Skip to content

KIDOT Festival: Το μεγαλύτερο ελληνικό family festival επιστρέφει!

AUTHOR

DATE

SHARE THIS ARTICLE

Η κορυφαία διοργάνωση για το παιδί και τον γονιό, καταφθάνει πιστή στο φθινοπωρινό ραντεβού της για τρίτη κατά σειρά χρονιά στη Θεσσαλονίκη! Το 3ο KIDOT Festival, το μεγαλύτερο family festival της Ελλάδας, επανέρχεται με το ξεκίνημα των σχολείων πιο ώριμο, πιο ανανεωμένο από κάθε άλλη φορά και φυσικά, γεμάτο εκπλήξεις!

Με τον ίδιο θεματικό πλουραλισμό, ολιστικό προσανατολισμό και εύρος προτάσεων δράσεων που το έκαναν από την αρχή το αγαπημένο event όλης της οικογένειας, επιστρέφει στις 21-22 Σεπτεμβρίου, για ένα διήμερο γεμάτο βιωματική γνώση, πρωτότυπη εξερεύνηση και παιδαγωγικό παιχνίδι!

Σας περιμένει να περάσετε μαζί -γονείς και παιδιά- δύο μαγικές ημέρες, μαθαίνοντας, παίζοντας, δημιουργώντας, όπως μόνο το KIDOT ξέρει!

Τι θα βρείτε στο φετινό KIDOT;

Τα Markets και τα KIDOT Gardens, ένα εντυπωσιακό καλειδοσκόπιο ξεχωριστών και επιλεγμένων προϊόντων και υπηρεσιών για το παιδί και τον γονιό, ιδανική αφετηρία για μια περίοδο όπως αυτή της αρχής της σεζόν!

Workshops με βιωματικό και εκπαιδευτικό χαρακτήρα, για να μπορούν οι μικροί να παίρνουν ιδέες με τι θα ασχοληθούν τη νέα σχολική χρονιά και οι ενήλικες να εκτιμήσουν την ποιότητα των δράσεων.

Μια σειρά από ανοιχτά στα παιδιά κινητικά και διαδραστικά side events σε ανοιχτούς χώρους με ελεύθερη ροή, που θα περιλαμβάνουν από παιχνίδια και shows ως μουσική!

Αll Day Events σε ξεχωριστούς, ειδικά διαμορφωμένους χώρους, που θα φιλοξενήσουν μια σειρά δρώμενων, παρουσιάσεων και δράσεων που θα “τρέχουν” καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Lounge &  Kids Areas για τη χαλάρωση παιδιών αλλά και ενηλίκων, και φυσικά ένα Food Corner -βασισμένο στη λογική του street food με επιλογές κάθε είδους και γούστου- αφού το φαγητό δεν μπορεί να λείπει από το τρίτο μας ραντεβού!

To μεγαλύτερο θεματικό διήμερο του Σεπτέμβρη είναι πιο κοντά απ’ όσο φαίνεται, γι’ αυτό και η διαδικασία του open call των υποψήφιων εκθετών έχει ήδη “ανοίξει”. Αν λοιπόν δραστηριοποιείστε στον χώρο του παιδιού -παρέχοντας είτε προϊόντα είτε υπηρεσίες- το 3ο KIDOT Festival είναι η ιδανική ευκαιρία για ν’ απευθυνθείτε στο κοινό σας πετυχημένα και στοχευμένα!

Γιατί:

  • Αποτελεί μια ενιαία, συνολική, αξέχαστη εμπειρία για τον επισκέπτη.
  • Προσεγγίζει αποτελεσματικά όχι απλά ένα δυνητικό, αλλά ένα δυναμικό κοινό.
  • Αποτελεί έναν κρίκο σε μια συνολική, τακτική θεματική αλυσίδα δράσεων και εκδηλώσεων.
  • Συγκροτεί ένα συμπαγές, ειδικό και διαρκώς διευρυνόμενο θεματικό δίκτυο, με άξονα το παιδί, τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντά του.
  • Γιατί το δικό σας συνεχές “παρών” είναι η πιο απτή και άμεση υπενθύμιση του brand σας στο μυαλό του κοινού μας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή σας μπείτε στο www.kidotfestival.com

Και για περισσότερες γενικές πληροφορίες, είμαστε στη διάθεσή σας στο [email protected] ή το 2313 036 708.

3rd KIDOT Festival
21 & 22 Σεπτεμβρίου 2019
Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

AUTHOR

Beater.gr

Loading...
Οι βραβευμένες ταινίες του Clermont-Ferrand ISFF δωρεάν στο FestivalScope!
Ο Ελληνικός κινηματογράφος στέλνει γράμμα στον Γιώργο Λάνθιμο!