Skip to content

«Kοκκινέλια» X French cuisine: To πιο γευστικό δείπνο της άνοιξης στην Θεσσαλονίκη!

DATE

SHARE THIS ARTICLE

Ποιος είπε ότι το κόκκινο κρασί το απολαμβάνουμε μόνο τις κρύες μέρες του χειμώνα; Ο βασικότερος κανόνας κρασιού και φαγητού είναι ότι δεν υπάρχουν κανόνες! Με αυτήν την παραδοχή, το Linéaire και η Eklektikon ετοιμάζουν το πιο γευστικό δείπνο της άνοιξης!

Η ταλαντούχα ομάδα του Linéaire πρόκειται να ετοιμάσει ένα French inspired menu πέντε σταδίων, παντρεύοντάς τα με τα «φυσικά κρασιά» της Eklektikon, με το αποτέλεσμα να μην μπορεί να είναι παρά…απολαυστικό! Εκεί, θα έχεις την ευκαιρία να γευτείς μία διαφορετική προσέγγιση της ερυθρής οινοποίησης -σερβιρισμένα κρύα (κι όμως), όπου οι τανίνες γίνονται πιο «αέρινες» και η τανικότητα δίνει τη θέση της στα κόκκινα ζουμερά καλοκαιρινά φρούτα!

 Έτσι, την Παρασκευή 19/04 στις 9 το βράδυ, η σάλα του Linéaire θα σε παρασύρει σε ένα γευστικό ταξίδι από το Chablis μέχρι την Κρήτη, και από το Bordeaux μέχρι το Αμύνταιο! Εσύ, θα λείπεις;

______________________

K O K K I N E L I: Μενού Degustation με δροσερά κόκκινα κρασιά

Παρασκευή 19/04, 9μμ
Lineaire Restaurant, Βασ. Ηρακλειου 7, Θεσσαλονίκη
Κρατήσεις: 2310 555233
More info: εδώ

AUTHOR

Μιχάλης Φραντζής

-Δεν υπάρχει πόνος όταν είσαι γεωπόνος, θα τον ακούσεις να λέει συχνά. Τα καλοκαίρια και το φθινόπωρο θα τον βρεις στο Αμύνταιο να μαζεύει ροδάκινα και σταφύλια. Του αρέσει το καλό φαγητό και κρασί. Πιστεύει επόμενη γενιά του ελληνικού αμπελώνα, θα δώσει στο εγχώριο κρασί τη θέση που του αξίζει!

Loading...
Η @surtuko μας προτείνει τις αγαπημένες της ρετσίνες για την Καθαρά Δευτέρα!