Skip to content

Το ΙNTRΟSPECTION είναι η παράσταση που πρέπει οπωσδήποτε να δεις!

AUTHOR

DATE

SHARE THIS ARTICLE

«Υπάρχουν στιγμές στη ζωή που νιώθεις μόνος, που νιώθεις ότι έχεις προβλήματα που δεν πρόκειται ποτέ να λυθούν και που ποτέ κανείς δεν θα καταλάβει. Ότι όλα είναι μάταια. Και ξαφνικά βλέπεις μια ταινία, διαβάζεις ένα βιβλίο, ακούς ένα τραγούδι και νιώθεις πως ο δημιουργός του σου απλώνει το χέρι και σου λέει πως δεν είσαι μόνος. Πως αυτά τα συναισθήματα δεν τα βιώνεις μόνο εσύ. Αυτό θέλουμε να κάνουμε και ‘μεις μ’αυτή την παράσταση.»

Το House Of Drama η ομάδα που κατάφερε να κερδίσει την αγάπη και την υποστήριξή σας μέσα από το Ελλάδα Έχεις Ταλέντο, παρουσιάζει την παράσταση ΙNTRΟSPECTION, μια ενδοσκόπηση στα συναισθήματα και στους προβληματισμούς των ανθρώπων στη σύγχρονη εποχή.

[youtube id=”m513gw29qm0″]

«Μέσα από τις χορογραφίες μας θα μιλήσουμε για τις ανθρώπινες σχέσεις, για τον έρωτα, το σεξ, την φήμη στην εποχή των social media. Θα μιλήσουμε για τα στερεότυπα, την ομοφοβία, τον σεξισμό, για την ζωή και την αγάπη. Έτσι όπως εμείς ξέρουμε. Μέσω της ποπ κουλτούρας, της πολύχρωμης και παραμυθένιας αισθητικής μας και του χιούμορ.

Στόχος μας δεν είναι να δώσουμε απαντήσεις. Θέλουμε μόνο να κάνουμε ερωτήσεις και να μιλήσουμε για πράγματα τα οποία είναι εκεί αλλά δεν τα εξωτερικεύουμε συχνά με λόγια.»

100 χορευτές υπό την καλλιτεχνική καθοδήγηση του χορογράφου Μάριου Μιλτιάδου υπόσχονται να σας ταξιδέψουν παρουσιάζοντας σας τη ζωή τους μέσα από χορευτικές εικόνες για να σας δείξουν ότι η ζωή είναι πραγματικά όμορφη και αξίζει να την ζεις σε όλες της τις εκφάνσεις.


[icon name=”info-circle” class=”fa-2x” unprefixed_class=””]

Ημερομηνία: Παρασκευή 25 Μαίου 2018
‘Ωρα έναρξης: 21.00

Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
Μ2-Αίθουσα Αιμίλιος Ριάδης
25ης Μαρτίου & Παραλία

Τιμές εισιτηρίων

Προπώληση:
Κανονικό: 15€
Φοιτητικό/Ανέργων/Πολυτέκνων: 12€

Στο ταμειο:
Κανονικό: 20€
Φοιτητικό/Ανέργων/Πολυτέκνων: 16€

*Διάθεση εισιτηρίων με επιλογή θέσης από τα εκδοτήρια του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Ώρες λειτουργίας εκδοτηρίων:
Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης (25ης Μαρτίου & Παραλία):
Δευτέρα – Σάββατο: 10.00 π.μ. – 18.00 μ.μ.
Τηλ.: 2310895938-9

Εκδοτήριο Πλατείας Αριστοτέλους:
Δευτέρα, Τετάρτη & Σάββατο: 10.00 π.μ. – 3.30 μ.μ.
Τρίτη, Πέμπτη & Παρασκευή: 10.00 π.μ. – 2.00 μ.μ. & 5.30 μ.μ. – 8.00 μ.μ.

Εισιτήρια διαθέσιμα για αγορά online στο: www.ticketservices.gr

House of Drama on Facebook!

Facebook event: https://www.facebook.com/events/1912394858779817

31723250_963599253820707_508289798725697536_n

Τι είναι το House Of Drama(HoD);

Το HoD, που έγινε γνωστό μετά την νίκη του στον τηλεοπτικό διαγωνισμό του “Ελλάδα Έχεις Ταλέντο 2017”, είναι μια χορευτική οικογένεια που αποτελεί δημιούργημα του χορογράφου Μάριου Μιλτιάδου (Bimboy) και απαρτίζεται από χορευτές από την Ελλάδα και την Κύπρο. Ξεκίνησε το 2011 από την ανάγκη να λέμε τις ιστορίες μας μέσα από το χορό και την ποπ κουλτούρα. Το πάθος και η αφοσίωση για αυτή την οικογένεια είναι αυτό που χαρακτηρίζει τα μέλη της κι έτσι η ομάδα ολοένα και μεγαλώνει, καταφέρνοντας σε μικρό χρονικό διάστημα να εκπληρώσει μερικούς από τους στόχους της (σημαντικά video projects, εμφανίσεις σε event εντός και εκτός Ελλάδας, βραβεία και διακρίσεις από σημαντικές διοργανώσεις του χώρου).

Αποστολή – Όραμα – Αξίες

Η αποστολή μας είναι να λέμε ιστορίες και να δημιουργούμε εικόνες μέσα από τον χορό, συνδυασμένο με θεατρικά στοιχεία. Το όραμα μας είναι είναι η χορευτική μας οικογένεια να εξελίσσεται, να εναλλάσσεται, και να δημιουργεί, καταργώντας τις ταμπέλες και μοιράζοντας απλόχερα αστερόσκονη τόσο στα μέλη της όσο και στους θεατές. Για εμάς, η αποδοχή της διαφορετικότητας, η εκφραστικότητα μέσα από την μου- σική και τον χορό, το πάθος μας για την επίτευξη των στόχων μας, η θετική ενέργεια, η ομαδικότητα αλλά και η ατομικότητα, είναι αξίες που αφορούν τον πυρήνα του “οίκου” μας.

Ορόσημα – Προηγούμενα Project

Νικητές του “Ελλάδα Έχεις Ταλέντο 2017”
“Drama Capsule”, παράσταση της ομάδας για τα 5α της γενέθλια
Drama Queens, 1η θέση για την ομάδα στο Ηip Ηop Ιnternational Greece, και εκπροσώπηση της Ελλά- δας στον Παγκόσμιο τελικό στο Las Vegas στην Αμερική (2014)

 

AUTHOR

Beater.gr

Loading...
Το House Of Drama στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης | Κερδίστε Προσκλήσεις
Fashion Room Service: Το μεγαλύτερο fashion event ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη!