Skip to content

Το πρώτο party των Not Now για τη νέα σεζόν δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο!

DATE

SHARE THIS ARTICLE

Το Σάββατο 6 Οκτωβρίου, οι Not Now έχουν την τιμή να υποδεχτούν δύο εξέχοντες καλλιτέχνες στο χώρο της παγκόσμιας club, bass και footwork κοινότητας για ένα καταιγιστικό dj set στο δεύτερο όροφο του Urania Bar!

Ο Sinjin Hawke, προερχόμενος από τον Καναδά, έκανε το μουσικό ντεμπούτο του το 2011 με το EP The Lights στο πρωτοπώρο label Pelican Fly, ενώ το όνομα του είχε συνδεθεί και με την κολλεκτίβα των Night Slugs από το Λονδίνο. Αν και από την πρώτη στιγμή έθεσε τον πήχη ψηλά και άφησε τόσο τους fans, όσο και το μουσικό τύπο να προσπαθούν να μαντέψουν την επόμενη κίνησή του, τα χρόνια που ακολουθούν παραμένει στο παρασκήνιο με σκοπό να τελειοποιήσει τον ήχο του. Η έμφαση στη λεπτομέρεια και η κλασσική μουσική του παιδεία οδήγησαν πέρυσι στο πρώτο προσωπικό του album με τίτλο “First Opus”, το οποίο χαίρει θερμής υποδοχής καθώς οι χορωδιακές ενορχηστρώσεις και τα εμβληματικά brass sections, σε συνδιασμό με τα ευρηματικά του percussions και beats καθηλώνουν τον ακροατή και προσφέρουν μία ηχητική εμπειρία που δε θυμίζει τίποτα άλλο. Απόφοιτος του Red Bull Music Academy του 2013, εχει συνεργαστεί με κορυφαίους καλλιτέχνες όπως ο Just Blaze και η Gangsta Boo, ενώ είναι υπεύθυνος για την παραγωγή στο κομμάτι Wolves του Kanye West.

35063622_1878549658875474_8486676938184720384_o

H Zora Jones από την Αυστρία συστήθηκε στην παγκόσμια μουσική σκηνή με το EP της 100 Ladies που προκάλεσε αίσθηση με το εξαιρετικό sound design και τα φουτουριστικἀ soundscapes του,ενώ στη συνέχεια κυκλοφορεί μία σειρά bootlegs και edits τα οποία βρίσκουν άμεση ανταπόκριση στα clubs. Μέσα στα επόμενα χρόνια δημιουργεί μαζί με τον Sinjin Hawke τη Fractal Fantasy, μια οπτικοακουστική πλατφόρμα σε μορφή label μέσα από την οποία θα παρουσιάσουν στο κοινό μία σειρά από videos και διαδραστικά audiovisual πειράματα. Κυκλοφορούν τις 2 συλλογές “Visceral Minds” με πολλές και καλά επιλεγμένες συνεργασίες των δύο καλλιτεχνων και κάποια από τα μεγαλυτερα ονόματα της Footwork (DJ Rashad, Jlin, DJ Spinn, DJ Taye) και της UK bass και experimental club σκηνής (Scratcha DVA, Swing Ting, Murlo, Killa P, L-Vis 1990, Mike Q, Canblaster κ.α.), μέσα από τις οποίες ξετυλίγεται το απαράλληλο μουσικό σύμπαν τους. Δεν ειναι τυχαίο μάλιστα το ότι το “Visceral Minds Vol.2” συμπεριλήφθηκε στη λίστα των κορυφαίων albums του 2017, σύμφωνα με το Resident Advisor!

fractal-fantasy-logo

Tον περασμένο Ιούλιο παρουσίασαν για πρώτη φορά το AV Live set τους στο Sonar Festival στη Βαρκελώνη, ενώ στις 3 Αυγούστου κυκλοφόρησε το ντεμπούτο EP της πολυετής συνεργασίας τους με τίτλο “Vicious Circles” απὀ ιστορική δισκογραφική Planet Mu.

Το support αναλαμβάνουν οι Not Now residents Radio Etc., George Next και Spare Me.


[icon name=”info-circle” class=”fa-2x” unprefixed_class=””]

Not Now w/ Sinjin Hawke & Zora Jones 
Σάββατο 6 Οκτωβρίου

Urania Bar
Πάικου 4 & Καποδιστρίου 7
(είσοδος από Πάικου)

Είσοδος: 5€
Ώρα έναρξης: 22:00

Με την υποστήριξη του Beater.gr!

poster-A3-print

Loading...
Η χειμερινή εκδοχή του Plisskën Festival επιστρέφει!
Το set του Roman Flügel ήταν ό,τι έπρεπε να ακούσουμε σε ένα τέτοιο πάρτι!