Skip to content

Ο Beater.gr και η dot2dot σας πάνε καλοκαιρινό περίπατο | Κερδίστε Προσκλήσεις

AUTHOR

DATE

SHARE THIS ARTICLE

 

image003

Η dot2dot συνεχίζει τις διαδρομές της και ο Beater.gr σας δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσετε 3 μονές προσκλήσεις για τη διαδρομή της Τετάρτης, 20/07, στέλνοντας με e-mail το όνομα και το τηλέφωνο σας στο [email protected], με θέμα “dot2dot 20/07”. Οι νικητές θα ενημερωθούν με e-mail. 

Δύο διαδρομές της dot2dot σας περιμένουν τον Ιούλιο! Ανακαλύπτουμε διαφορετικές όψεις της πόλης αλλά και σημεία που δε γνωρίζουμε, αφηγούμαστε ιστορίες, απολαμβάνουμε τη βόλτα μας και βλέπουμε την πόλη με ένα άλλο μάτι!

Η «άλλη» πόλη:
ο παραδοσιακός οικισμός της Άνω Πόλης
Περιπατητική διαδρομή
13.07.2016

Μικρά πλακόστρωτα στενά, που συχνά οδηγούν σε αδιέξοδο, παραδοσιακά σπίτια με χαρακτηριστική αρχιτεκτονική και χρώματα, πέτρινα σκαλιά, πολλές μικρές πλατείες που διατηρούν ακόμα το ανθρώπινο πρόσωπό τους, οι μικροί ναοί με τους κήπους, οι τεκέδες που γέννησαν θρύλους ζωντανούς ως τις μέρες μας, τα τείχη ως αντίπαλο δέος, αυλές και κήποι και παραδοσιακά μαγαζιά με αρώματα άλλης εποχής. Γειτονιές Τούρκων, χριστιανών, προσφύγων… Όλοι άφησαν τα ίχνη τους σε μία από τις πιο όμορφες μέχρι σήμερα περιοχές της πόλης. Αν δεν έχεις χαθεί στους δρόμους της Άνω Πόλης, δεν μπορείς να πεις ότι την ξέρεις. Κάπως έτσι ανακαλύψαμε κι εμείς πολλές από τις ομορφιές της και τις βάλαμε σε μια διαδρομή.

Ώρα: 20.00-22.00
Δηλώσεις συμμετοχής: [email protected], 2311242382 (όνομα, τηλέφωνο & mail)
Μέγιστος αριθμός συμμετοχών: 25 άτομα
Κόστος: 10 ευρώ (κανονικό) – 8 ευρώ (φοιτητικό, ανέργων, παρέες άνω των 4 ατόμων)

image005

Αυτός, αυτές και τα μυστήρια Ι:
τα μυστήρια της Θεσσαλονίκης
Περιπατητική διαδρομή

20.07.2016

Αστικοί θρύλοι, μυστήρια, συνωμοσίες, μίση, πάθη και υπερβολές. Δημιουργήματα της φαντασίας που επιβίωσαν σαν φήμες και διαδόθηκαν από στόμα σε στόμα; Πραγματικά γεγονότα που ο ανθρώπινος νους παρερμηνεύει από την αδυναμία του να τα συνδέσει με την ιστορία της πόλης; Ή μήπως και τα δύο μαζί; Το σίγουρο είναι ότι η Θεσσαλονίκη κρύβει πιο πολλές τέτοιες ιστορίες απ’ όσες φαντάζεσαι!

Ώρα: 20.30-22.30
Δηλώσεις συμμετοχής: [email protected], 2311242382 (όνομα, τηλέφωνο & mail)
Μέγιστος αριθμός συμμετοχών: 25 άτομα
Κόστος: 10 ευρώ (κανονικό) – 8 ευρώ (φοιτητικό, ανέργων, παρέες άνω των 4 ατόμων)

Δείτε περισσότερα για την dot2dot και τις δράσεις της στο site της και στο facebook page της! 

ano_poli_july_teliko

AUTHOR

Beater.gr

Loading...
Ο Holy Mustache σου προτείνει τα καλύτερα καλοκαιρινά outfits!
Οι Budos Band στο Eightball Club | Κερδίστε Προσκλήσεις