Skip to content

Διάφανα Κρίνα στο Fix Factory Of Sound | Κερδίστε Προσκλήσεις

AUTHOR

DATE

SHARE THIS ARTICLE

66

Τα Διάφανα Κρίνα έρχονται στο Fix Factory Of Sound και ο Beater.gr σας δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσετε 2 μονές προσκλήσεις για το live του Σαββάτου, 2 Δεκεμβρίου, στέλνοντας με e-mail το ονοματεπώνυμό σας στο [email protected], με θέμα “Διάφανα Κρίνα 02/12″. Οι νικητές θα ενημερωθούν με e-mail


Τα Διάφανα Κρίνα θα βρεθούν το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στο Fix Factory Of Sound με σκοπό να μας χαρίσουν μια μαγική βραδιά και να δείξουν πως ακόμα ανθίζουν και ευωδιάζουν, με οδηγό τη μελωδία και την ηλεκτρική rock ενέργεια.

Η μπάντα που αποτελείται από τους Τάσο Μαχά (τύμπανα), Νίκο Μπάρδη (κιθάρα, τρομπέτα), Παναγιώτη Μπερλή (φωνή, πλήκτρα), Παντελή Ροδοστόγλου (μπάσο), Κυριάκο Τσουκαλά (κιθάρα), θα γεφυρώσει το χθες με το σήμερα, έχοντας το βλέμμα στο αύριο και τη συνέχιση της μοναδικής πορείας τους στο εγχώριο μουσικό στερέωμα, κατά τη διάρκεια της οποίας άγγιξαν τις ψυχές χιλιάδων ανθρώπων, χαρίζοντάς μας έξι δίσκους που χαρακτήρισαν την ελληνική ροκ σκηνή, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Η μουσική τους, άλλοτε μελαγχολική και χαμηλότονη, άλλοτε ηλεκτρισμένη και δραματική, σε συνδυασμό με τους σκοτεινά ρομαντικούς, συχνά ποιητικούς, στίχους τους αγκαλιάστηκε από ένα κοινό που όσο περνούσε ο καιρός γινόταν μεγαλύτερο και πιστά αφοσιωμένο, αναγνωρίζοντας στον ήχο τους, μεταξύ άλλων, μία οικεία εκδοχή της τραγουδοποιίας του Leonard Cohen, του Nick Cave και των (συγχρόνων τους) Tindersticks και Madrugada.

Το συγκρότημα βρίσκεται ήδη λίγο πριν την κυκλοφορία του νέου δίσκου του, του πρώτου που θα κυκλοφορήσουν μετά από το 2008, χωρίς πλέον τον Θάνο Ανεστόπουλο που έφυγε από τη ζωή το 2016.

Ταυτόχρονα, ήρθε η ώρα να ξανανέβουν στη σκηνή, γράφοντας το επόμενο κεφάλαιο στην ιστορία τους. Έτσι, θα ακούσουμε ξανά ζωντανά τραγούδια σαν τα “Σκιάχτρο Που Άρπαξε Φωτιά”, “Έγινε Η Απώλεια Συνήθειά Μας”, “Γιορτή”, “Κλόουν Την Τετάρτη Την Κυριακή Νεκρός”, “Όλα Αυτά Που Δεν Θα Δω”, “Μουχλαλούδα”, “Μπλε Χειμώνας” μέχρι τα νεώτερα “Μανιφέστο”, “Τα Χαμένα Παιδιά”, “Δεν Θα Πω Που Πηγαίνω” και “Ένας Σωρός Λευκά Φτερά” που θα φέρουν πίσω τη γνώριμη ένταση των συναυλιών τους στους παλιούς και την επιθυμία σε νέους να ζήσουν και αυτοί από κοντά μια σπουδαία μπάντα!


[icon name=”info-circle” class=”” unprefixed_class=”fa-2x”]

Διάφανα Κρίνα + opening act (tba)
Σάββατο 2 Δεκεμβρίου
Fix Factory of Sound, 26ης Οκτωβρίου 15, Θεσσαλονίκη Website
Η προπώληση ξεκινάει στα 10 ευρώ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους, θα συνεχιστεί στα 12 ευρώ. Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 14 ευρώ.

Διάθεση: τηλεφωνικά στο 11 876, στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Media Markt, Ευριπίδης, καθώς και στα www.fixfactoryofsound.gr και www.viva.gr
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00.
Facebook Event 

AUTHOR

Beater.gr

Loading...
M!R!M: riffs με πειραματικά synthesizers και ατμοσφαιρικά φωνητικά!
Σινεφίλ της πόλης ενωθείτε! Local Short Film Festival #7