Skip to content

Ο Μarcel Vogel έρχεται στο Artόσπιτο!

DATE

SHARE THIS ARTICLE

 

Ένα ακόμα πάρτι, μια ακόμα συνάντηση, υπό την υπόκρουση των μελωδικών beats που βγαίνουν από τα decks και μία ακόμα “ηλεκτρολουσμένη” φιγούρα, περνάει το κατώφλι του Art House Gallery Bar στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ο τοίχος γεμίζει πορτρέτα και καρικατούρες, μιας πολυπολιτισμικής και διάχυτης, από αρτίστες και νότες του ηλεκτρονικού πενταγράμμου, εικονογράφησης. Το παζλ του Μαρτίου συνεχίζει να συμπληρώνεται και το μωσαϊκό, ολοένα και εξαπλώνεται, με μία παρουσία από τον ευρωπαϊκό ηλεκτρόκοσμο, αυτήν τη φορά. Ο σελιδοδείκτης έχει “λαγκάρει” στις 13 του μηνός και το όνομα, που διαγράφεται στην σελίδα, υπακούει στους κανόνες της Γερμανίας. Το μυαλό μας θα μπορούσε να σκαλώσει σε πολλά ονόματα, αλλά το “Artόσπιτο” σίγουρα στάθηκε σε ένα, από τα καλύτερα. Ο λόγος για τον Μarcel Vogel, πίσω από τον οποίο κρύβονται οι δύο πολυσυζητημένες δισκογραφικές «Lumberjacks in Hell» και «Intimate Friends».

11015942_10153633092154622_1315031434_n

Καταγόμενος από τη ψυχρή Γερμανία και μόνιμος κάτοικος, πλέον, του κοσμοπολίτικου Άμστερνταμ, κουβαλάει πίσω από το όνομά του, μία σειρά ιδιοτήτων, που απαρτίζουν την προσωπικότητα και την καριέρα του. Φημισμένος για την βιοπάλη στο “djιλίκι”, ριγμένος στην παλαίστρα του music production και στιγματισμένος για τα πάρτι που διοργανώνει, γυρίζει την Ευρώπη, την Αυστραλία και την Αμερική, αναζητώντας «κάποια ειλικρινή αγάπη». Χρησιμοποιεί τα projects του, τόσο για να προωθήσει τις δικές του παραγωγές, όσο και για να βοηθήσει άλλους καλλιτέχνες, να αναπτυχθούν, όπως οι: Jamie 3:26, Rahaan και Mr Mendel. Η «Lumberjacks» αποτέλεσε σταθμό στην ατζέντα των highlights δραστηριοτήτων του, κρύβοντας από πίσω, μία σειρά συνεργασιών, από κάθε χώρο της μουσικής σκηνής, όπως djs και μουσικούς παραγωγούς, ρίχνοντας γέφυρες συνεργασίας και με τους mavericks, με ονόματα όπως Traxx και Olivier Boogie, δημιουργώντας ένα “αμάγαλμα” ηχητικών αποχρώσεων, με disco και house κατευθύνσεις, καθοδηγούμενος από γνώστες του είδους.

Έρχεται, λοιπόν, το βράδυ της Παρασκευής, για να “trickάρει” στην κονσόλα του Art House και να μας ταξιδέψει στο χωροχρόνο της disco – dance μουσικής κουλτούρας, εξομολογώντας τις επιδιώξεις του και προβάλλοντας την ψυχοσύνθεσή του. Προσπαθεί να ξαφνιάσει τον κόσμο και να τους μεταφέρει, νοητά, σε κάποιο άλλο μέρος, μέχρι να τους κάνει να νιώσουν καλύτερα. Πολλά υποσχόμενος αυτός και πολλά ανυπόμονοι εμείς, αναμένουμε για ένα βράδυ, γεμάτο καλή μουσική, αφού ως γνωστόν, το “σπίτι” που ασφυκτιά από καλλιτεχνικές ωδές και ιδιάζοντες καλλιτέχνες, είναι πάντα εδώ!

Ακούστε το mixtape αυτής της εβομάδας, που επιμελήθηκε ο Marcel Vogel, αποκλειστικά για τον Beater.gr!

Παρασκευή 13 Μαρτίου
Art House Gallery Bar, Θεσσαλονίκη
Βεροίας 3
Opening dj set: Tomek

Marcel Vogel-2

AUTHOR

Δήμητρα Σαμσάκη

Γενικά, θα την χαρακτήριζες λάτρη της «ψαγμενιάς»… Άλλωστε, πάντα το δήθεν ελκύει!

Loading...
3,2,1… Φύγαμε για τις αίθουσες! | #‎tdf17‬
Beater Tapes | Marcel Vogel