Skip to content

To Street Outdoors επιστρέφει για το πρώτο party στο Roof Garden του Porto Palace!

AUTHOR

DATE

SHARE THIS ARTICLE

To Street Outdoors επιστρέφει για το πρώτο party στην πόλη μετά από ένα διάλειμμα 5 μηνών στο Roof Garden του Porto Palace Hotel Thessaloniki.

Το Street Outdoors επισκέπτεται για πρώτη φορα την ταράτσα του Porto Palace Hotel Thessaloniki και για αυτήν την εξαιρετική περίπτωση προσκαλεί μια κορυφαία μορφή της παγκόσμιας House, Techno και Disco σκηνής, τον Γερμανό Gerd Janson.Έναν καλλιτέχνη που τα τελευταία χρόνια καταφέρνει να παρουσιάσει κλασσικά κομμάτια με ένα νεό και απροσδόκητο τρόπο ενώ στα σέτ του πάντα ακούς δίσκους από το μέλλον, πολύ πρίν την κυκλοφορία τους και πρίν τα ακούσεις οπουδήποτε αλλού να παίζονται.

Μεγαλωμένος λίγο έξω από τη Φρανκφούρτη, την Μέκκα της γερμανικής dance σκηνής την εποχή, βρέθηκε να ταξιδεύει για να ακούσει θρύλους όπως ο Sven Vath, ο Moodymann, ο Louie Vega και ο Robert Hood, DJs με τους οποίους λίγα χρόνια αργότερα θα μοιραζόταν τα booth σε parties και festival.

Τα μουσικά στύλ για αυτόν απλά δεν είχαν όρια, House, Techno, Disco, όλα είχαν πάνω του εξαιρετική επιρροή.

Αυτή η φιλοσοφία των διαφορετικών μουσικών στυλ είναι και αυτό που τον ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους, καθώς η House και η Techno ήταν πάντα η βάση του αλλά στα σέτ του ακούς μέχρι και UK funky, synth pop αλλά και industrial και αν και μπορεί να ακουστεί κλισέ, ο Gerd Janson είναι ο τύπος του DJ που ανακαλύπτει φρέσκιες και παλιές μουσικές έτσι ώστε όλοι οι υπόλοιποι να μην χρειάζεται να το κανουμε.

Resident του θρυλικού Robert Jonson της Φρανκφούρτης από το 2000, έχει δεί τα mix του να ψηφίζονται στις κορυφαίες θέσεις του ψηφιακού μουσικού περιοδικού Resident Advisor, έχει κάνει περιοδιές σε Αυστραλία, Ασία, Αμερική και Ευρώπη, ενώ από το 2013 είναι resident και του Panorama bar στο Βερολίνο.

Παράλληλα με την καριέρα του ως DJ, είναι ο άνθρωπος πίσω από την δισκογραφική Running Back, μια από τις κορυφαίες εταιρίες της House μουσικής παγκοσμίως, με τους Tensnake, Todd Terje, Maurice Fulton, Theo Parrish, Roman Flugel, Kink και DJ Tennis να είναι μόνο μερικοί από τους καλλιτέχνες που φιγουράρουν στο roster της.

Ταυτόχρονα, μαζί με τον Philip Lauer, κυκλοφορεί μουσική ως Tuff City Kids, ένα μίξ κλασικής ανεπιτήδευτης dance μουσικής που λειτουργεί εξαιρετικά στο dance floor.

Εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς πως ο Gerd Janson είναι ένας μεγάλος καλλιτέχνης, ένα από τα μεγαλύτερα μυστικά της παγκόσμιας dance σκηνής, ενας DJ που ξεσηκώνει κάθε party, ένας DJ με όλη τη σημασία της λέξης, ένας DJ που αξίζει να ακούσεις.

Η ταράτσα του Porto Palace είναι αρκετά μεγάλη ώστε να μας επιτρέψει να φιλοξενήσουμε έναν ικανοποιητικό αριθμό ατομων με αποστάσεις ώστε να διασκεδάσουμε με ασφάλεια.

Εναρμονισμένοι με τις οδηγίες των ειδικών, σας καλούμε να σεβαστείτε όλα τα προβλεπόμενα μέτρα, να συνεργαστείτε με το προσωπικό μας, και να τηρήσετε τις αποστάσεις και τους κανόνες προσωπικής υγιεινής.

Street Outdoors Rooftop with Gerd Janson

08 Ιουλίου 2020 | Porto Palace Hotel,
26ης Οκτωβρίου 65, 546 28, Θεσσαλονίκη
Έναρξη: 17:00

To Street Outdoors επιστρέφει με ασφάλεια, ακολουθώντας τις υγειονομικές διατάξεις και παίρνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για να διασφαλίσει την υγεία όλων, έτσι ο αριθμός των διαθέσιμων εισιτηρίων θα είναι περιορισμένος και για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας να τα προμηθευτείτε εγκαίρως.

Προπώληση εισιτηρίων / Presale tickets
Online: www.viva.gr

Στα καταστήματα:

  • ZERO GRAVITY (Τσιμισκή 115, Ναυαρίνου)
  • Σαββίκος (Πλατεία Αριστοτέλους)
  • Father Coffee & Vinyls (Στρατηγού Καλλάρη 9)
  • Ensayar The Four Seasons Bar (Λεωφόρος Νίκης 63)
  • Vanilla World Skybar (Καρατάσου 3)
  • WIND
  • Seven Spots

Vip Area (Contact): 6948540985

AUTHOR

Beater.gr

Loading...
Το MOMus-Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνει ανοιχτό κάλεσμα στην κοινότητα των φωτογράφων!
Το Long Beach Festival είναι το φεστιβάλ της «επόμενης μέρας»!