Skip to content

Το FASMA Festival δίνει τον παλμό της τρίτης διοργάνωσής του!

AUTHOR

DATE

SHARE THIS ARTICLE

 

FASMA Festival 2016
Athens Pre-event @ six d.o.g.s
18.12.15

FASMA Festival 2016 presents KILLEKILL Label Night

Το FASMA Festival δίνει τον παλμό της τρίτης διοργάνωσής του με ένα pre-event γεμάτο δυνατούς acid ήχους, παρουσιάζοντας στο αθηναϊκό κοινό την Γερμανική ετικέτα KILLEKILL, την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου στο sixd.o.g.s. Με έντονη δραστηριότητα στη διοργάνωση event από το 2008 σε μέρη όπως τα BerghainKantine, Suicide Circus και Horst Krzbrg του Βερολίνου, ένα κατάλογο από αξιόλογες κυκλοφορίες αλλά και συμπαραγωγός του ετήσιου φεστιβάλ Krake, η KILLEKILL, επικεντρωμένη σε techno, house και electro ήχους, θα εκπροσωπηθεί στο FasmaFestival από την residentAlienata και τον ιδρυτή του label, DJ Flush. Τη βραδιά θα ενισχύσει ο συνιδρυτής της ετικέτας ModalAnalysis, Kondaktor.

Artist bio & info:

djflushDj Flush (DE)
Με εικοσαετή εμπειριά και πολυποίκιλες επιρροές ο DJ Flush ενώνει ήχους και μουσικά στυλ, ισορροπώντας μεταξύ της διασκέδασης του κοινού ενώ επιδιώκει να το εκπαιδεύει ως καινοτόμος dj και promoter της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής. Χαρακτηριστικό στοιχείο των μίξεών του αποτελεί η συνύπαρξη διαφορετικών μουσικών ειδών, από chicagojack και bootytracks σε electro, μεταπηδώντας σε techno ήχους και minimalfunk, πάντα με μεγάλη δόση acid μελωδιών.

http://www.killekill.com/
https://www.facebook.com/Killekill-307307360429/?fref=ts
http://www.residentadvisor.net/dj/djflush

AlienataAlienata(SP)
Στη μακρά μουσική της πορεία, με χαρακτηριστικό το αψεγάδιαστο μουσικό της στυλ, η Alienata έχει εμπλακεί σε μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες σκηνές της Ευρώπης. Προερχόμενη από την Ισπανία, πρωτοήρθε σε επαφή με την Γερμανική σκηνή μέσω του homoelektrikgroup, συνεργάστηκε με τους OverflowCollective σε διάφορες παραγωγές, από θέατρο μέχρι μουσικά εργαστήρια, ανοίγοντας τις πόρτες για τη συμμετοχή της στο MutekFestival και στην ηλεκτρονική μουσική σκηνή του Μόντρεαλ. Από το 2011 και έπειτα, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της Killekill, συμμετέχοντας στο KrakeFestival ενώ αναμένεται η συνεργασία της με τον Snuffo των SnuffCrew.

https://www.facebook.com/Alienata-209216089097625/?ref=ts&fref=ts

http://www.residentadvisor.net/dj/alienata

Kondaktor(GR)
Συνιδρυτής της experimental/techno ετικέτας ModalAnalysis, ο Kondaktor βρίσκεται πίσω από τα decks για μια δεκαετία, αποτελώντας πλέον μία από τις εξέχουσες μορφές της Αθηναϊκής ηλεκτρονικής σκηνής. Τα DJ sets του ποικίλλουν, κινούμενα ανάμεσα σε deeptechno μέχρι funky ήχους και από σκοτεινή/ατμοσφαιρική μουσική μέχρι Chicagohouse. Απολαμβάνει να μιξάρει διαφορετικά στυλ δοκιμάζοντας διαφορετικούς ήχους κάθε φορά. Το 2012 τον βρήκε να κάνει το ντεμπούτο του ως μουσικός παραγωγός στην FurtherRecords του Seattle. Παράλληλα, συγκαταλέγεται στην ομάδα οργάνωσης πάρτι “Reform”.

https://www.facebook.com/kondaktorr
http://www.residentadvisor.net/dj/kondaktor

Venue info

Website:http://sixdogs.gr/
Facebook page: https://www.facebook.com/pages/six-dogs/
Doors open: 00.00
Ticket price: 8€

About Fasma Festival
Στόχος του Fasma Festival είναι η ανάδειξη του πρίσματος μέσω του οποίου εκδηλώνεται η σύγχρονη αστική τέχνη. Από την πειραματική μέχρι την χορευτική μουσική και από τις οπτικό-ακουστικές εγκαταστάσεις ως τα τεχνικά workshops, το Fasma αποσκοπεί στη σύζευξη της τέχνης με την τεχνολογία, τη μουσική και τον πολιτισμό.

Προσκαλώντας το κοινό να βιώσει μια πολύπλευρη εμπειρία, το Fasma Festival 2016 θα παρουσιάσει τις τελευταίες εξελίξεις στις καινοτόμες καλλιτεχνικές δημιουργίες όπως αυτές εκφράζονται μέσα από την σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε:

Facebook: https://www.facebook.com/fasmafestival
FacebookEvent: https://www.facebook.com/146230588595/photos/gm.1495815444053454/10153256719108596/?type=3&theater
Twitter: https://twitter.com/FASMAFestival
Contact: [email protected]

www.fasmafestival.com

12278746_10153256719108596_39991991886137636_n

AUTHOR

Beater.gr

Loading...
Φωτοντελίριο από τη συναυλία των Editors στο Principal Club Theater!
Το IMDb τιμά αυτούς που “έχασαν” τη ζωή τους στη μικρή οθόνη τη χρονιά 2015!