Skip to content

FineBeing experience: ΄Ενα γαστρονομικό ταξίδι με Japanese Wagyu A5 και νότες Umami!

AUTHOR

DATE

SHARE THIS ARTICLE

Το επερχόμενο event του FineBeing την Πέμπτη 1 και 8 Φεβρουαρίου στο Iberico προσκαλεί το κοινό σε μια πρωτόγνωρη γαστρονομική εμπειρία, σχεδιασμένη αποκλειστικά για εκλεπτυσμένους ουρανίσκους.

Για πρώτη φορά με πρωταγωνιστή ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΙΑΤΟ το αυθεντικό Japanese Wagyu A5 με τις απαράμιλλες νότες umami, το 7- course menu παρουσιάζει μια συμφωνία γεύσεων, προσεκτικά σχεδιασμένη για να αναδείξει τα μοναδικά χαρακτηριστικά του πιο περιζήτητου βοδινού κρέατος στον κόσμο.

Την κορυφαία ιαπωνική γευστική εμπειρία θα συνοδεύσουν εξαιρετικές επιλογές κρασιών από το κτήμα Γεροβασιλείου, από το Κτήμα Βιβλία Χώρα και από το Μικρό Κτήμα Τίτου.

Το επιδόρπιο θα είναι δημιουργία με premium σοκολάτα Valrhona από τον pastry chef Αλέξανδρο Αλεξίου της Deals S.A. Το κλείσιμο του dinner θα γίνει μέσα από ένα εικονικό ταξίδι στην Ιαπωνία, με το Shinshu Mars Kasei Whisky, έναν πραγματικό πρεσβευτή του ιαπωνικού ουίσκι που με τα αρώματα ώριμων φρούτων και το ελαφρύ άγγιγμα καπνού, θα εκπλήξει τους λάτρεις του αποστάγματος! Και όλα αυτά θα πλαισιωθούν με live violin & vocal performance.

______________________

Πληροφορίες:

Πέμπτη 1 & 8 Φεβρουαρίου

Iberico, Νικ. Μαντζάρου 18 & Κώττα Ρούλια, Θεσσαλονίκη

Συμμετοχή: εδώ

AUTHOR

Beater.gr

Loading...
Στέφανος Κόγιας: O βασικότερος κανόνας στο συνδυασμό κρασιού- φαγητού, είναι ότι δεν υπάρχουν κανόνες!
Το «μυστικό» κελάρι του Blé Vin, καλωσορίζει τον οινοκριτικό Παύλο Γκέγκα για μία σειρά wine tasting events!