Skip to content

Identified Patient, ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ονόματα της Ολλανδικής ηλεκτρονικής σκηνής.

DATE

SHARE THIS ARTICLE

Μετάφραση: Σταύρος Περιβολάρης

Το ταλέντο του Identified Patient τον συγκαταλέγει ανάμεσα στα πιο ενδιαφέροντα ονόματα της Ολλανδικής ηλεκτρονικής σκηνής. Η αρκετά «ωμή» αισθητική στον ήχο και η ασυναγώνιστη ενέργεια που βγάζει στο dance floor αποτελούν μια σταθερά, που την συναντάει κανείς τόσο στο DJing όσο και στις παραγωγές τους. Κινούμενος ανάμεσα σε πειραματισμό, techno και acid δεν άργησε να στρέψει την προσοχή από labels όπως οι Common Thread, Pinkman και αργότερα London’s Brokntoys. Αυτές αποτέλεσαν το καταφύγιο των πρώτων του κυκλοφοριών, οι οποίες αναγνωρίστηκαν και πήραν θέση σε διάφορα charts και clubs κυρίως στην Ευρώπη. Ο Θωμάς Παπαχρήστου, ιδρυτής της ομάδας Synthetic, ετοίμασε και παραχώρησε την παρακάτω συνέντευξη στον Beater.gr για το πρώτο πάρτι της σεζόν!

 

Ο εξοπλισμός και το ξεκίνημα στο studio

Το πρώτο κομμάτι που μπήκε στο studio πριν από 8 χρόνια ήταν ένας κλώνος του 303, ο xoxox. Σύντομα προστέθηκε κάτι αντίστοιχο του 808 από το acidlab. Είχα πραγματικά μια πόρωση με αυτά τα δύο και θυμάμαι πως στην αρχή είχα κάπως απογοητευτεί, για τον απίστευτα καθαρό και «στεγνό» ήχο. Οπότε καταλαβαίνεις πώς ξεκίνησε η ιστόρια του να αλλάζω συνεχώς μηχανήματα.

Η προτίμηση στον χώρο

Η αλήθεια είναι πως μου αρέσουν και τα μικρά και τα μεγάλα venues και το πώς οι ήχοι ακούγονται διαφορετικά στο καθένα, καμιά φορά ξεχωριστά.

Το ιδανικό set

Αυτό είναι σχετικό με τον χώρο και την βραδιά. Πιστεύω ότι 5 ώρες στο μεγάλο stage μπορούν να σε αποσυντονίσουν. Αντίστοιχα όμως 5 ώρες σε ένα στενό και οικείο μέρος να είναι τέλεια εμπειρία. Αλλά το ιδανικό για ‘μενα είναι κοντά στις 4 ώρες σε έναν μικρό εξωτερικό χώρο με ένα καλό ηχοσύστημα!

Οι αξιομνημόνευτες εμπειρίες 

Το περασμένο καλοκαίρι το Selectors ήταν κάτι το ιδιαίτερο. Το στήσιμο δίπλα στην θάλασσα και η δυνατότητα να παίξω πιο «ζεστό» ήχο, που μου αρέσει επίσης, ήταν πραγματικά μια πολύ όμορφη εμπειρία.

Η συνάντηση και η συνεργασία

Γνωρίστηκα με την Sophie du Palais’ 8 χρόνια πριν, καθώς οργανώναμε ένα παράνομο rave πάρτι. Δεν πίστευα ποτέ ότι μετά από τόσο καιρό θα κυκλοφορούσαμε μαζί υλικό! Κάτι cool και φρέσκο με την ίδια να αναλαμβάνει τα φωνητικά. Η Sophie επίσης βγάζει σύντομα και το δικό της album, στο οποίο έκανα την παραγωγή. Ψάξτε το!

Τα άλλα είδη

Ακούω σχεδόν τα πάντα! Αλλά σκέφτομαι ότι κάθε εβδομάδα που ταξιδεύω, ειδικότερα στην επιστροφή, έχω στην σειρά διάφορα emotional τραγούδια. Τύπου George Michael, Nirvana, No Doubt. Η λίστα είναι πραγματικά μεγάλη.

Έχοντας δει και ο ίδιος την σειρά των πάρτι Synthetic, που συμπεριλαμβάνουν αρκετά μεγάλα ονόματα του φάσματος της ηλεκτρονικής σκηνής, δηλώνει πανέτοιμος και ψημένος για κάτι πολύ δυνατό. Ετοιμαστείτε για ένα σούπερ Σαββατόβραδο!

______________________
Synthetic w/ Ancient Methods, Identified Patient & Endlec

Line up:
Ancient Methods (Aufnahme + Wiedergabe / DE)
Identified Patient (Pinkman / NL)
Endlec (Mord)
Thomas Numan b2b George Kouros (Synthetic)

Εισιτήρια / Tickets
Ηλεκτρονικά / e-ticket link: www.viva.gr

Kαι το πανελλαδικό δίκτυό της

  • Seven Spots
  • Καταστήματα Wind
  • Τηλεφωνικά στο 11876
  • Hard copy εισιτήρια:
  • Stereodisc Record Shop, Αριστοτέλους 4
  • WE, Λεωφόρος Γ’ Σεπτεμβρίου & Λαμπράκη
  • Rusty Razors Barber Crew, Ναυαρίνου 2
Loading...
Ο παλμός του 11ου Street Mode Festival μέσα από 147 φωτογραφίες!
Δύο ελληνικά μπαρ ανάμεσα στα 50 καλύτερα του κόσμου!