Skip to content

Τα Fam Fiesta σε προσκαλούν να περάσεις οικογενειακά τις Κυριακές σου!

AUTHOR

DATE

SHARE THIS ARTICLE

 

DSC_0770

Το Fam Fiesta (Family Fiesta) έρχεται να συστήσει στο κοινό της Θεσσαλονίκης τις πιο γιορτινές Κυριακές για το παιδί, τον έφηβο αλλά και ολόκληρη την οικογένεια!

Η ομάδα του KIDOT (Kids of Tomorrow) Festival, έχοντας για ακόμα μια φορά την προσοχή της στραμμένη στα πελώρια χαμόγελα των παιδιών του αύριο και χρησιμοποιώντας την εμπειρία της από προηγούμενα φεστιβάλ και πολιτιστικές εκδηλώσεις, επιχειρεί να μεταφέρει το θετικό της βίωμα στοχεύοντας αυτή τη φορά όχι μόνο στις ανάγκες και τα θέλω των μικρών μας  φίλων, αλλά ολόκληρης της σύγχρονης οικογένειας.

Πρόκειται για ένα εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό project με κεντρικούς άξονες την βιωματική εκπαίδευση και την ψυχαγωγία, το οποίο προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να γνωρίσουν σε κάθε συνάντηση και μια διαφορετική θεματική ενότητα!

Εργαστήρια παιδαγωγικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα, εκπαιδευτικές δραστηριότητες, δράσεις και παιχνίδια συνεργασίας και αλληλεπίδρασης μεταξύ των μελών της οικογένειας, θεατρικές παραστάσεις, παρουσιάσεις και παράλληλα events, family market προϊόντων και υπηρεσιών, λαχταριστά σνακ και δροσερά ροφήματα, μουσική καθώς και ξέφρενα πάρτι ντύνουν τις μαγικές μας συναντήσεις, τις γιορτινές μας Κυριακές αφιερωμένες όλες στην οικογένεια!

Η ομάδα του KIDOT, δημιουργώντας ένα ασφαλές και κατάλληλο  πλαίσιο ελεύθερης και δημιουργικής έκφρασης, προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να ανακαλύψουν νέα ενδιαφέροντα και να αναπτύξουν νέες δεξιότητες προσφέροντας  μια ολιστική εμπειρία γεμάτη παιχνίδι και ψυχαγωγία!

DCIM100MEDIADJI_0045.JPG

Σε ποιους απευθύνεται;

Fam Fiesta ή αλλιώς μια γιορτή για ολόκληρη την οικογένεια! Το Fam Fiesta απευθύνεται σε παιδιά όλων των ηλικιών καθώς και σε ενήλικες, φιλοξενώντας δραστηριότητες αλληλεπίδρασης και συνεργατικότητας μεταξύ διαφόρων ηλικιών.

Υλοποιώντας δράσεις και παιχνίδια γονέα-παιδιού, το Fam Fiesta δίνει την δυνατότητα στους μικρούς μας φίλους να παρασύρουν ολόκληρη την οικογένεια σε μια γιορτή ψυχαγωγίας και έκφρασης ενώ μέσα από τα συμμετοχικά event και τα πάρτι λήξης δίνεται η ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να διασκεδάσουν παρέα, κλείνοντας την κάθε όμορφη συνάντηση και ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την επόμενη φανταστική fiesta!

Κατά την διάρκεια όλων των Fam Fiesta θα λειτουργούν στον χώρο διεξαγωγής lounge και χώροι ενηλίκων, food & drink corner, family market καθώς και χώροι απασχόλησης και δραστηριότητας για τους πολύ μικρούς επισκέπτες μας.

IMG_2458

Χώρος και χρόνος διεξαγωγής

Η μέρα που επιλέχθηκε για την διεξαγωγή της κάθε μιας από τις γιορτινές συναντήσεις του Fam Fiesta είναι η Κυριακή, μια μέρα ιδιαίτερη για όλους μας.

