Skip to content

Μικροί, είστε έτοιμοι; Fam Fiesta ξανά!

AUTHOR

DATE

SHARE THIS ARTICLE

 

30724007_228001537781066_4953798885316231168_n

Η ομάδα του KIDOT επιστρέφει με το Fam Fiesta και μια ακόμη γιορτινή συνάντηση για ολόκληρη την οικογένεια την Κυριακή, 13 Μαΐου στον πολυχώρο του Block 33.

Αφού μαγειρέψαμε και παίξαμε με φρέσκα υλικά, διαγωνιστήκαμε και γευτήκαμε τις πιο απολαυστικές δημιουργίες από τους “Μικρούς Μάγειρες”, σειρά έχουν … οι
“Μικροί Επιστήμονες”!

Φορέστε λοιπόν τις ποδιές σας και τα προστατευτικά σας γυαλιά και ετοιμαστείτε για τα πιο διασκεδαστικά πειράματα!

Αστρονομικά φαινόμενα και ρομπότ με διαστημικές αποστολές, αστερισμοί και καλειδοσκόπια περιμένουν τους μικρούς  ΔιαSTEAMανθρώπους  να ανακαλύψουν με τον πιο διαδραστικό και διεπιστημονικό τρόπο την επιστήμη της Αστρονομίας! Το συναρπαστικό ταξίδι μας στο διάστημα ακολουθούν τα …μαγικά πειράματα από τους ανθρώπους του κέντρου μελέτης και δημιουργικής απασχόλησης «Μικρό Επιστημονικό» οι οποίοι μας δείχνουν τον τρόπο να μετατρέψουμε το διάβασμα σε χαρά.

Μαμά! Μπαμπά! Θέλω τη βοήθειά σου! Το εργαστήριο χημείας του Dyslexia CentersPavlidis Method προσκαλεί μικρούς μα και μεγάλους να ανακαλύψουν πώς τα μπαλόνια…φουσκώνουν μόνα τους!

Και οι πειραματισμοί συνεχίζονται! Πώς αντιλαμβανόμαστε το χώρο και τα όσα μας περιβάλλουν; Και πώς αναγνωρίζουμε τον εσωτερικό μας κόσμο και τα όσα συμβαίνουν μέσα μας; Δύο ξεχωριστές δράσεις μυούν τους επισκέπτες σε “πειράματα” καθημερινής ζωής και μοιράζουν χαμόγελα σε μικρά και μεγάλα παιδιά.

30738285_228002171114336_5022592381518610432_n

Κοντά μας επίσης θα βρίσκεται και ο Παιδικός Ιανός με τους Boomwhackers και τα μουσικά τους  πειράματα καθώς και με πολλά και ενδιαφέροντα βιβλία των εκδόσεων Ψυχογιός και ψυχοπαιδαγωγικές δράσεις που κάνουν τις επιστήμες να φαντάζουν …παιχνιδάκι!

Παράλληλα με τις εκπαιδευτικές δράσεις και τα ψυχαγωγικά event, στο χώρο διεξαγωγής του Fam Fiesta θα βρίσκεται ο διατροφολόγος Νίκος Χωλόπουλος ο οποίος θα μας μιλήσει για τις διατροφικές συνήθειες των παιδιών  και το πως αυτές επηρεάζουν την μελλοντική υγεία τους ως ενήλικες καθώς και η fitness instructor Πηνελόπη Τουρτούρα που καλεί τις έγκυες και μέλλουσες μαμάδες να συμμετέχουν στη δική τους Fitness Fiesta ανακαλύπτοντας τα οφέλη της γυμναστικής κατά την κύηση.

Το μόνο που χρειάζεται είναι άνετα ρούχα, χαμόγελα και διάθεση για πειραματισμούς!

Τέλος, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας,  θα λειτουργεί στο χώρο του Fam Fiesta το Family Market με μοναδικά προϊόντα και ξεχωριστές υπηρεσίες για ολόκληρη την οικογένεια!

30725443_228000994447787_7616182982495174656_n

Να μην ξεχάσω!

-Οι επισκέπτες του Fam Fiesta καλούνται να βρίσκονται στο χώρο διεξαγωγής πριν την έναρξη των δράσεων και των εργαστηρίων έτσι ώστε να μπορέσουν να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους σε αυτά!

-Για τις δράσεις με περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων θα υπάρχει ηλεκτρονική προεγγραφή η οποία και θα ανοίξει λίγες ημέρες πριν τη συνάντησή μας. Προεγγραφές θα πραγματοποιούνται και στον χώρο διεξαγωγής την ίδια μέρα εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις.

-Το Fam Fiesta είναι μια γιορτή για ολόκληρη την οικογένεια! Έτσι, οι δράσεις μας απευθύνονται τόσο σε γονείς όσο και σε παιδιά προάγοντας την αλληλεπίδραση και τις δραστηριότητες γονέα-παιδιού!

-Οι γιορτινές μας συναντήσεις απευθύνονται σε όλα τα παιδιά! Σε συνεργασία με το Κέντρο Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας, η ομάδα του KIDOT παρέχει στους συμμετέχοντες των Fam Fiesta Workshop παράλληλη διερμηνεία στην Ελληνική Νοηματική γλώσσα.

Με τη Συμμετοχή: Ανέμη * Μικρό Επιστημονικό * Παιδεία Παίζει * Παιδικός Ιανός * Πηνελόπη Τουρτούρα * Το Παιδαγωγικό Παιχνίδι- Δ. Κλειδάς * Dyslexia Centers Pavlidis Method * PinewoodAmerican International School * Qoela * STEAM Greece * Think Organic

Με την υποστηρίξη του Saltas Έπιπλο.


[icon name=”info-circle” class=”” unprefixed_class=”fa-2x”] 

2ο Fam Fiesta
Κυριακή 13 Μαΐου
Πολυχώρος ΒLOCK 33, 26ης Οκτωβρίου 33

Ώρα προσέλευσης: 11:00 π.μ.
Είσοδος: Ενήλικες 3€, Δωρεάν Είσοδος για τα παιδιά
Ελεύθερο parking
Σας Περιμένουμε!

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και τις προεγγραφές στα Fam Fiesta Workshops του 2ου Fam Fiesta “ Μικροί Επιστήμονες”,  σύντομα μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα  www.famfiesta.gr και τα social media του KIDOT Festival!

Cover_mikroi_epistimones

Follow us!
Facebook  KIDOT FESTIVAL
Instagram KIDOT
Youtube KIDOT Festival
Official website  www.famfiesta.gr

AUTHOR

Beater.gr

Loading...
Η OctopusGarden στο SKG Bridges Festival 2018!
Τι κάνουν ο Φοίβος και η Μαρίνα Σάττι σε ένα “flea market”;