Skip to content

Kapani Project και CHICness ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα μεγάλο party στο Noesis!

AUTHOR

DATE

SHARE THIS ARTICLE

H ομάδα της CHICness και το Kapani Project ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν ένα μαγευτικό event ηλεκτρονικής μουσικής σ’ ένα από τους πιο εμβληματικούς χώρους της Θεσσαλονίκης. Την Τετάρτη 5 Ιουλίου, από τις 17:00 έως τις 00:00, στήνουν ένα μεγάλο party στον εξωτερικό χώρο του Noesis (Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας – ΝΟΗΣΙΣ).

Glowal (Afterlife, Innervisions, Zamna)

Το Noesis ανοίγει για πρώτη φορά τις πόρτες του σ’ ένα τέτοιο event και υποδέχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τους Glowal (Afterlife, Innervisions, Zamna) και την Olympe (Afterlife, Just This), δύο διεθνούς φήμης καλλιτέχνες που φιγουράρουν στα line up των μεγαλύτερων φεστιβάλ και clubs παγκοσμίως, με τις παραγωγές τους να τραβάνε τα βλέμματα όλων.

Olympe (Afterlife, Just This)

Παράλληλα, το line up πλαισιώνεται από ένα LIVE act των 9west, ένα δίδυμο που βρίσκεται πίσω από τα decks και μέσα στα studios πάνω από 2 δεκαετίες, με κυκλοφορίες σε πολύ γνωστά labels. Έχουν πραγματοποιήσει εμφανίσεις σε διάφορα μέρη του πλανήτη, από το Μέγαρο Μουσικής του Πόρτο τις ζούγκλες του Μεξικού και από τα πλωτά clubs του Παρισιού, μέχρι την Μόσχα και αυτή τη φορά επανέρχονται ανανεωμένοι για ένα live set. Μαζί τους θα είναι και ο ανερχόμενος -αλλά πολλά υποσχόμενος- Designer.

Το Noesis στέκεται αρωγός και υποστηρικτής σε αυτό το τόσο ξεχωριστό εγχείρημα που διοργανώνεται για πρώτη φορά και ο ενθουσιασμός όλων δεν περιγράφεται!

9west

Η επιθυμία δημιουργίας ενός συνόλου, το οποίο δραστηριοποιείται στην διοργάνωση άρτιων μουσικών εκδηλώσεων, προσκαλεί καλλιτέχνες ανά την υφήλιο και ψυχαγωγεί τους παρευρισκόμενούς του, οδήγησαν τη CHICness στην ενασχόλησή της με τον κλάδο των bookings & event management-planning. Η CHICness αριθμεί 13 χρόνια παρουσίας στον χώρο διοργάνωσης εκδηλώσεων ηλεκτρονικής μουσικής, έχοντας παρουσιάσει δεκάδες καλλιτέχνες, ευρέως μουσικού ύφους και φάσματος.

Το Kapani Project, είναι μια διοργάνωση που ξεκίνησε το 2016. Συνδυάζει την εξωστρέφεια και την προβολή της Θεσσαλονίκης και της αγοράς Καπάνι, μέσα από την κίνηση, την έκφραση, τον λόγο και τη μουσική. Ένα καλλιτεχνικό σχέδιο που κάνει τον επισκέπτη-θεατή μέρος του σκηνικού που συναντά εκεί. Το Kapani Project αφού τον περασμένο Οκτώβρη έκανε την επιτυχημένη επιστροφή του μετά από δύο χρόνια αποχής από τα πολιτιστικά δρώμενα, λόγω της πανδημίας του Covid-19, με πάνω από 8.000 επισκέπτες, ετοιμάζεται να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία του και το 2023. Στα πέντε -πλέον- χρόνια διεξαγωγής του έχει καταφέρει να προσελκύσει περισσότερους από 40.000 επισκέπτες -εκ των οποίων ένας μεγάλος αριθμός εξ αυτών αποτελούνταν από εκτός πόλης επισκέπτες, ενώ είχε σημαντική κάλυψη από τα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης, τόσο της Θεσσαλονίκης, όσο και της υπόλοιπης Ελλάδας ενώ έχει φιλοξενίσει πάνω από 1000 καλλιτεχνες όλων των είδων των τεχνών.

______________________

Chicness x Kapani Project w/ Glowal, Olympe, 9 West, Designer

Τετάρτη 5 Ιουλίου

ΝΟΗΣΙΣ – NOESIS Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας

Εισιτήρια
Early Bird Tickets: 15€

Προπώληση Εισιτηρίων
Ηλεκτρονικά: cometogether.live

Φυσικά σημεία προπώλησης:

  • ZERO GRAVITY (Τσιμισκή 115, Ναυαρίνου, Θεσσαλονίκη)
  • Καφέ Νίκης 35 (Λεωφόρος Νίκης 35, Θεσσαλονίκη)

Περισσότερες πληροφορίες:

  • +30 6946504933
  • +30 6947349864
  • +30 6972143530

Πώς μπορώ να έρθω στο ΝΟΗΣΙΣ;
Με ΙΧ / αυτοκίνητο: Το ΝΟΗΣΙΣ βρίσκεται στην ανατολική Θεσσαλονίκη, στο Δήμο Θέρμης, επάνω από την Εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Χαλκιδικής, απέναντι από το εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos. Η είσοδος στο χώρο μας γίνεται από την παλαιά οδό Χαριλάου – Θέρμης. Ακολουθήστε τις καφέ πινακίδες NOESIS ή συμβουλευτείτε το χάρτη μας. Περίπου 300 δωρεάν θέσεις στάθμευσης είναι στη διάθεσή σας.

Με λεωφορείο ΟΑΣΘ: Με αφετηρία το πάρκο Νέας Ελβετίας (τέρμα γραμμής 10, Χαριλάου) επιβιβάζεστε στο λεωφορείο Νο 66, στάση “Ζώνη Καινοτομίας”. Δείτε τη σχετική σελίδα του ΟΑΣΘ. Με αφετηρία τον Τ.Σ. Βούλγαρη (τέρμα γραμμής 31 – Βούλγαρη) επιβιβάζεστε σε ένα από τα λεωφορεία 36, 36Β, 36Ε, 36Κ, 36Ρ, 36Υ, 36Ζ, στάση “Κέντρο Διάδοσης Επιστημών”.

AUTHOR

Beater.gr

Loading...
«Το καλοκαίρι ανασαίνει», το ποίημα της Παρασκευής.
O Πάνος Βλάχος για ένα live στο Θέατρο Κήπου!