής του Βερολίνου! Η είσοδος στο closing party θα γίνεται με εισιτήριο (Προπώληση: 8€ περιορισμένος αριθμός & 10€ | Ταμείο: 12€). Το stage του 7Ply project μέσα στα 10 χρόνια έχει φιλοξενήσει καλλιτέχνες όπως ο Steve Aoki, dj Hell, Grammatik, Vicarious Bliss, Chicks on Speed, Ison, Bare Noiz, Foeign Βeggars και πολλούς άλλους!

61

Το 7Ply Project είναι μια γιορτή των νέων, μια πλατφόρμα συνεύρεσης καλλιτεχνών και φίλων της street κουλτούρας και της μουσικής, μια ευκαιρία για διάλογο και ανταλλαγή ιδεών, skate κόλπων και έκφρασης με σύγχρονα μέσα στο πλαίσιο της contemporary urban culture! Ελάτε να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ 7PLY PROJECT FESTIVAL! Ten years of skateboarding, real street culture and street art with boards and no borders!

Δείτε όλα όσα έγιναν στο party για τα 10 Χρόνια της Propaganda Rollin. Co!

Ελάτε να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα
ΔΕΚΑ ΧΡΌΝΙΑ 7PLY PROJECT FESTIVAL!
Ten years of skateboarding, real street culture and street art with boards and no borders!

PROPAGANDA Rollin co.

[email protected]
https://www.facebook.com/pages/7PLY-Project/387157148072154

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΧΩΡΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: ΑΠΟΘΗΚΗ Β1 – Λιμάνι Θεσσαλονίκης
WEBSITE: www.cact.gr
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2310 593270

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ WE SKG
WEBSITE: www.weskg.gr
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: Λεωφόρος 3ης Σεπτεμβρίου & Γρ. Λαμπράκη
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2310 284 700

ΧΡΗΣΙΜΑ LINKS
https://www.facebook.com/Propagandaskate-RollinCo-599102096900901/timeline/
https://www.facebook.com/MonsterEnergy?fref=ts
https://www.facebook.com/desperados.GR?fref=ts
https://www.facebook.com/Thessaloniki2014?fref=ts

IMG_2544-Recovered-copy

 

 

 

 

 

Loading...
Οι A Tribe Called Quest επανακυκλοφορούν το ντεμπούτο τους!
Αυτή είναι η πρώτη παράσταση του Διεθνούς Mime Φεστιβάλ στη Θεσσαλονίκη!