Skip to content

Όλες οι δωρεάν προβολές του θερινού σινεμά «Τζένη Καρέζη»!

AUTHOR

DATE

SHARE THIS ARTICLE

Η φετινή σεζόν ανοίγει με την ταινία αφιέρωμα στο συγκρότημα των Queen το Bohemian Rhapsody, και θα είναι η πρώτη από τις 63 συνολικά δωρεάν προβολές που θα πραγματοποιηθούν μέχρι και τις 4 Σεπτεμβρίου.

Αυτό που κάνει το θερινό σινεμά Τζένη Καρέζη να ξεχωρίζει είναι το γεγονός ότι έχει κρατήσει την ίδια όψη, την ίδια νοσταλγική ομορφιά και την ίδια αίσθηση της παρεΐστικης εξόδου που μας άφηναν τα παλιά θερινά σινεμά πάνω στο άσπρο χαλίκι με τη δική τους γοητεία και τις γλυκές αναμνήσεις του καλοκαιριού.

Όλες οι προβολές του θερινού κινηματογράφου Τζένη Καρέζη είναι με ελεύθερη είσοδο, μια συνειδητή επιλογή του Δήμου, που αντί χρηματικού αντιτίμου, δίνει την ευκαιρία στους πολίτες να προσφέρουν το δικό τους … εισιτήριο αγάπης, στηρίζοντας το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Παύλου Μελά με είδη πρώτης ανάγκης, συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη προσωπικής υγιεινής και φροντίδας, ο καλύτερος συνδυασμός προσφοράς και ψυχαγωγίας.

Πρόγραμμα Προβολών 2019

Ιούλιος
Ώρα προβολής 21:30

4/7 – 10/7 Bohemian Rhapsody
11/7 – 17/7 Περιμένοντας τη Nονά
18/7 – 24/7 Τα Ασχημογλυκούλια / UglyDolls
25/7 – 31/7 Κολύμπα ή αλλιώς βυθίσου / Le grand bain

Αύγουστος – Σεπτέμβριος
Ώρα προβολής 21.00

1/8 – 7/8 Το Πάρκο των Θαυμάτων / Wonder Park
8/8 – 14/8 Το Πράσινο Βιβλίο / Green Book
15/8 – 21/8 Corgi: Το Σκυλάκι της Βασίλισσας / The Queen‘s Corgi
22/8 – 28/8 Η Ευνοούμενη / The Favorite
29/8 – 4/9 Οι Βράχοι της Ελευθερίας / Cliffs of Freedom

Είσοδος Ελεύθερη: Αντί εισιτηρίου οι θεατές καλούνται προαιρετικά να ενισχύσουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Παύλου Μελά με είδη πρώτης ανάγκης, συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη προσωπικής υγιεινής και φροντίδας.

Το θερινό σινεμά ΤΖΕΝΗ ΚΑΡΕΖΗ, διαθέτει χώρο για δωρεάν στάθμευση και είναι προσβάσιμο σε ΑμεΑ.

Επαναλειτούργησε το καλοκαίρι του 2015 από τη σημερινή Διοίκηση του Δήμου, μετά από ένα μικρό διάλειμμα και επανέφερε την πολιτιστική δροσιά στις νύχτες του κοινού που ασπάζεται την κουλτούρα των θερινών προβολών.

Βρίσκεται στις οδούς Μαυρομιχάλη και Φιλίππου, δίπλα στο Πάρκο Κρύας Βρύσης Πολίχνης Δήμου Παύλου Μελά, σε μια μαγευτική τοποθεσία, κυκλωμένο από ένα υπέροχο κομμάτι πρασίνου, όπου το γιασεμί και το αγιόκλημα αναβλύζουν νοσταλγία άλλων εποχών.

Κάτω από το φως των αστεριών και το καλοκαιρινό φεγγάρι, τα μικρά παιδιά μπορούν να απολαύσουν παιδικές ταινίες, ενώ οι μεγάλοι μπορούν να αναπολήσουν ευχάριστα τα χρόνια που έτρεχαν με τα κοντά τους παντελονάκια πάνω στο χώμα και το χαλίκι για να απολαύσουν τους αστέρες της μεγάλης οθόνης.

Από το κέντρο της Θεσσαλονίκης ο χώρος προσεγγίζεται κυρίως μέσω της οδού Λαγκαδά. Στο ύψος του πρώην στρατοπέδου Παύλου Μελά, στην είσοδο του Ιερού Ναού της Αγίας Βαρβάρας , επιλέγετε την οδό Δαβάκη προς Πολίχνη, στο «τρίγωνο» της Πολίχνης συνεχίζεται δεξιά στην οδό Ελπίδος και στη διασταύρωση με Φιλίππου (Πολιτιστικό Κέντρο Πολίχνης) στρίβετε αριστερά και στο ύψος της Μαυρομιχάλη, δεξιά βρίσκεται το πάρκο με το θερινό κινηματογράφο.

Από την περιφερειακή προσεγγίζεται μέσω του κόμβου Νοσοκομείων Παπαγεωργίου – 424 την είσοδο της Πολίχνης και ακολουθώντας την οδό Αγνώστου Στρατιώτη, στο ύψος του πρώην Δημαρχείου Πολίχνης, στη διασταύρωση με την Αγίου Παντελεήμονος, στρίβετε αριστερά και αμέσως μετά δεξιά στην οδό Καρυπίδου που οδηγεί στο πάρκο του θερινού σινεμά.

Η πρόσβαση είναι εύκολη και με τις αστικές συγκοινωνίες του ΟΑΣΘ, δρομολόγια
Νο 35 Μετέωρα, στάση Πευκάκια και
Νο 29 Πολίχνη, στάση Δημαρχείο ή Πάρκο Κρύας Βρύσης

AUTHOR

Beater.gr

Loading...
Η έκθεση «Όλα Όσα Έχουμε Κοινά» ενώνει τις χώρες της ΝΑ Ευρώπης!
SOLD OUT και οι 2 συναυλίες των Florence & The Machine!