Skip to content

Τα ζώδια, δεν είναι αυτό που νομίζεις!

AUTHOR

DATE

SHARE THIS ARTICLE

Κείμενο: Fee-fi-fo-fum

Όλοι έχουμε βιώσει λίγο πολύ το φαινόμενο της απιστίας. Όλοι έχουμε πει ή έχουμε ακούσει την πρόταση “δεν είναι αυτό που νομίζεις”, και όμως ήταν! Σχέσεις, δεσμοί, παράλληλοι έρωτες και φλερτ. Όλα μες στη ζωή είναι.

Παρακάτω, τα δώδεκα ζώδια και οι λόγοι που τα ωθούν σε πράξεις απιστίας!

ΚΡΙΟΣ

Οι λόγοι που θα οδηγήσουν έναν Κριό σε μια πράξη απιστίας, φαίνεται να είναι αρκετά φυσιολογικοί. Ο Κριός θα “κερατώσει”, όταν αρχίσει να θεωρεί το ταίρι “δεδομένο”. Ας μη ξεχνάμε ότι αυτό το ζώδιο είναι ατίθασο και αυτό που τον εξιτάρει είναι να πιάσει το άπιαστο. Βέβαια,στο διάστημα της ζωής του που το περνάει ως ελεύθερο πουλί, δεν υπάρχει λόγος να σχολιάσουμε την απιστία στις εκάστοτε σχέσεις του, καθώς αυτές δεν είναι απλά παράλληλες, αλλά πολλές φορές τέμνονται κιόλας!

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος δε ξέρει τι θα πει η λέξη «απιστία». Ακόμα κι αν το ταίρι του απιστήσει προς αυτόν και του λέει ξεκάθαρα ότι έχει φάει κέρατο, αυτός θα γελάει και θα επιμένει ότι δεν έφαγε κέρατο, μόνο πρωινό έχει φάει σήμερα! Γενικά, όταν ο Ταύρος θα αποφασίσει να κάνει σχέση, δεν μπαίνει σε κανέναν πειρασμό. Στην ιστορία των ζωδίων, έχει αναφερθεί μόνο ένα περιστατικό με τον Ταύρο να απιστεί και ύστερα, να αυτοκτονεί μετανιωμένος.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η απιστία στη ζωή του Διδύμου είναι κάτι απολύτως φυσιολογικό. Ο Δίδυμος θεωρεί πως ο κάθε άνθρωπος είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει. Οπότε, στην ερωτική του ζωή, ακόμα κι αν βρίσκεται σε σχέση, μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Βέβαια, για να είμαστε ειλικρινείς, μερικές φορές αυτή η απιστία είναι απλά θέμα μυαλού ή έχει να κάνει με πράξεις πολύ απλές, όπως το φλερτ. Το φλερτ είναι υγεία άλλωστε. Όχι όλες τις φορές όμως. Προσοχή Δίδυμοι και μη μιλάτε πολύ!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος δε συγκαταλέγεται στα άπιστα ζώδια.Έχουν αποκτήσει τη φήμη των καλών παιδιών, για σπίτι, αλλά η αλήθεια είναι ότι το γνωστό τα “σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι”, βγήκε γι’ αυτούς. Λειτουργώντας πάντα συναισθηματικά, υπάρχουν φορές που θα νιώθει παραμελημένος ή ότι η σχέση του φτάνει στο τέλος και θα ζητήσει μια άλλη αγκαλιά. Αυτό δε σημαίνει ότι θα μπλέξει ερωτικά με όλη τη γειτονιά, αλλά μπορεί να έχει παράλληλη σχέση τα τελευταία 8 χρόνια και να μην το έχει καταλάβει κανείς.

ΛΕΩΝ

Για να απατήσει ένας Λέων, σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά στη σχέση του. Μήπως δεν του/της είπες σήμερα το πρωί πόσο όμορφος/η είναι; Ναι, αυτό είναι ένα πρόβλημα. Ο Λέων θέλει να νιώθει το θαυμασμό, τον ενθουσιασμό και τη σπίθα του έρωτα με το σύντροφό του. Αν αυτά λιγοστεύουν στη σχέση του, τότε θα ενδώσει στο φλερτ κάποιου άλλου. Ένας απαγορευμένος έρωτας είναι ό,τι πρέπει για ανανέωση.

Διάβασε επίσης:
“Όταν τα ζώδια πήγαιναν μαζί σχολείο!”