Η Κυριακή είναι μια μέρα ξεκούρασης, ξεγνοιασιάς, μια μέρα αφιερωμένη στα αγαπημένα μας πρόσωπα! Είναι η μέρα που μας δίνεται η δυνατότητα να περάσουμε τις ώρες μας χαλαρώνοντας, παίζοντας, διασκεδάζοντας. Μια μέρα που μπορούμε να την διαθέσουμε ολόκληρη στην οικογένεια, συμμετέχοντες σε δραστηριότητες  που δίνουν χαρά και ψυχαγωγούν μικρούς μα και μεγάλους!

Όσον αφορά τον χώρο που θα φιλοξενήσει τα Fam Fiesta, πρόκειται για έναν χώρο σε κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης, φιλικό προς την οικογένεια και τα παιδιά. Παντρεύοντας στοιχεία του σήμερα με υλικά και αισθητική που μας ταξιδεύουν σε παλιότερες εποχές και σε συνδυασμό με τις πολυάριθμες δυνατότητες που δίνονται χάρη στους επιμέρους χώρους του, ο τόπος διεξαγωγής των Fam Fiesta αποτελεί μια αλληγορία για την ζεστασιά, την οικειότητα αλλά και τη δυναμική της σύγχρονης οικογένειας.

Ο χώρος διαθέτει ελεύθερο πάρκινγκ για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών ενώ η πρόσβαση είναι εύκολη από τις επιμέρους περιοχές της πόλης και με  τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Fam Fiesta

 Άνοιξη – Καλοκαίρι 2018

Τρεις γιορτινές Κυριακές!
Τρεις διαφορετικές θεματικές!
Τρεις συναντήσεις πραγματική fiesta!

Κυριακή 15/4
Μικροί Μάγειρες

Κυριακή 13/5
Μικροί Επιστήμονες

Κυριακή 17/6
Μικροί Καλλιτέχνες


Δράσεις των Fam Fiesta

WelcomeFam Event – Το WelcomeFam Εvent είναι ένα event, μια δράση καλωσορίσματος ολόκληρης της οικογένειας στο Family Fiesta που σηματοδοτεί και την έναρξη της μαγικής αυτής Κυριακάτικης συνάντησης!

Παιχνίδια κρυμμένου θησαυρού, μυστικές αποστολές, κατασκευές, επίλυση γρίφων και γιγάντια επιτραπέζια προσκαλούν γονείς και παιδιά να γίνουν μια παρέα και να σημάνουν την έναρξη μιας ημέρας γεμάτης με παιχνίδια αλληλεπίδρασης, ψυχαγωγικές δράσεις και διασκέδαση για όλη την οικογένεια.

Σκοπός του WelcomeFam Event είναι όχι μόνο να καλωσορίσει τους επισκέπτες του αλλά και να τους μυήσει μέσα από μια βιωματική δραστηριότητα στη συνολική φιλοσοφία του project. Παράλληλα, η δραστηριότητα αυτή δίνει την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να γνωριστούν, να χαλαρώσουν και να βάλουν τα θεμέλια για τις υπόλοιπες παιχνιδιάρικες “συμμαχίες”, ομάδες και φιλίες που πρόκειται να δημιουργηθούν κατά τη διάρκεια της φανταστικής αυτής fiesta!

welcome event

Fam Fiesta Workshops – Βασισμένα στην αρχή της βιωματικής μάθησης και πολλά από αυτά ορμώμενα από την φιλοσοφία του εκπαιδευτικού μοντέλου STEAM, τα workshops του Fam Fiesta προσκαλούν μικρούς και μεγάλους επισκέπτες να συμμετέχουν στον πιο διασκεδαστικό τρόπο μάθησης!

Από τις 11:00 το πρωί έως τις 17:00 το απόγευμα, το Fam Fiesta φιλοξενεί σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους ομάδες, φορείς και επαγγελματίες οι οποίοι μυούν  μικρούς και μεγάλους στον κόσμο της κάθε θεματικής ενότητας μέσα από συμμετοχικές δράσεις και εργαστήρια εκπαιδευτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα.

