Skip to content

HEMI: Κάλεσμα συμμετοχής σε συγκροτήματα και μουσικούς!

AUTHOR

DATE

SHARE THIS ARTICLE

Είσαι σόλο καλλιτέχνης ή παίζεις σε μπάντα; Έχεις ιδιαίτερο ήχο, πιστό fanbase και νιώθεις έτοιμος/η να κάνεις το επόμενο μεγάλο βήμα; Δήλωσε τώρα συμμετοχή στα HEMI Music Awards (HMA) και διεκδίκησε:

 • Εξειδικευμένες γνώσεις
 • Εξατομικευμένη επαγγελματική καθοδήγηση
 • Μία ευρωπαϊκή περιοδεία και ..
 • …το stage ενός από τα μεγαλύτερα μουσικά φεστιβάλ της Ευρώπης

Μπες στη λίστα με τους 27 συμμετέχοντες που θα επιλεχθούν από τις χώρες της Κεντρικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης για την πρώτη φάση των HEMI Music Awards 2022 και λάβε μέρος σε εκπαιδευτικές συνεδρίες και δραστηριότητες επαγγελματικής δικτύωσης με στόχο να ανακαλύψεις – και να σε ανακαλύψουν – νέες αγορές!
 
Εννέα (9) τυχεροί θα περάσουν στην δεύτερη φάση των HMA 2022, όπου θα έχουν τη δυνατότητα εξατομικευμένης καθοδήγησης από εξειδικευμένους επαγγελματίες της μουσικής βιομηχανίας, ενέργειες προώθησης σε διεθνή media και live touring σε 10 κορυφαία μουσικά φεστιβάλ και συνέδρια όπως τα:

 1. ATHENS MUSIC WEEK (GR)
 2. BUSH (HU) 
 3. EXIT FESTIVAL (RS)
 4. MASTERING THE MUSIC BUSINESS (RO)
 5. MENT LJUBLJANA (SI)
 6. PIN MUSIC CONFERENCE (MK)
 7. RECONNECT (CZ)
 8. TAK BRZM MIASTO (PL)
 9. TALLINN MUSIC WEEK (EE)
 10. WIANKI FESTIVAL (PL)

Νικητής και βραβείο

Ο/η καλλιτέχνης/συγκρότημα θα επιλεγεί σύμφωνα με τις δραστηριότητες αξιολόγησης του προγράμματος και με τα περισσότερα booking requests στη δεύτερη φάση των βραβείων.

Τα 5.000 ευρώ που θα δοθούν έχουν στόχο να καλύψουν τα έξοδα για τη δημιουργία περιεχομένου και προωθητικού υλικού, καθώς και τα έξοδα παράστασης για το super gig σε ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά φεστιβάλ της Ευρώπης!

HEMI Music Awards (HMA)

Πρόκειται για ένα talent program για καλλιτέχνες που θέλουν η μουσική τους να φτάσει σε νέες αγορές και που αισθάνονται έτοιμοι να χτίσουν διεθνή καριέρα. Η διοργάνωσή του ανήκει στο HEMI (Hub for the Exchange of Music Innovation). Αποτελεί μία ευρωπαϊκή πρωτοβουλία που στόχο έχει την παροχή υποστήριξης σε καλλιτέχνες και επαγγελματίες της μουσικής βιομηχανίας. Οι χώρες, τέλος, που λαμβάνουν μέρος είναι οι Τσεχία, Εσθονία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Βόρεια Μακεδονία, Πολωνία, Ρουμανία, Σερβία και Σλοβενία.

Το Hub for the Exchange of Music Innovation – ΗΕΜΙ είναι μια πρωτοβουλία 10 εταιρειών και φορέων του μουσικού κλάδου από την Κεντρική και Νοτιοανατολική Ευρώπη (CSEE), η οποία συγχρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα «Δημιουργική Ευρώπη» της Ευρωπαϊκής Ένωσης για 4 χρόνια (2020-23).

Η συνεργασία, που έχει αναπτυχθεί με τη μορφή cluster, περιλαμβάνει δημόσιους και ιδιωτικούς οργανισμούς, ενώσεις, διοργανωτές φεστιβάλ και συνεδρίων, γραφεία διεθνούς δικτύωσης και μια σχολή μουσικής επιχειρηματικότητας.

Το όραμα του HEMI είναι να δημιουργηθεί ένας βιώσιμος «Κόμβος Μουσικής», ο οποίος θα έχει ως στόχο την ανάπτυξη καινοτόμων επιχειρηματικών μοντέλων, τη συμπαραγωγή και συν-προώθηση νέων εκδηλώσεων / προϊόντων, τη δημιουργία ενός incubator νέων επαγγελματιών μουσικών και την υποστήριξη των καλλιτεχνών, ώστε να ανταποκρίνονται στις τρέχουσες ανάγκες της αγοράς.

______________________

Προαπαιτούμενα
Οι αιτούντες καλλιτέχνες πρέπει είτε να ακολουθούν σόλο καριέρα είτε να είναι μέλη συγκροτήματος, άνω των 18 ετών και να ζουν σε μία από τις χώρες του προγράμματος.

Η υποβολή αιτήσεων ολοκληρώνεται την Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022 στις 23:59 CET.

(*) Ο διαγωνισμός δεν υπόκειται σε περιορισμούς ως προς το μουσικό είδος και η συμμετοχή είναι δωρεάν.

AUTHOR

Beater.gr

Loading...
«Το Δέντρο και η Κούνια»: Η ψηφιακή έκδοση του soundtrack.
Beater Essentials #46: Τα τραγούδια της εβδομάδας!