Skip to content

Στο πρώτο “the DAY AFTER” του 2016 ο Delta Funktionen!

AUTHOR

DATE

SHARE THIS ARTICLE

the DAY AFTER
with Delta Funktionen (NL)

Stage 1:
Delta Funktionen (NL)
Morah
Sepho

Stage 2:
Paul Bennett
Breakin Moves
Egon

Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016
ΡομάντσοΑναξαγόρα 3-5
Ώρα προσέλευσης: 23.00

Είσοδος: 8 ευρώ

Στο πρώτο the DAY AFTER του 2016, καλεσμένος ένας από τους πιο γνωστούς “selectors” ηλεκτρονικής μουσικής σήμερα, ο Delta Funktionen. O Ολλανδός DJ και παραγωγός έχει φιλοξενηθεί στα μεγαλύτερα club της Ευρώπης εκπροσωπώντας τον χαρακτηριστικό του ήχο, μια μίξη Detroit techno, Chicago house, old school electro και italo disco. Τον Delta θα συνοδέψουν οι resident του Ρομάντσο Morah και Sepho, ενώ παράλληλα στο δεύτερο stage θα βρίσκονται ο επίσης resident Paul Bennett, ο Breakin Moves και ο Egon, σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις του στην Αθήνα.

the DAY AFTER
The Day After. Η μέρα μετά δεν είναι το τέλος, αλλά η αρχή. Κάθε Παρασκευή ακολουθείται πάντα από ένα Σάββατο, γεμάτο με ηλεκτρική ενέργεια!

Στο the DAY AFTER εγχώριοι και ξένοι DJs και παραγωγοί βρίσκονται στο Ρομάντσο εκπροσωπώντας την ηλεκτρονική dance σκηνή μέσα από εμπνευσμένα set.

Αντέχεις την επόμενη μέρα;

delta-functionen-portraitDelta Funktionen [NL/Radio Matrix/Delsin/Ann Aimee]
Ο Ολλανδός Niels Luinenburg κυκλοφορεί μουσική ως Delta Funktionen από το 2008. Η επαφή με την ηλεκτρονική μουσική σκηνή άρχισε όταν ο ίδιος δούλευε σε ένα underground δισκοπωλείο, στη βόρεια Ολλανδία. Εκεί ήταν που γοητεύτηκε από την πρώιμη Detroit techno και την Chicago house. Νιώθοντας την ανάγκη να συμβάλει με το δικό του προσωπικό τρόπο στο ηλεκτρονικό στερέωμα, άρχισε να κυκλοφορεί τη μουσική του σε εταιρίες όπως η Delsin, η Ann Aimee και η Field.

Πρόσφατα ίδρυσε τη δική του ετικέτα, την Radio Matrix, η οποία αποτελεί πλατφόρμα τόσο δική του, όσο και άλλων ανερχόμενων καλλιτεχνών. Τα sets του χαρακτηρίζονται από ευρύτητα ηλεκτρονικού ήχου και πειραματισμών. Όπως περιγράφει ο ίδιος τη δουλειά του: “My DJing is all about serious fun”.

http://www.residentadvisor.net/dj/deltafunktionen

https://www.facebook.com/delta.funktionen/

Morah [Phormix/ Return to Disorder/ Berceurse Heroique]
O Morah έχει βάση του την Αθήνα, όπου και διοργανώνει τα Phormix parties. Μέσα από αυτά εκφράζει τη γνήσια αγάπη του για τη μουσική. Σαν παραγωγός κυκλοφόρησε πρόσφατα το πρώτο του βινύλιο στη δισκογραφική της Helena Hauff (Return to Disorder) και θα ακολουθήσει το δεύτερο μέσα στο 15’ στο label του ΚEMAΛ, Berceuse Heroique.


Sepho [Beatnik]
O Sepho είναι DJ και παραγωγός. Το 2008 ξεκίνησε να πειραματίζεται με house, ambient, electro και techno ήχους. Οι μουσικές επιρροές του είναι καλλιτέχνες όπως οι: Aphex Twin, Omar S, I-F, Moodyman, Robert Hood, Mr.G, Delta Funktionen, και Drexciya. Είναι συνιδρυτής της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Beatnik, η οποία διερευνά την ένωση της αστικής κουλτούρας και της τέχνης με την techno μουσική.

https://www.facebook.com/BeatnikCulture
http://www.residentadvisor.net/dj/sepho
https://soundcloud.com/sephomusic

Paul Bennett (Modernista/ Berceurse Heroique)
Ο DJ και παραγωγός Paul Bennett, ξεκίνησε τη μουσική του πορεία υπογράφοντας κάποια από τα πιο γνωστά edits της δισκογραφικής Moxie Disco. Έκτοτε ασχολείται με παραγωγές που κυκλοφορούν στην δική του λονδρέζικη Modernista, και με side projects στις Rush Hour και Berceurse Heroique.

Τα set του χαρακτηρίζονται από μεγάλη ποικιλία, ενώ ο ίδιος είναι φανατικός μουσικός συλλέκτης.

http://www.modernistarecords.co.uk/

https://www.facebook.com/modernistarecords
http://www.residentadvisor.net/record-label.aspx?id=3484

Breakin Moves (Nous)
Ο Breakin Moves aka Rusty Brown παίζει μουσική από το 1997. Υπήρξε ραδιοφωνικός παραγωγός στο VM Radio, όπου και έκανε εκπομπές για τρία χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με τη μαύρη μουσική από τα τέλη των 50’s μέχρι και σήμερα, καθώς επίσης και σε όλες τις επιρροές της στη λευκή μουσική σκηνή. Έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο vinyl digging εντός και εκτός συνόρων, ψάχνοντας κυρίως από τζαζ και ντίσκο μέχρι acid house μέχρι minimal techno.


https://www.facebook.com/breaking.moves?fref=ts

Egon (Kocmoc)
DJ και συλλέκτης δίσκων βινυλίου, ο Egon, μόνιμος κάτοικος Λονδίνου τα τελευταία χρόνια, είναι μέλος της μουσικής κολεκτίβας Kocmoc. Τα σετ του είναι πολυσυλλεκτικά, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα μουσικών ειδών από Chicago house, classic disco, italo και boogie έως Detroit techno και new wave. Έχει παίξει δίπλα σε ονόματα όπως οι Juan Atkins, Aux88, Patrice Scott και Αnalog Africa, και σε event ως μέλος των αθηναϊκών ομάδων Rotation και Let Go!, καθώς και στο λονδρέζικο Waiting Room. Εκλεκτικά mixes του και radio shows έχουν φιλοξενηθεί μεταξύ άλλων στο Berlin Community Radio, στους Λονδρέζους Noncollective και στους Ουκρανούς Krossfingers.


DELTAFUNKT-2JAN

AUTHOR

Beater.gr

Loading...
Οι Last Shadow Puppets επιστρέφουν με νέο teaser!
Άλφα | Η Αντιγόνη του Στάθη Αθανασίου