Skip to content

Ένα εορταστικό 3ήμερο συναυλιών ηλεκτροακουστικής μουσικής και όχι μόνο!

DATE

SHARE THIS ARTICLE

Ι Ι Ι years of Thirsty Leaves Music / days of live adventurous music 

H Thirsty Leaves Music θα γιορτάσει τα 3α της γενέθλια στο Vitruvian Thing, 17 με 19 Νοέμβρη, με ένα 3ήμερο συναυλιών ηλεκτροακουστικής μουσικής και οπτικο-ακουστικών παραστάσεων. Συμμετέχουν τα σχήματα MAGAM (Θεσσαλονίκη), multumult (Βουκουρέστι), και Modified Dog (Αθήνα/Θεσσαλονίκη).

Πρόγραμμα
Παρ 17 Νοε
MAGAM
22:00 & 24:00 (διπλή παράσταση)

Σαβ 18 Νοεmultumult
20:00 – συναυλία
22:00 – performance με παράλληλη προβολή

Κυρ 19 ΝοεModified Dog
20:00 & 22:00 (διπλή παράσταση)
στο Vitruvian Thing

MAGAM, ντουέτο με έδρα τη Θεσσαλονίκη, αποτελούμενο από τον τρομπετίστα Γιώργο Αβραμίδη (Γ.Αγγελάκας, ΕΚΜΕΚ, Tuflon, κ.α.) και τον ιδρυτή του label moody alien (ιδιόφωνα κρουστά μέσω keyboard, προγραμματισμένοι ήχοι και εφέ), θα παρουσιάσουν υλικό από την πρόσφατη πρώτη κυκλοφορία τους, One, αλλά και την επερχόμενη δεύτερη. Θα παίξουν αυτό το σετ δύο φορές, στις 22:00 και στις 24:00.

multumult, με έδρα το Βουκουρέστι, πρωτοεμφανίστηκαν δισκογραφικά μέσω του label πριν 2 χρόνια με το άλμπουμ ZIGZAG. Έκτοτε μεσολάβησαν πολλές εμφανίσεις εντός και εκτός συνόρων, καθώς και ανακατατάξεις στη σύνθεσή τους: στην παρούσα φάση εμφανίζονται ως τρίο, με τους Marius Achim (ακουστικά & ηλεκτρονικά κρουστά) & Vasile Gherghel (ακουστική σκηνογραφία) να πλαισιώνουν τον ιδρυτή του σχήματος Călin Torsan (κλαρινέτο, σαξόφωνο και άλλα πνευστά). Ο αυτοσχεδιασμός επί σκηνής παραμένει, ωστόσο, σε κομβικό ρόλο, όπως θα διαπιστώσουν όσοι παραβρεθούν στις 2 παραστάσεις τους (1 συναυλία στις 20:00 & μία performance με παράλληλη προβολή στις 22:00).

Oι Modified Dog, κολλεκτίβα Ελλήνων καλλιτεχνών, με πυρήνα αποτελούμενο από τους Χρύσανθο Χριστοδούλου (σύνθεση, κιθάρα, πλήκτρα, κ.ά.) & Δημήτρη Δαλέζη (τρομπέτα, κρουστά, κ.ά.) θα πραγματοποιήσουν μία διπλή οπτικο-ακουστική παράσταση συνεπικουρούμενοι από την εικαστικό Κάλλια Τριανταφύλλου (live visuals, artwork, κλπ), έχοντας στις αποσκευές τους την ολοκαίνουρια –προγραμματισμένη για τις 3 Νοεμβρίου- παρθενική τους κυκλοφορία Memories21. Θα παρουσιάσουν αυτό το σετ δύο φορές, στις 20:00 και στις 22:00.

Η Thirsty Leaves Music είναι ένα μουσικό label με έδρα τη Θεσσαλονίκη, που λειτουργεί στη λογική της αυτοδιαχείρισης από τους ίδιους τους καλλιτέχνες με στόχο την παραγωγή και προώθηση έργων σύγχρονης ηλεκτροακουστικής μουσικής από κάθε γωνιά του κόσμου. Ιδρύθηκε στις 17 Νοεμβρίου 2014 από τον moody alien ως το μέσο για την προώθηση των δικών του κυρίως μουσικών projects, αλλά πολύ γρήγορα διευρύνθηκε για να συμπεριλάβει, μέχρι στιγμής, καλλιτέχνες και σχήματα από τις περισσότερες χώρες της Ευρώπης καθώς και τις ΗΠΑ. Η δισκογραφική της δραστηριότητα επικεντρώνεται σε συλλεκτικές κυκλοφορίες μικρού tirage και ιδιαίτερης αισθητικής που έχουν ήδη ταξιδέψει σε ακόμη περισσότερες περιοχές του πλανήτη.

Το 3ήμερο θα πραγματοποιηθεί στο χώρο παραστατικών τεχνών Vitruvian Thing, το “σπίτι του ανησυχου μυαλού και του ψυχισμού των πειραματικών τάσεων”. Ο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα χώρος φιλοξενεί πάσης φύσεως πειραματικά δρώμενα, συνεργασίες και εκπαιδευτικές δραστηριότητες: χοροθέατρο, ζωντανή μουσική, προβολές ταινιών, εγκαταστάσεις, θέατρο, ομιλίες, εκθέσεις, κλπ, τα οποία διέπονται από μια φιλοσοφία ποιότητας και σεβασμού προς κοινό και καλλιτέχνες.


[icon name=”info-circle” class=”” unprefixed_class=”fa-2x”]

Vitruvian Thing
Πτολεμαίων 29Α, 54630, 4ος ορ., εντός στοάς
Τηλεφωνικές Κρατήσεις: 6943642039 (11:00 – 14:00)

Είσοδος με απροσδιόριστη συνεισφορά και μόνο με κράτηση λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί χάρη στις ευγενικές χορηγίες των: Tabya, Το Πικάπ, Pierrot Le Fou, Extravaganza, Κουκουβάγια, Το Ωραίον Ντεπώ, Stereo, Bord de l’eau και Κακιούσης digital printing, τους ιδιοκτήτες/διαχειριστές των οποίων ευχαριστούμε θερμά.

poster@2x

Loading...
Οι Playgrounded επιστρέφουν με το ‘In Time With Gravity’!
Το Open House θα «ανοίξει σπίτια» για ακόμη μια χρονιά!