Skip to content

Σαν το ανακαινισμένο κατάστημα LEROY MERLIN στη Θεσσαλονίκη… δεν έχει!

AUTHOR

DATE

SHARE THIS ARTICLE

Στο πλαίσιο του επενδυτικού πλάνου της LEROY MERLIN το οποίο βρίσκεται σε συνεχή εξέλιξη, ανακαινίστηκε ριζικά το εμβληματικό κατάστημα της Θεσσαλονίκης.

Το «νέο πρόσωπο» του καταστήματος είναι συμβατό με τη φιλοσοφία της LEROY MERLIN να προσφέρει στους πελάτες της ολοένα και πιο αναβαθμισμένη πολυκαναλική εμπειρία αποτελώντας  One Stop” προορισμό για την ανακαίνιση του σπιτιού και του κήπου.

Έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην παροχή ξεχωριστών και προσωποποιημένων λύσεων, προσαρμοσμένες στις ανάγκες κάθε πελάτη, πάντα σε προσιτές τιμές με κύριο μέλημα την καλύτερη ζωή στο σπίτι ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

Πλέον, στο ανακαινισμένο κατάστημα Θεσσαλονίκης, οι επισκέπτες βρίσκουν σε μια ανανεωμένη διάταξη τόσο τα καθιερωμένα αλλά και νέα τμήματα, όπως την εξειδικευμένη υπηρεσία ΑνακαινίζΩ, όπου ο ειΔΙΚΟΣ σου θα αναλάβει την ανακαίνιση σου ως πλήρες έργο, από το Α ως το Ω.

Ταυτόχρονα, υπάρχουν περισσότερες κι εναρμονισμένες με τα πιο σύγχρονα στυλ, εκθέσεις στα τμήματα κουζίνας, μπάνιου, ξυλείας & τακτοποίησης, ενώ η LEROY MERLIN επεκτείνει το δίκτυο των #HOMISTAS Lab με ένα νέο εξειδικευμένο και ειδικά διαμορφωμένο χώρο για ιδιοκατασκευές στο κατάστημα της Θεσσαλονίκης.

Το τέταρτο στην Ελλάδα #HOMISTAS Lab, είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους λάτρεις του DIY και στη Θεσσαλονίκη για να προσφέρει έμπνευση, να παρουσιάσει βέλτιστες πρακτικές, παραδείγματα και καινοτόμες ιδέες σε όσους λατρεύουν τα μαστορέματα στο σπίτι αλλά και όσους θέλουν να συμβάλλουν ενεργά στην ενίσχυση του zero waste κινήματος!

Η LEROY MERLIN με το ανακαινισμένο κατάστημα της Θεσσαλονίκης, εγκαινιάζει και μία νέα εποχή στη σχέση με τον Επαγγελματία / Τεχνίτη δημιουργώντας μια σειρά από αποκλειστικές και εξειδικευμένες εμπειρίες και υπηρεσίες, δίνοντας προστιθέμενη αξία και μεγαλύτερη διευκόλυνση στην εξυπηρέτησή τους, όπως:

  • Νέα αυτόνομη είσοδο & νέο χώρο Parking
  • Αποκλειστικό ταμείο & τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης
  • Προσαρμοσμένες γκάμες προϊόντων στις δικές τους ιδιαίτερες ανάγκες με άμεση παραλαβή από το κατάστημα
  • Εξειδικευμένους και αποκλειστικούς συμβούλους πωλήσεων στα Τεχνικά τμήματα
  • NEO πρόγραμμα προνομίων CLUB PRO

Όπως είπε και ο Ηλίας Καμαρινόπουλος, Γενικός Διευθυντής καταστήματος LEROY MERLIN Θεσσαλονίκης, «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που η νέα εποχή στην αγοραστική εμπειρία των καταστημάτων μας ξεκινάει από τη Θεσσαλονίκη, καθώς το κατάστημά μας έχει στρατηγική σημασία για τη συνολική ανάπτυξη της LEROY MERLIN στην Ελλάδα. Η αγάπη και η εμπιστοσύνη των πελατών μας, τόσο από τη Θεσσαλονίκη όσο και από τις γειτονικές περιοχές είναι ο γνώμονας για να συνεχίσουμε να εμπλουτίζουμε τις υπηρεσίες, και την γκάμα των προϊόντων μας και να βελτιώνουμε την εμπειρία του πελάτη, γιατί σαν το «σπίτι» της LEROY MERLIN…ΔΕΝ ΕΧΕΙ!».

