Skip to content

17 φωτογραφίες από την επιστροφή των Madrugada στη σκηνή 10 χρόνια μετά την τελευταία φορά!

DATE

SHARE THIS ARTICLE

Φωτογραφίες: Knut Åserud

Στο παγωμένο Όσλο και στο «καυτό» Spektrum Arena πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 1 και το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου η πρεμιέρα του Industrial Silence Tour 2019 των Madrugada. Τα δυο shows των αγαπημένων Νορβηγών έγιναν sold out μέσα σε 48 ώρες, από τη στιγμή της ανακοίνωσής τους, και έτσι το μόνο που έμενε ήταν το team να εκτελέσει το σχεδιασμό της εντυπωσιακής παραγωγής, που έπρεπε να είναι αντάξια της μεγάλης επιστροφής.

Περίπου 20.000 Madrugada φανς από τη Νορβηγία αλλά και από ολόκληρο τον κόσμο (ναι, υπήρξαν αρκετές «αντιπροσωπίες» και φυσικά πολλοί Έλληνες!) γέμισαν αυτά τα δύο βαθιά συναισθηματικά βράδια.

Η σκηνή του Spektrum Arena έμοιαζε με διαστημόπλοιο έτοιμο για απογείωση. Όλα ήταν έτοιμα από νωρίς και στις 20.30 ακριβώς, όπως είχε ανακοινωθεί, οι Madrugada ανέβηκαν στη σκηνή με τις πρώτες νότες του Vocal. H συγκίνησή τους ήταν ολοφάνερη, όπως και η συγκίνηση του κοινού, που τους υποδέχτηκε με ένα ηχηρό ασταμάτητο χειροκρότημα…

To πρώτο μέρος του (δίωρου) set, όπως είχαν υποσχεθεί, ήταν αφιερωμένο στο Industrial Silence. Άλλωστε αυτό το reunion γίνεται με αφορμή τα 20 χρόνια από την κυκλοφορία του. Οι Madrugada έπαιξαν όλα τα κομμάτια του δίσκου, κάτι που θα ευχαριστήσει ιδιαίτερα το κοινό στην Ελλάδα, καθώς πολλά από τα κομμάτια αυτού του άλμπουμ, έχουν χρόνια να ακουστούν live… To δεύτερο μέρος ήταν αφιερωμένο σε Madrugada classics, τα οποία δεν θα αναφέρουμε εδώ, καθώς ο Sivert μας υποσχέθηκε ένα διαφορετικό δεύτερο set, ειδικά για την Ελλάδα.

Στα highlights της βραδιάς η guest εμφάνιση της υπέροχης Ane Brun που τραγούδησε μαζί με τον Sivert Høyem το Lift Me, ένα από τα καλύτερα ερωτικά τραγούδια των Madrugada… Φυσικά, δεν έλειψε η καθιερωμένη «κάθοδος» του Hoyem στο κοινό στη διάρκεια του Kids, μόνο που αυτή την φορά ήταν ακόμη πιο πανηγυρική, με εκατοντάδες μπαλόνια να πέφτουν από την οροφή και χρυσά κομφετί να γεμίζουν στην ατμόσφαιρα.

Άψογος ήχος, εντυπωσιακά φώτα και προβολές σε τεράστια led οθόνη. Ο Sivert να φλέγεται επί σκηνής, ο Frodde να είναι εμφανώς βαθιά συγκινημένος και ο Jon να δείχνει ότι πραγματικά το απολαμβάνει… Στο ύψος των περιστάσεων στάθηκαν όπως πάντα ο “Viking” Cato Salsa, που έκλεψε το χειροκρότημα και ο ιδιαίτερα αγαπητός Christer Knutsen ενώ στα κρουστά αναγνωρίσαμε τον Erland Dahlen.

Στους ήχους του If I can dream του Elvis Presley οι Madrugada υποκλίθηκαν και αποχώρησαν.

Πίσω στα καμαρίνια στις κουβέντες επικράτησε η ανυπομονησία τους για τα shows στην Ελλάδα και η υπόσχεση “it will be epic”.

Ανυπομονούμε!

