Skip to content

Η πρώτη έκθεση φυσικών κρασιών και άγριας μπίρας στην Ελλάδα!

DATE

SHARE THIS ARTICLE

Την ευκαιρία να γνωρίσουμε και να δοκιμάσουμε μερικά από τα πιο εκλεκτά φυσικά κρασιά του ελληνικού αμπελώνα και labels άγριας μπύρας, θα έχουμε την Κυριακή 9 Μαρτίου, στην έκθεση Supernatural που θα πραγματοποιηθεί στον πολυχώρο Okupa, στου Ψυρρή, σε μια πρώτη συντονισμένη ενέργεια παρουσίασης περισσότερων από 20 παραγωγών απ όλη την Ελλάδα. 

Η έκθεση θα καλύψει περιοχές, τοπικές παραδόσεις και ποικιλίες αμπέλου, με συμμετοχή βιοκαλλιεργητών και οινοπαραγωγών από όλη την ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα, ενώ για πρώτη φορά θα υπάρξει εστίαση στο κομμάτι της μπίρας άγριας ζύμωσης με συμμετοχή από Ελλάδα, Αυστρία και Σουηδία. Τη γευσιγνωσία θα πλαισιώσουν σόδες με φυσικώς ανθρακούχο νερό και ακατέργαστα παξιμάδια από παραδοσιακές νησιώτικες ποικιλίες σιτηρών

Οι παραγωγοί που θα παραβρεθούν στην έκθεση είναι οι κάτωθι: 
Κοντοζήσης (Καρδίτσα), Γκαράλης (Λήμνος), Σύφλογο (Λευκάδα), Voi Vignes (Ραψάνη), Οικογένεια Βαϊμάκη (Αμύνταιο), Παπράς (Τύρναβος), Άννα Χαλκιά (Νεμέα), Μιτζιφίρης (Χαλκίδα), Στυλιανού (Κούναβοι Ηρακλείου), Δημακόπουλος (Βασιλικό Αχαΐας), Εδανός (Αιγιάλεια), Pontiglio (Κέρκυρα), Οινογένεσις (Αδριανή Δράμας), Δωρικός Οίνος (Κονιάκος Φωκίδας), De Crispi (Τοσκάνη Ιταλίας), Κυκάω (Πλατάνι Αχαΐας), Πηγή Δινάκη (Φλώρινα), Οικογένεια Ποριάζη (Λήμνος). 
Επίσης θα συμμετάσχουν οι παρακάτω παραγωγοί μέσω των προϊόντων τους:
Φρέρης (Σύρος), Βιολογικό Οινοποιείο Καλόγρη (Μαντινεία), Euphoria (Κεφαλονιά), Οικογένεια Γεώργα (Σπάτα Αττικής), Munklägrets (Σουηδία), Hopfengrund (Αυστρία). 
Η έκθεση συνδιοργανώνεται από τον πολυχώρο Okupa και την εταιρεία διανομής φυσικού κρασιού Eklektikon, για την προβολή μικρών και εναλλακτικών παραγωγών, και την ανάδειξη των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών των φυσικών δημιουργιών τους. 

______________________

Πληροφορίες:

Κυριακή, 9 Μαρτίου
Okupa: Ψαρομηλίγκου 9, Κεραμεικός
Εισιτήρια: εδώ

AUTHOR

Μιχάλης Φραντζής

-Δεν υπάρχει πόνος όταν είσαι γεωπόνος, θα τον ακούσεις να λέει συχνά. Τα καλοκαίρια και το φθινόπωρο θα τον βρεις στο Αμύνταιο να μαζεύει ροδάκινα και σταφύλια. Του αρέσει το καλό φαγητό και κρασί. Πιστεύει επόμενη γενιά του ελληνικού αμπελώνα, θα δώσει στο εγχώριο κρασί τη θέση που του αξίζει!

Loading...
Beater Faces #5 (Djs): AmazeMe: Μου αρέσει να παντρεύω και να μπλέκω διάφορα styles μέσα στο σετ μου.
Semeli: Δεν είναι δεδομένο ότι αγαπάμε ή αποδεχόμαστε τον εαυτό μας!