Skip to content

Στο Event House για ένα party ακριβώς όπως το ονειρεύτηκες!

DATE

SHARE THIS ARTICLE

Το nightlife της πόλης περνάει διάφορες φάσεις.Μαγαζιά ανοίγουν και κλείνουν, κόσμος εναλλάσσεται, ενώ μερικά «στέκια» παραμένουν πάντα σταθερά. Είναι λιγάκι δύσκολο να βρεις ένα χώρο που σου ταιριάζει εντελώς, να παίζει μόνο τη μουσική που σου αρέσει, το περιβάλλον να είναι της αισθητικής σου και -κυρίως- οι παραβρισκόμενοι να είναι όλοι φίλοι σου.

Αν και εσύ θέλεις ένα μαγαζί ακριβώς στα μέτρα σου, το Event House είναι ακριβώς αυτό που ψάχνεις. Κρυμμένο σε έναν από τους πιο «ζωηρούς» δρόμους της πόλης, είναι έτοιμο να φιλοξενήσει το party των ονείρων σου και όχι μόνο. Πρόκειται για έναν σύγχρονο χώρο, πλήρως εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα «εργαλεία», ώστε να κάνει το party που φαντάστηκες… πραγματικότητα

Αρχικά, παρέχει τα πάντα σε ό,τι αφορά τον ήχο και την μουσική. Εγκατεστημένο σύστημα ήχου με επαγγελματικά ηχεία, ενισχυτές, εξοπλισμό μίξης μουσικής -δίνοντάς σου την ευκαιρία να παίξεις την μουσική που σου αρέσει με τον πιο «ξεκούραστο» τρόπο. Αν από την άλλη θέλεις να καλέσεις τον αγαπημένο σου dj, θα βρει ότι χρειάζεται για να διασκεδάσετε παρέα! Εννοείται, πως αν δεν θες να ασχοληθείς τόσο σχολαστικά με τα της οργάνωσης, η ομάδα του Event House συνεργάζεται με τους κατάλληλους επαγγελματίες της πόλης, που σίγουρα θα βρείτε μαζί αυτ@ που σου ταιριάζει!

Party χωρίς ποτά γίνεται; Δε γίνεται! Έτσι, στο Event House θα βρεις ένα bar με όλον τον κατάλληλο εξοπλισμό όπου μπορείς να φιλοξενήσεις την κάβα σου. Δε χρειάζεται να σκεφτείς για πάγο, καλαμάκια ή ποτήρια, καθώς στο bar του Event House θα σου τα έχει όλα έτοιμα. Το μόνο που έχεις να σκεφτείς, είναι το τί θα προσφέρεις στους καλεσμένους σου.

Έχεις επιπλέον τη δυνατότητα να αναθέσεις την κάβα σου και τα αναλώσιμα είδη στους υπεύθυνους, οι οποίοι αναλαμβάνουν την αγορά και τη μεταφορά τους στο σημείο κατόπιν συνεννόησης. Ακόμη, αν θες να δώσεις μία extra περιποίηση στους προσκεκλημένους σου, το Event House σου παρέχει τη δυνατότητα στελέχωσης του χώρου με προσωπικό όπως bartenders και σερβιτόρους.

Ένα μέρος που μπορεί να φιλοξενήσεις όλες τις «big» στιγμές σου! Αν για παράδειγμα αποφάσισες «να πάρεις το ταίρι σου και θες να το γιορτάσεις με τους φίλους σου, με μουσικές που σας αρέσουν, ενώ παράλληλα θέλεις να δείξεις και το ταλέντο σου στο bartending πίσω από την μπάρα, έχεις βρει τον κατάλληλο χώρο! Θες να γιορτάσεις την αποφοίτηση, την ορκωμοσία, τα γενέθλια ή τη γιορτή σου ακριβώς όπως το φαντάστηκες; Τότε δεν έχεις παρά να επικοινωνήσεις με την ομάδα του Event House για να σε βοηθήσει να κάνεις τη «big» στιγμή σου… «bigger»!

Τέλος, λόγω της αυξημένης ζήτησης του χώρου, το ΕventHouse απέκτησε πρόσφατα και αδερφάκι, λίγα μέτρα πιο δίπλα. Ένα νέο χώρο που «μυρίζει» 2024!

Εδώ θα βρεις ακόμη περισσότερες παροχές, όπως προτζέκτορα και τη δυνατότητα catering. Καλαίσθητο, σύγχρονης φιλοσοφίας, έτσι ώστε να μη χρειάζεται να περιμένεις πολύ για να κλείσεις το δικό σου party! Σε κάθεναν από τους δύο χώρους μπορείς να φιλοξενήσεις περίπου 80 άτομα, γιατί στο EventHouse…όλοι οι καλοί χωράνε!

______________________

Event House

Βεροίας 3 & Ηρώδου Αττικού 6, (Άνω Λαδάδικα)
Κρατήσεις/Πληροφορίες: 6944910631
Instagram: eventhousethessaloniki
Facebook: Event House Thessaloniki

AUTHOR

Μιχάλης Φραντζής

-Δεν υπάρχει πόνος όταν είσαι γεωπόνος, θα τον ακούσεις να λέει συχνά. Τα καλοκαίρια και το φθινόπωρο θα τον βρεις στο Αμύνταιο να μαζεύει ροδάκινα και σταφύλια. Του αρέσει το καλό φαγητό και κρασί. Πιστεύει επόμενη γενιά του ελληνικού αμπελώνα, θα δώσει στο εγχώριο κρασί τη θέση που του αξίζει!

Loading...
«Μόνο γιατί μ΄αγάπησες», το ποίημα της Παρασκευής.
Beater Essentials #148: Τα τραγούδια της εβδομάδας!