Skip to content

Tο Synthetic επιστρέφει στην Αθήνα με την Peggy Gou!

DATE

SHARE THIS ARTICLE

To Σάββατο 28 Απριλίου το Synthetic επιστρέφει στην Αθήνα, μετά από το ξέφρενο περσινό του party με τον Mall Grab. Αυτή το φορά προσκαλεί την πολυαγαπημένη Νοτιοκορεάτισσα Peggy Gou στο six d.o.g.s. Το line-up συμπληρώνουν οι Thomas Numan, Bengoa και  ΝΤΕΙΒΙΝΤ.

Η Peggy Gou γεννήθηκε στη Σεούλ. Στα εφηβικά της χρόνια μετακόμισε στο Λονδίνο για να σπουδάσει Αγγλικά και μόδα. Εκεί ήρθε για πρώτη φορά σε επαφή με την ακμαία ηλεκτρονική σκηνή. Πρώτος της δάσκαλος στην παραγωγή μουσικής για το dancefloor ήταν ο Esa της δισκογραφικής Highlife, παρακλάδι της γνωστής Huntleys & Palmers. To feeling την συνεπήρε και αποφάσισε να ασχοληθεί οριστικά full time με τη μουσική. Εγκατέλειψε το Λονδίνο και τη δουλειά της ως fashion editor του Harper’s Bazaar. Επόμενός της σταθμός ήταν το Βερολίνο και επόμενο βήμα η δισκογραφία. Οι πρώτες της κυκλοφορίες έγιναν το 2016 στην πασίγνωστη Rekids (του Radioslave) και την ποιοτικότατη Technicolour (Actress, Legowelt, Hieroglyphic Being, Florian Kupfer κτλ.). Ακολούθησε το ‘Day Without Yesterday / Six O Six’ στο διάσημο δισκοπωλείο/label, Phonica.

To 2018 επέστρεψε στη δισκογραφία με το ‘Once’ στην εμβληματική Ninja Τune και το remix της στο ‘I Need You’ του τιτάνα της house, Kerri Chandler. Τον Απρίλιο αναμένεται το νέο της release στην Phonica White που τιτλοφορείται ‘Τravelling Without Arriving’.

mall

Πέρα από τις κυκλοφορίες της όμως, αυτό που την κάνει πραγματικά να ξεχωρίζει, είναι τo DJing της. Απίθανο crossover με εναλλαγή κομματιών από διαφορετικά genres, επιλογές που δείχνουν βαθιά γνώση και σωστά δομημένα sets είναι στοιχεία που της έχουν εξασφαλίσει εμφανίσεις στα σπουδαιότερα μουσικά events, από το Dekmantel και το Dimensions στα Warehouse Project, Nuits Soneres, Peacock Society, DC-10 και XOYΟ. Διατηρεί μόνιμη θέση σε όλες ανεξαιρέτως τις λίστες με τους καλλιτέχνες που θα διαπρέψουν στο κοντινό μέλλον, ενώ πρόσφατα εμφανίστηκε και σαν ομιλήτρια σε lecture του Boiler Room. Κατά τα λεγόμενα του Jackmaster ‘Peggy Gou is the sickest DJ I’ve seen in ages’.

To Synthetic είναι ένα project που έχει ως σκοπό την προώθηση της επίκαιρης και ποιοτικής ηλεκτρονικής μουσικής. Με έδρα τη Θεσσαλονίκη, έχει ήδη διοργανώσει events σε 14 διαφορετικούς χώρους της πόλης, ενώ πέρσι πραγματοποίησε και το πρώτο της party στην Αθήνα με καλεσμένο τον Mall Grab. Σε αυτά παρουσίασε πάνω από 40 διεθνείς καλλιτέχνες εγνωσμένης αξίας, πλαισιώντας τους με κάποιους από τους καλύτερους Έλληνες Jockeys.

mall3

Προηγούμενοι καλεσμένοι: Snuffo-live, Simoncino, Dim DJ, Makam, Moomin-live, Miltiades, Juan Atkins, Robert Hood, Vakula, Florian Kupfer, Tama Sumo, DVS1, Delano Smith, XDB, Steffi, Borrowed Identity, Kassem Mosse-live, Helena Hauff, Μorah, Gerd Janson, Legowelt-live, Route 8 (live & DJ set), Palms Trax, Patrice Scott, Οbjekt, Delta Funktionen, Surgeon-live, Cassegrain-live, Nikola Gala-live, Mall Grab, Function, Silent Servant, Ross From Friends-live, Peggy Gou, Paranoid London-live. Shanti Celeste, Skatebård, Francis Inferno Orchestra, Tentds-live, Ancient Methods, Vril-live, Kornél Kovács.

Περισσότερες πληροφορίες:
six d.o.g.s
Αβραμιώτου  6-8
Μοναστηράκι
Αθήνα
T: +30 210 3210510
W: http://sixdogs.gr

poster 

 

Loading...
Το Reworks Festival σηματοδοτεί την αντίστροφη μέτρηση για την 14η διοργάνωση!
To Street Food Festival είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να κάνεις το Σαββατοκύριακο!