Το ανακαινισμένο «σπίτι» της LEROY MERLIN Θεσσαλονίκης, ανοίγει επίσημα τις πόρτες του και μας περιμένει από τις 24 έως τις 31 Μαΐου σε εορταστικό κλίμα, με μοναδικές προσφορές που σαν κι αυτές «ΔΕΝ ΕΧΕΙ», κεράσματα κι απίθανες εκπλήξεις, όπως:

●      Super Προσφορές απ’ όλα τα τμήματα, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για το κατάστημα της Θεσσαλονίκης!

●      10% έξτρα όφελος για αγορές άνω των 100 ευρώ, για όλα τα μέλη του LEROY MERLIN club.

●      Μοναδικός διαγωνισμός για μέλη του LEROY MERLIN club με μοναδικά δώρα: δωροεπιταγές ανακαίνισης, 1 ηλεκτρικό ποδήλατο, smartwatches, πόντους club αλλά και πολλά ακόμη πλούσια δώρα LEROY MERLIN.

●       Εκδηλώσεις, κεράσματα, εκπλήξεις και μουσικά shows από τους BATALA MUNDO & γνωστό τοπικό Ραδιοφωνικό Σταθμό που θα ανεβάζουν το ρυθμό την Παρασκευή 26/5 και το Σάββατο 27/5.

Παράλληλα, ειδικά για το Σάββατο 27 Μαΐου, όσοι επισκεφθούν το ανακαινισμένο LEROY MERLIN Θεσσαλονίκης συμμετέχουν #giakalo στην πρωτοβουλία «Σαν την αγάπη σας ΔΕΝ ΕΧΕΙ», η οποία μετατρέπει κάθε απόδειξη επισκέπτη σε προσφορά προς τον Σύλλογο «Πρωτοβουλία για το Παιδί», τον οποίο στηρίζει το «Μαζί Για το Παιδί». Όσες περισσότερες αποδείξεις, τόσο μεγαλύτερο ποσό θα διατεθεί σε αξία υλικών για την ανακαίνιση ή διαμόρφωση χώρων.

Σχετικά με τη LEROY MERLIN:

Η LEROY MERLIN προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την ανακαίνιση, την ανανέωση, την επισκευή, τη διακόσμηση και τη διαρρύθμιση της κατοικίας. Μέσω των εξειδικευμένων καταστημάτων και του e-shop της, παρέχει μεγάλη γκάμα ερασιτεχνικών ή επαγγελματικών λύσεων που καλύπτουν οικοδομικές, μονωτικές, επισκευαστικές, υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εργασίες, φωτισμό, ασφάλεια, διακόσμηση, θέρμανση, κηπουρική, projects ανακαίνισης μπάνιου, δαπέδων και κουζίνας και πολλές ακόμη προτάσεις εξυπηρετώντας όλους όσοι επιθυμούν να δημιουργήσουν μια πιο όμορφη και πιο άνετη κατοικία.

Χάρη στην ευρεία γκάμα προϊόντων, τις ανταγωνιστικές τιμές, την τεχνογνωσία της και τις εξειδικευμένες γνώσεις των ανθρώπων της, προσφέρει πάντα ολοκληρωμένες λύσεις, από την επιλογή των προϊόντων ως και την εγκατάστασή τους, ενώ έχει κερδίσει επάξια τον τίτλο του ειδικού στην ανακαίνιση και βελτίωση της κατοικίας, φιλοξενώντας κάτω από την ίδια στέγη 14 διαφορετικά τμήματα.

Τα τελευταία χρόνια η LEROY MERLIN υλοποιεί ένα ευρύ φάσμα ενεργειών με έμφαση στην υποστήριξη της κοινωνίας, επιστρατεύοντας τις δυνάμεις της #giakalo με πολλαπλές δράσεις σε 6 τομείς: Περιβάλλον, Παιδί, Κοινωνία, Μέλλον, Ομάδα, Υγεία.

Η LEROY MERLIN δραστηριοποιείται στη χώρα μας από το 2005 και είναι μέλος ενός τεράστιου δικτύου επιχειρήσεων, με περισσότερα από 1000 σημεία πώλησης σε 20 χώρες του γαλλικού Ομίλου Adeο που κατέχει την 1η θέση στην Ευρώπη και την 3η παγκοσμίως στην αγορά βελτίωσης της κατοικίας. Στην Ελλάδα και την Κύπρο απασχολεί περισσότερους από 1400 εργαζόμενους.

AUTHOR

Beater.gr

Loading...
Ο Κωστής Μαραβέγιας έρχεται στο Θέατρο Δάσους!
Η γιορτή των μικρών βιβλιοπωλείων ξεκίνησε!