Skip to content

Beater Tapes | The Robbed

O Ηλίας Χουρζαμάνης (The Robbed) από την ομάδα WMA (World Music Adventures) επιμελείται το επόμενο Beater Tape του Beater.gr, με αφορμή τη συμμετοχή του στο επόμενο Afro-Tropical Weekend, από τις 30 έως τις 2 Ιουλίου, στο Maori Beach Bar!

H WMA (World Music Adventures) είναι μια ομάδα ανθρώπων με παρεμφερή πολιτισμική προσέγγιση, και δημιουργήθηκε με αφετηρία την κοινή αγάπη για τη μουσική. Η WMA εστιάζει σε άλλους πολιτισμούς, στον κόσμο εκτός Δύσης, τοποθετώντας στο επίκεντρο τον πολιτισμό, αναλαμβάνοντας μια σειρά από πρωτοβουλίες που θα περιλαμβάνουν μουσικές γιορτές, συναυλίες, προβολές, εκδόσεις, συζητήσεις. Στόχος των ανθρώπων πίσω από την WMA είναι να διερευνήσουν, να ανακαλύψουν, να μοιραστούν με απόλυτη εξωστρέφεια.

Ακούστε το εδώ:

 

Περισσότερες Πληροφορίες

Το Afro-Tropical Weekend επιστρέφει για 4η συνεχόμενη χρονιά στο Maori Beach Bar από τις 30 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου.

Η αφρικανική ήπειρος εκτός από ζεστή και ηλιόλουστη, είναι πλούσια σε ιστορία και πολιτισμική παράδοση. Για τους ανθρώπους της, η μουσική αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής και της πολυδιάστατης κουλτούρας τους. Ανακαλύψτε την!

Πιστό στο καλοκαιρινό του ραντεβού θα είναι και φέτος το Afro-Tropical Weekend. Το μουσικό τριήμερο, που αναζητά μουσικά διαμάντια από τις πιο απόκρυφες και ιδιαίτερες γωνιές του παγκόσμιου παναφρικανικού χάρτη, έρχεται για 4η συνεχόμενη χρονιά και βρίσκει ιδανικό χώρο φιλοξενίας στο Maori Beach Bar, επιστρέφοντας έτσι, μια φορά τον χρόνο, στο σπίτι που το δημιούργησε.

maori_032

Κρουστά, χορός, DJ sets και πολλοί καλεσμένοι συναντιούνται για τρεις ημέρες δίπλα στη θάλασσα, συνθέτοντας ένα πρόγραμμα που περικλείει μέσα του ό,τι και το καλοκαίρι: ανεμελιά, ξεκούραση αλλά και δράση. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με πρωτόγνωρα ακούσματα και να νιώσουν την μαγεία του ρυθμού της Μαύρης Ηπείρου και της αφρικανικής διασποράς.

Μουσικές του ’60, του ’70 και του ’80 με Caribbean, Afro-Funk και Latin Jazz ηχοχρώματα, βραζιλιάνικο ταμπεραμέντο, τροπικές γεύσεις και δροσερά cocktails θα ταξιδέψουν τους φίλους της αυθεντικής καλοκαιρινής διασκέδασης σε μια άλλη εποχή.

maori_089

Τι θα δεις και θα ακούσεις στο 4ο Afro-Tropical Weekend;

Η αυλαία ενός συναρπαστικού τριημέρου ανοίγει την Παρασκευή 30 Ιουνίου, λίγο πριν τη δύση του ήλιου, με την ομάδα WMA (World Music Adventures) σε ένα ολονύκτιο DJ set με ελεύθερο πνεύμα.

Το Σάββατο, η ομάδα κρουστών Paranaue μας ταξιδεύει στη Bahia της Βραζιλίας, μας χορεύει στα πρότυπα των Blocos Afros και μεταδίδει τον παλμό της Samba Reggae. Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας απολαμβάνουμε θεματικά DJ sets από τους Larry SKG, Phon και Ioannis σε ρυθμούς Calypso, Cumbia, Compas, Merengue, Highlife. Μόλις νυχτώσει τη σκυτάλη αναλαμβάνουν οι Γάλλοι DJs και vinyl diggers Julien Achard και Nico Skliris (Digital Zandoli Soundsystem) που έρχονται απευθείας από το Παρίσι για μία και μοναδική εμφάνιση που προβλέπεται εκρηκτική.

Την Κυριακή, από νωρίς το μεσημέρι, ο Oldman Talkin’ μας ταξιδεύει στους ρυθμούς της Bossa Jazz ενώ το κλείσιμο αναλαμβάνει ο Siraistak, σε μια απ’ τις σπάνιες εμφανίσεις του.

30 Ιουνίου – 2 Ιουλίου 2017
Maori Beach Bar, Χαλκιδική

Είσοδος ελεύθερη

Για περισσότερες πληροφορίες: www.maori.gr/el/afro-tropical-weekend

Maori Beach Bar
Ακτή Πύργος, Γομάτι, Χαλκιδική
www.maori.gr

4th_Afro-Tropical_Weekend_Poster

Loading...