Skip to content

“String Demons” στο Μylos Club | Κερδίστε Προσκλήσεις

AUTHOR

DATE

SHARE THIS ARTICLE

string_demons_1

Οι String Demons έρχονται στο Mylos Club και ο Beater.gr σας δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσετε 2 διπλές προσκλήσεις για το live της Κυριακής, 20 Νοεμβρίου το 2016, στέλνοντας με e-mail το ονοματεπώνυμό σας στο [email protected], με θέμα “String Demons 20/11″. Οι νικητές θα ενημερωθούν με e-mail

Η kazandB live concerts παρουσιάζει
String Demons

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016
στο Mylos Club Thessaloniki

Τους Δαίμονες των Εγχόρδων ή -όπως είναι γνωστοί- “String Demons”, συνθέτουν ο βιολοντσελίστας Κωνσταντίνος Μπουντούνης και η βιολονίστα Λυδία Μπουντούνη

Βασικοί πυλώνες στους οποίους στηρίζονται για τη μουσική τους είναι η Κλασσική, η Heavy Metal και η Παραδοσιακή μουσική, μεταπηδώντας με ευκολία από τη μία στην άλλη, συνδυάζοντάς τις και δανειζόμενοι στοιχεία και μοτίβα από όλες. Έχουν ασχοληθεί με όλα τα στυλ της μουσικής, αφού το πρόγραμμά τους, εκτός από δικά τους έργα (Ποντιακό Καζίνο, Πειρατικό, Βίος και Αλητεία ενός Πολιτικού, Ο Αθάνατος κ.ά.), περιλαμβάνει δικές τους διασκευές που ξεκινούν από τον Bach, τον Vivaldi, τον Xατζιδάκι και φτάνουν στους Iron Maiden, τους Queen, τον Βαμβακάρη, τον Τσιτσάνη, την παραδοσιακή ελληνική, μουσική και τους εκκλησιαστικούς ύμνους, δίνοντας πάντα στα δυο αυτά παμπάλαια όργανα τη ροκ, κλασική, λαϊκή αλλά και ποπ ”μορφή” που τους αξίζει και ενώνοντας την ελληνική μουσική παράδοση με την ευρύτερη δυτική μουσική.

Στις live εμφανίσεις τους, τα ‘’Συμφωνικά πανηγύρια’’ όπως έχει πει κάποιος, εναλλάσσονται με μεγάλη ταχύτητα τα διάφορα στυλ μουσικής και παιξίματος, με ποικιλία ηχοχρωμάτων και δυνατά στιγμιότυπα με τύμπανα-κρούστα, δημιουργώντας μια διονυσιακή ατμόσφαιρα με βάση τα έγχορδα.

Έχουν πει γι’ αυτούς:
-H ενέργεια που δημιουργούν αυτοί οι δύο νέοι άνθρωποι είναι τεράστια. Τόσο τεράστια, που μπορεί να κάνει τη γη να περιστρέφεται ανάποδα. Είναι σίγουρα μαγικός ο τρόπος με τον οποίο τοποθετούν τη γνώση και τη φαντασία τους πάνω στις χορδές. Ακόμα και αν δε πιστεύετε στην μαγεία η μουσική τους θα σας μαγέψει. Αν δεν το βιώσετε ζωντανά δε μπορείτε να καταλάβετε για τι μιλάμε. Όταν παίζουν οι String Demons τα vibes κυριολεκτικά χοροπηδάνε στο χώρο ανακατεύοντας το σύμπαν. Δεν είναι ούτε η γνώση, δεν είναι ούτε η φαντασία αλλά η ψυχή τους που πραγματικά δίνει άλλη διάσταση στον όρο μουσική. Σας ευχαριστούμε για αυτό που ζήσαμε μαζί σας.
~ Αλέξανδρος Σουλαχάκης, ακροατής

– Θησαυρός! Απλά, συγκλονιστικοί! Σεμνοί και επιδέξιοι μαζί, σκηνικά γοητευτικοί και σίγουροι, γεφυρώνουν ιδανικά τον ενθουσιασμό και την «τρέλα» μιας πανκ μπάντας με την σεμνότητα και την «ησυχία» ενός εκκλησιαστικού ύμνου. . Το ρίγος που ένοιωσα, τα «ομολογεί» όλα.
~ Χαράλαμπος Γαμβρέλλης, αγιογράφος

-Η ενέργεια των «Δαιμόνων των εγχόρδων» στο τσέλο και το βιολί μέσα από ένα πλούσιο -και αναπάντεχο- ρεπερτόριο σε εκστασιάζουν. Ελίσσονται από την κλασική μουσική στη heavy metal, το ρεμπέτικο ή την παραδοσιακή μουσική με συγκλονιστική ευκολία και αφοπλιστική φαντασία. Είναι αδύνατον να μην σου αρέσει ό,τι παίζουν, όπως το παίζουν!
~ Νικήτας Καραγιάννης, δημοσιογράφος

Το να παρακολουθήσεις ένα StringDemonικό live είναι μία πραγματικά ξεχωριστή εμπειρία!
~ Νάνσυ Θεοδωροπούλου, δημοσιογράφος

Περισσότερες Πληροφορίες
Μύλος Club
Ανδρεου Γεωργίου 56, περιοχη Σφαγεία
Ώρα προσέλευσης: 21:00 / Ώρα έναρξης: 22:00
Εισιτήριο θεάματος: 10€, Προπώληση: 8€
Τηλ. Κρατήσεων: 2310.510081

Σημεία Προπώλησης: Σάρωθρον, Stereodisc, Harry’s Spot (Σβώλου), Έντεχνον, Καφέ Διώροφο (Καλαμαριά)

AUTHOR

Beater.gr

Loading...
Το Open House Thessaloniki δεν πρέπει να το χάσεις!
Οι Koza Mostra στη Μαύρη Τρύπα | Κερδίστε Προσκλήσεις