Skip to content

Οι Dub Inc επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη για ένα μεγάλο live!

AUTHOR

DATE

SHARE THIS ARTICLE

Η κορυφαία ευρωπαϊκή μπάντα της world reggae μουσικής σκηνής επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη! Σάββατο 15 Οκτωβρίου οι Dub Inc έρχονται στον Πολυχώρο WE να επιβεβαιώσουν την ιδιαίτερη σχέση αγάπης και ξέφρενου χορού που έχουν δημιουργήσει με το κοινό στην Ελλάδα!

Τα 6 μέλη του συγκροτήματος μαζί με τους 2 εκρηκτικούς frontmen θα καταλάβουν τη σκηνή του WE, καλώντας μας σε ένα ξεσηκωτικό μουσικό πάρτι και προσφέροντάς μας απλόχερα συναισθήματα και εικόνες από τις μουσικές τους περιπλανήσεις στα μονοπάτια της dub, ska και hip-hop.

Όσοι/ες πρόκειται να τους δουν ξανά, γνωρίζουν καλά ότι θα είναι μια από τις πιο δυνατές συναυλίες της σεζόν, ενώ όσοι/ες θα τους δουν για πρώτη φορά, ας έρθουν προετοιμασμένοι/ες να ζήσουν μια αξέχαστη εμπειρία! Το σίγουρο είναι ότι οι Dub Inc θα μας χαρίσουν μια μαγική βραδιά που θα θυμόμαστε καιρό! Ετοιμαστείτε!

Μαζί τους οι Dub Garden και ο Dj Stefanatty.

Λίγα λόγια για τους DUB INC

Με καταγωγή από το Saint-Etienne της Γαλλίας, οι Dub Inc σχηματίστηκαν το 1998 και κατά τη διάρκεια της σχεδόν 25ετους μουσικής τους πορείας, κατάφεραν να συνδυάσουν άψογα κλασσικoύς ήχους roots reggae με dub, dancehall, ska, hip-hop και αφρικανικές επιρροές, δημιουργώντας ένα μεθυστικό μουσικό υβρίδιο που συνοδεύεται από ιδιαίτερα φορτισμένους και κοινωνικά χρωματισμένους στίχους.

Με ανεξάρτητο πνεύμα και ισχυρή κοινωνική συνείδηση, αφοσιωμένοι στη μουσική, μακριά από τα φώτα των ΜΜΕ, οι Dub Inc έχουν καταφέρει να γίνουν ένα από τα πιο δημοφιλή συγκροτήματα reggae στην Ευρώπη με συμμετοχές σε κάποια από τα μεγαλύτερα μουσικά φεστιβάλ παγκοσμίως, όπως Paleo, Francofolies, WOMAD, Rototom Sunsplash κα. Οι ξεσηκωτικές ζωντανές εμφανίσεις τους κερδίζουν δικαίως την αγάπη και αναγνώριση του κοινού.

Μετρώντας επτά στούντιο άλμπουμ, δύο EP και δύο ζωντανά άλμπουμ, αμέτρητα live σε όλο τον κόσμο, βραβεία, διακρίσεις, εκατομμύρια views και downloads, έχουν καταφέρει να διαμορφώσουν την προσωπική τους μουσική ταυτότητα. Το νέο τους άλμπουμ Millions (2019, Diversité) είναι μια δυνατή μίξη εμψυχωτικής ενέργειας, χαρακτηριστικής μελωδίας και μαχητικών στίχων.

Οι Dub Garden είναι μία trip hop / dub μπάντα από τη Θεσσαλονίκη. Ethnic, blues, ambient και φυσικά dub διαθέσεις, με βαλκανικό προφίλ, δημιουργoύν ένα groove και μελωδικό σύνολο μεταφέροντας τον ακροατή σε μοναδικά dub garden μονοπάτια. Η μπάντα από τελείται από τους Victoria (vocals), Marw (bass), Dimitra Rem (keyboards, samples, synths), Bill Raikopoulos (guitar), Chrisostomos (drums), Nikolas (Trumpet), Northical (dubbing,FX, mixing)

Ο Dj Stefanatty θεωρείται ένας από τους πρωτοπόρους reggae καλλιτέχνες της ελληνικής σκηνής, γνωστός στο κοινό τόσο από την προσωπική του σταδιοδρομία ως Dj όσο και ως τραγουδιστής των One Drop Forward

______________________

Dub Inc Live

Special guests: Dub Garden / After party: Dj Stefanatty

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022

WE | Πολυχώρος Πολιτισμού & Αθλητισμού
Λεωφ. 3ης Σεπτεμβρίου & Γρ. Λαμπράκη
Θεσσαλονίκη
Τ: 2310 284700

Είσοδος:
*Early Birds: 15€ (sold out)
*Υπόλοιπη Προπώληση: 17€ [ηλεκτρονικά μέσω viva.gr & hardcopies στο WE από 1/9]
*Ταμείο: 20€

AUTHOR

Beater.gr

Loading...
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την δημιουργία ενός ασφαλούς βρεφικού κρεβατιού.
63ο ΦΚΘ: Έναρξη με το μαγικό άγγιγμα του Steven Spielberg.