Τα Fam Fiesta Workshops είναι δράσεις κλειστού τύπου και για την συμμετοχή των επισκεπτών απαιτείται προεγγραφή. Σε όλα τα Fam Fiesta υπάρχουν δράσεις που απευθύνονται σε συγκεκριμένες ηλικιακές ομάδες, ενώ τα περισσότερα εργαστήρια δίνουν τη δυνατότητα συμμετοχής και στους γονείς- ενήλικες συνοδούς των μικρών μας φίλων!

workshop

Fam Fiesta Side Events – Θεατρικές παραστάσεις, κουκλοθέατρο, live μουσικά events, clown shows και ζογκλερικά είναι μερικές από της παράλληλες δράσεις που πλαισιώνουν τις Κυριακάτικες μας συναντήσεις δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να παρακολουθήσουν καλλιτεχνικά θεάματα που συμπληρώνουν την μονοήμερη αυτή γιορτή σκορπώντας χαμόγελα σε ολόκληρη την οικογένεια!

sideevents

Fam Fiesta Market – Το πιο family oriented market προϊόντων και υπηρεσιών έρχεται να πλαισιώσει τις δράσεις και τα event των Fam Fiesta, ολοκληρώνοντας και συμβάλλοντας στη μοναδική αυτή εμπειρία  μικρών και μεγάλων επισκεπτών! Προϊόντα καθώς και υπηρεσίες που απευθύνονται σε ολόκληρη την οικογένεια διαμορφώνουν και συστήνουν ένα market αφιερωμένο και στραμμένο στις ανάγκες όχι μόνο των παιδιών αλλά και του σύγχρονου γονέα.

market

Food & Drink Corner-  Και επειδή γιορτή χωρίς φαγητό δεν γίνεται.. Finger food, light bites, δροσερές σαλάτες, φρέσκοι χυμοί, soft drinks, mocktails και γλυκίσματα από τα πιο διακεκριμένα μαγαζιά της πόλης συνθέτουν το πιο λαχταριστό Food & Drink Corner και περιμένουν μικρούς και μεγάλους επισκέπτες να τα απολαύσουν χαλαρώνοντας στους χώρους των lounge ή παρακολουθώντας κάποιο από τα Fam Fiesta Side Events!

food

Fam Fiesta Party- Λίγο μετά το τελευταίο χειροκρότημα στη σκηνή των Side Events, η πίστα περνάει στους επισκέπτες και τα ηχεία πλημμυρίζουν τον χώρο του Fam Fiesta με ξέφρενες μουσικές! Γέλια, γιορτινή διάθεση και πολύς χορός καθώς μικροί και μεγάλοι γίνονται μια μεγάλη παρέα, μια μεγάλη οικογένεια και συναγωνίζονται στις πιο φαντασμαγορικές χορευτικές φιγούρες!

Γιατί αυτό είναι το Fam Fiesta. Μια φιέστα. Μια γιορτή. Ένα μεγάλο πάρτι για ολόκληρη την οικογένεια. Αμέτρητες Κυριακές που μικροί και μεγάλοι, γονείς και παιδιά, έρχονται κοντά, παίζουν μαζί, χορεύουν μαζί, γελούν μαζί.

Το Fam Fiesta είναι η γιορτινή στιγμή που η οικογένεια μοιράζεται, που ενώνεται. Είναι η στιγμή που είναι “μαζί”.

Το Fam Fiesta Party δεν είναι ο αποχαιρετισμός μιας τέτοιας γιορτινής στιγμής. Είναι το καλωσόρισμα όλων εκείνων των γιορτινών στιγμών που έρχονται!

 

Party

 

[icon name=”info-circle” class=”” unprefixed_class=””]

Η πρώτη εκδήλωση του Fam FIesta θα πραγματοποιηθεί στον πολυχώρο Block33!

Block 33
26ης Οκτωβρίου 33
www.block33.gr

11.00 – 20.00
More Info
Website: www.famfiesta.gr
Fb page: KIDOT Festival
Fb event: https://www.facebook.com/events/208537699880584/

AUTHOR

Beater.gr

Loading...
Lucy Art Residency: Ο λόγος που η Καβάλα είναι μία από τις καλύτερες ελληνικές πόλεις!
Ο «Ράφτης κυριών» στο θέατρο Αυλαία | Κερδίστε Προσκλήσεις