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος δεν είναι καθόλου άπιστος. Αν όμως νιώσει ότι δεν υπάρχει συναισθηματική κάλυψη με το σύντροφό τουκαι πως η σχέση τους φτάνει στο τέλος της, τότε ίσως κυλήσει στην απιστία. Έπειτα, ως παιδί της λογικής, θα τερματίσει και τη σχέση του γιατί δε θέλει να κοροϊδεύει τους ανθρώπους. Η άλλη περίπτωση, που ενδεχομένως θα σε απατήσει ένας Παρθένος, είναι γιατί έχει βρει το χαμένο του πρώτο έρωτα και επιτέλους του δίνεται η ευκαιρία να είναι μαζί για πάντα, ευτυχισμένοι, στο μικρό σπίτι στο λιβάδι.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός βλέπει την απιστία σαν να είναι κάποιο χόμπι. Γενικά, δεν τους αρέσει καθόλου η μοναξιά και η μονοτονία. Απολαμβάνουν το φλερτ, αν και συνήθως δε μένουν μόνο εκεί. Είναι ερωτιάρηδες και μπλέκονται εύκολα σε ερωτικές παράλληλες σχέσεις, γιατί έχει πλάκα. Δεν το αρνούνται, ούτε το παραδέχονται, αλλά μπορούν να σε πείσουν ότι δεν έχουν κάνει τίποτα λάθος. Μαγικό! Για να μη σε απατήσει, καλό είναι να κρατάς το Ζυγό δεμένο στο σπίτι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός κυριεύεται από το πάθος που τον διακατέχει, γι’ αυτό και η απιστία είναι κάτι που τις περισσότερες φορές δε μπορεί να το αποφύγει. Αν νιώσει ερωτική έλξη με κάποιον, τότε σίγουρα θα θέλει να πάρει μια γεύση. Ποιος τρώει κάθε μέρα το ίδιο φαί, άλλωστε; Όλα αυτά,όμως, θα είναι μικρές ιστορίες πάθους, που δε θα επηρεάσουν τη σχέση του, καθώς το ταίρι του δε θα πάρει χαμπάρι. Είναι πολύ καλός στο να κρύβει πράγματα. Όλα καλά για τον Σκορπιό, συνεχίστε έτσι. Η ζωή είναι μικρή!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι ένας άνθρωπος ελεύθερος. Όλη του η ζωή είναι μια εμπειρία, οπότε και τη σχέση του θα έχει και θα απατήσει και θα μπλέξει και σε κρυφά και παράνομα. Γενικά, θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να περνάει καλά! Όχι όχι, δε θα το κάνει για κακό, ούτε επειδή βαρέθηκε το σύντροφό του. Απλά, να μωρέ, δεν είχε ποτέ καμία άλλη ερωτική εμπειρία στο ορειβατικό καταφύγιο του Ολύμπου, στις 6 το πρωί. Απλά έτυχε!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως δεν απατάει ποτέ, γιατί δεν απατάει ποτέ, επειδή δεν απατάει ποτέ και γενικά δεν απατάει. Είναι το μόνο ζώδιο, που μπορεί να το πιάσεις στα πράσα με κάποιον άλλο, να σου πει “δεν είναι αυτό που νομίζεις» και όντως, να το εννοεί!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος δεν είναι άπιστος στη σχέση του, γιατί πολύ απλά δε το θεωρεί απιστία. Ή δεν έχει καταλάβει ότι έχει σχέση. Ναι, συμβαίνουν και αυτά. Είναι ελεύθερο πνεύμα, γι’ αυτό και δε θα κάτσει στα καλούπια μιας σχέσης. Δε θα κρατήσει τίποτα κρυφό και δεν πιστεύει ότι υπάρχουν παράνομα πράγματα σε ό,τι αφορά την ερωτική του ευχαρίστηση, τόσο σωματικά, όσο και εγκεφαλικά. Εδώ δε μιλάμε για “κέρατο”, μιλάμε για τρόπο ζωής.

ΙΧΘΕΙΣ

Όσο γλυκούλης και να είναι ένας Ιχθύς, όσο και να νομίζεις ότι ζείτε τη μια και μοναδική ιστορία αγάπης, θα σε κερατώσει. Λυπάμαι, αλλά είναι αλήθεια. Ερωτεύεται εύκολα, παρασέρνεται ακόμα πιο εύκολα, του αρέσουν τα κρυφά, τα παράνομα και όλα τα συναφή. Δε μπορεί να αντισταθεί, είναι σαν τη λιγούρα που σε πιάνει το βράδυ και ανοίγεις το ψυγείο. Μη στεναχωριέσαι καθόλου όμως, γιατί θα συνεχίσει να σ’ αγαπάει κι εσύ δε θα καταλάβεις πότε ότι σε απάτησε.

AUTHOR

Beater.gr

Loading...
«Το Κουκλόσπιτο» του Ίψεν έρχεται στο θέατρο Αυλάια!
The Rundays Ultimate Party!