ΥΓ 1: Τα δυο βράδια στο Spektrum μαγνητοσκοπήθηκαν και σύντομα, θα είναι διαθέσιμα αποσπάσματα από τα shows στο youtube.

YΓ 2: Ο σχεδιασμός της περιοδείας συνεχίζεται, αλλά τα τρία shows της Ελλάδας θα είναι τα μόνα που θα γίνουν στην χώρα μας για τον Απρίλιο – δεν θα υπάρξει άλλη ημερομηνία, παρά την τεράστια ζήτηση.

ΥΓ 3: Κάποιες ελάχιστες θέσεις ήταν κενές… για μια στιγμή νομίζαμε ότι είδαμε εκεί τον Robert Burås, τον Per Eirik Johansen και το Νίκο…


Θεσσαλονίκη – Παρασκευή 5 Απριλίου – Principal Club Theater

Εξασφαλίστε έγκαιρα τα εισιτήριά σας από το δίκτυο viva και τα Public!
H προπώληση ξεκινά την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου.

*Οι μεταπωλητές των εισιτηρίων χρεώνουν έξοδα διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους.

Εισιτήρια

Θεσσαλονίκη
Η συναυλία θα είναι Ορθίων (Standing)
Προπώληση: 30€
Ταμείο: 33€

Principal Club Theater
26ης Οκτωβρίου 15
576 27 Θεσσαλονίκη
Τηλ.:231 042 8088
[email protected]


Αθήνα – Κυριακή 7 Απριλίου – Κλειστό Παλαιού Φαλήρου – Tae Kwon Do Arena

Αθήνα
Προπώληση
Ορθίων (Standing)
Περιορισμένος αριθμός «Εarly Bird» εισιτηρίων: 32€
Στη συνέχεια η τιμή θα διαμορφωθεί στα 35€

Καθήμενοι (Seated): 43€

Ταμείο
Ορθίων: 40€
Καθήμενοι: 48€

Σημεία Προπώλησης

Δίκτυο viva
Online: www.viva.gr
Τηλεφωνικά: στο 11876
Φυσικά σημεία προπώλησης: Καταστήματα Reload, Seven Spots, Καταστήματα Wind, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, στον πολυχώρο Yoleni’s (Σόλωνος 9), στο Viva Kiosk Συντάγματος (Πλ. Συντάγματος 4, καθημερινά 9:00-21:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στο χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης)

Δίκτυο Public
Public on line: ww.w.tickets.public.gr
Kαταστήματα Public
www.public.gr/templates/publicStorelocator.jsp

ΠΡΟΣΒΑΣΗ στο Κλειστό Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do Arena)
Μωραϊτίνη 2.
Η πρόσβαση είναι εύκολη, τόσο με τα Μέσα Μεταφοράς όσο και με αυτοκίνητο, ενώ υπάρχει πολύ μεγάλο parking.
Μετρό: Σταθμός “Συγγρού – Φιξ” και μετά λεωφορείο / γραμμές Β2 και 550 (Στάση “Φόρος”)
ΗΣΑΠ: Σταθμός Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και μετά είτε λεωφορείο / γραμμές 217, Α1, Β1 (Στάση “Φόρος”) είτε τραμ / γραμμές “Αριστοτέλης 4” ή “Θουκυδίδης 3” (Στάση “Δέλτα Φαλήρου”)
Τραμ: Γραμμή 3 (από ΣΕΦ ή Βούλα – Γλυφάδα) και Γραμμή 4 (από ΣΕΦ ή Σύνταγμα) / Στάση “Δέλτα Φαλήρου” Γραμμή 3 (από Σ.Ε.Φ. ή από Βούλα – Γλυφάδα), & Γραμμή 4 (από Σ.Ε.Φ. ή από Σύνταγμα) / Στάση “Δέλτα Φαλήρου”
Λεωφορείο: Γραμμές A1, B1, B2, 217, 550 (Στάση “Φόρος”)

Loading...
«Η Θέληση» στο Ξενοδοχείο Μπάγκειον | Κερδίστε Προσκλήσεις
Πήραμε τα βουνά – και γυρίσαμε για να σου τα πούμε όλα!