Skip to content

Ο Beater.gr και η SOL σας πάνε στο 7ο Tedx Thessaloniki!

AUTHOR

DATE

SHARE THIS ARTICLE

 

IMG_0750

Η SOL, η πρώτη μεξικάνικη μπύρα από το 1899 και ο Beater.gr σας δίνουν τη δυνατότητα να διεκδικήσετε 2 μονά pass για το, sold out πλέον, Tedx Thessaloniki, που θα γίνει το Σάββατο 02 Απριλίου, στην αίθουσα Μ2 του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκηςστέλνοντας με e-mail το ονοματεπώνυμό σας στο [email protected], με θέμα “Tedx 2016″. Οι νικητές θα ενημερωθούν με e-mail

Η SOL γεννήθηκε στα τέλη του 19ου αιώνα, σε μια χώρα που ακόμη γιόρταζε την πρόσφατη ανεξαρτησία της. Μια ανεξαρτησία για την οποία αγωνίστηκαν εικονικοί στρατηγοί. Οι Father Hudalgo, Allende, Guerrero και Morelos.

Ακριβώς όπως λαός του Μεξικού, η SOL ανέκαθεν έκανε πράγματα με λίγο διαφορετικό τρόπο. Δεν την ενδιέφερε ποτέ να ακολουθήσει το μονοπάτι που άλλοι έχουν δημιουργήσει – για τη SOL ήταν πολύ πιο ενδιαφέρον να δημιουργήσει το δικό της.Η SOL πιστεύει ότι αν κάτι δεν είναι χαλασμένο, δεν υπάρχει καμία ανάγκη να το διορθώσεις – γι ‘αυτό και η συνταγή της μπύρας αυτής παραμένει ακριβώς η ίδια σήμερα και είναι αυτή που ήταν για το μαχητή της ελευθερίας πίσω στο 1899. Στο πέρασμα του χρόνου η SOL έπρεπε να δώσει τη δική της μάχη για να κρατήσει την ανεξαρτησία της, εξακολουθώντας να υπερασπίζεται την ελευθερία της κάθε μα κάθε μέρα. Όπως και το Μεξικό, η SOL δεν είναι τέλεια, αλλά μαζί είναι περήφανοι για αυτές τους τις ατέλειες. Ποιος θέλει την πολλή γυαλάδα ούτως ή άλλως; H SOL προτιμά το τρίξιμο. Είναι σημαντικό να μην παίρνουμε τον εαυτό μας πολύ στα σοβαρά. Η SOL πιστεύει ότι υπάρχει πάντα ελευθερία στον ορίζοντα – τα πράγματα μπορεί να μην είναι τέλεια, αλλά μπορούν να πάνε καλύτερα. Είναι αυτή η αισιοδοξία που διαπερνά τη ζωή μας με ένα ειρωνικό χαμόγελο.

unnamed

Το Σάββατο 2 Απριλίου, το TEDxThessaloniki 2016 επιχειρεί να εξερευνήσει τις πτυχές της διαρκούς κίνησης του κόσμου μας, μέσα από ιστορίες και ιδέες ανθρώπων που με τα έργα ή τη στάση ζωής τους σημάδεψαν την πορεία των κοινωνιών τους, των χωρών και του κόσμου ολόκληρου κατά το παρελθόν ή φιλοδοξούν να τη σημαδέψουν στο παρόν και το μέλλον. Στη σκηνή της έβδομης διοργάνωσης του TEDxThessaloniki θα φιλοξενηθούν, ανάμεσα σε άλλους, προσωπικότητες από το χώρο της ρομποτικής τεχνολογίας, της αρχιτεκτονικής, της δημοσιογραφίας, της εκπαίδευσης και της επιχειρηματικότητας που η δημιουργικότητα και το ανήσυχο πνεύμα τους διαμορφώνουν τις εξελίξεις στο πεδίο δράσης τους και, τελικά, στον κόσμο μας σήμερα.

unnamed (1)

AUTHOR

Beater.gr

Loading...
Τα Ημισκούμπρια στη σκηνή του Block 33 | Κερδίστε Προσκλήσεις
Η φωνή σας μετατρέπεται σε μια μοναδική, ζωντανή γραμματοσειρά!